logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Băuturi alcoolice

Un cadou încântător nu presupune doar flori sau elemente decorative. Fii sigur că pentru un iubitor înrăit de băuturi alcoolice, nimic nu poate fi mai îmbucărător și surprinzător decât un cadou cu alcool, aranjat frumos și oferit cu multă afecțiune.

De obicei, acest tip de persoane consideră că fericirea e în alcool. Atunci de ce să nu i-o oferi, într-o formă atât de festivă? Mai mult decât atât, fiecare om matur iubește să consume alcool ocazional, în special când e un produs de calitate înaltă. Nimeni nu ar refuza să savureze un vin vechi, fabricat de un producător iscusit.

O compoziție care include alcool va fi potrivită pentru orice eveniment. Fie că urmează o aniversare importantă a unei rude sau colegul dumneavoastră de serviciu a atins un nou succes, o surpriză de acest gen va fi apreciată cu adevărat.

În catalogul nostru online am prezentat o colecție largă de cadouri cu alcool, care pot fi oferite atât femeilor, cât și bărbaților. Alegeți varianta ideală pentru dumneavoastră!

Comandă băuturi alcoolice din florăria online Didi Flori și beneficiază de livrare în București. Compoziția selectată va fi livrată în stare ideală și cu siguranță va surprinde destinatarul. Noi cunoaștem cum să bucurăm persoanele dumneavoastră dragi. Creează un moment de neuitat alături de echipa Didi Flori, cumpără alcool online, bucură prietenul sau colegul tău!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Buchet exclusiv cu vin
(0)
Buchet exclusiv cu vin
399 RON 0 RON
comanda
Cadou set "Seara într-un bar"
(0)
Cadou set "Seara într-un bar"
373 RON 0 RON
comanda
Buchet "Amsterdam"
(0)
Buchet "Amsterdam"
269 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București