logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Alstroemeria

Cauți flori deosebite pentru a surprinde persoana iubită? Un buchet de alstroemeria este alegerea perfectă.

Buchetele de alstroemeria se evidențiază prin diversitatea de culori și cantitatea mare de flori cuprinsă într-un singur buchet. Fiecare crenguță este foarte bogată în flori, iar datorită acestui fapt, produsul final este unul voluminos.

Florile de alstroemeria se regăsesc astăzi în zeci de soiuri și nuanțe. Buchetele de alstroemeria pot fi multicolore sau de o singură culoare. Cert este că aceste flori întotdeauna vor fi rezistente și vor aduce emoții pozitive persoanei care le primește. Ele vor bucura ochii acesteia mai mult timp, pentru că se păstrează îndelungat, fără îngrijire specială.

Ce simbolizează florile de alstroemeria?

  • Altruism

  • Prosperitate

  • Bogăție

  • Prietenie

Deci, aceste flori pot fi oferite atât iubitei, cât și unui prieten sau unei persoane mai îndepărtate, față de care doriți să vă exprimați admirația. Prin intermediul unui buchet de alstroemeria puteți să transmiteți gânduri calde, să vă exprimați respectul și dragostea față de o persoană.

În florăria online Didi Flori găsiți cel mai larg asortiment de buchete de flori din București. Specialiștii noștri cu experiență colectează cu atenție fiecare buchet. Florile incluse sunt întotdeauna proaspete. Noi ținem la clienții noștri și cunoaștem cât de important este surpriza să fie ideală.

Comandă online un buchet de alstroemeria la preț accesibil. Beneficiază de livrare rapidă în București. Contactează-ne și te vom ajuta să creezi un cadou de neuitat!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București