Flori alstroemeria in Bucuresti

Cauti flori deosebite pentru a surprinde persoana iubita? Un buchet de alstroemeria este alegerea perfecta.

Buchet de alstroemerii se evidentiaza prin diversitatea de culori si cantitatea mare din flori cuprinsa intr-un singur buchet cu livrare in Bucuresti. Fiecare crenguta este foarte bogata in flori, iar datorita acestui fapt, produsul final este unul voluminos.

Florile de alstroemeria se regasesc astazi in zeci de soiuri si nuante. Buchetele de alstroemeria pot fi multicolore sau de o singura culoare. Cert este ca aceste flori intotdeauna vor fi rezistente si vor aduce emotii pozitive persoanei care le primeste. Ele vor bucura ochii acesteia mai mult timp, pentru ca se pastreaza indelungat, fara ingrijire speciala.

Ce simbolizeaza florile de alstroemeria?

  • Altruism

  • Prosperitate

  • Bogatie

  • Prietenie

Deci, aceste flori pot fi oferite atât iubitei, cât si unui prieten sau unei persoane mai indepartate, fata de care doriti sa va exprimati admiratia. Prin intermediul unui buchet de alstroemeria puteti sa transmiteti gânduri calde, sa va exprimati respectul si dragostea fata de o persoana.

In floraria online Didi Flori gasiti cel mai larg asortiment de buchete de flori din Bucuresti. Specialistii nostri cu experienta colecteaza cu atentie fiecare buchet. Florile incluse sunt intotdeauna proaspete. Noi tinem la clientii nostri si cunoastem cât de important este surpriza sa fie ideala.

Comanda online un buchet de alstroemeria la pretul accesibil, beneficiaza de livrare rapida in Bucuresti. Contacteaza-ne si te vom ajuta sa creezi un cadou de neuitat!

🌺 Ce simbolizeaza alstroemeria ?

Alstroemeria flori in primavara, ele simbolizează începutul unei noi vieți, bucurie, schimbare. Acestea sunt cele mai populare flori pentru a felicita prietenii de ziua lor, conform observației florarilor. Poate pentru că sunt foarte strălucitori. Prin urmare, o altă valoare este prietenia, afecțiunea, loialitatea.

Astfel, pe baza semnificației, originii și aspectului lor, alstroemeria este universală. Acestea pot fi administrate bărbaților, femeilor, copiilor și vârstnicilor. Semnificația culorilor poate varia în funcție de nuanța mugurilor.

🌈 Ce înseamnă culoarea alstroemeriei în buchet?

In funcție de umbra mugurilor, chiar și prietenia poate fi spusă în cuvinte diferite:

🤍 Alstroemeria alba înseamnă rudenie spirituală și apropiere.

💗 Alstromeria roz — dorința de a avea grijă și de a ajuta un prieten.

💛 Buchetele cu Alstromeria galbene și portocalii sunt date pentru a-și dori succesul și prosperitatea.

Oamenii care cred în omens cred că alstroemeria ar trebui să fie ținută acasă pentru a atrage prieteni. Puteți să vă limitați la un buchet sau să cumpărați o plantă în ghiveci.

🥳 Cui ar trebui să-i dau alstroemeria și când?

Mulți oameni preferă să aleagă un buchet, astfel încât sensul simbolic al florii să corespundă ocaziei. Vom urma aceeași cale și vom enumera situațiile în care alstroemeria este adecvată:

🌺 Uneori ne certăm cu prietenii. Dacă prietenul tău nu este superstițios, alege nuanțe galbene:pe lângă noroc, ele simbolizează pocăința. Dacă fata crede în semne, alegeți soiuri roz, violet sau alb.

🌸 Alegeți alstroemeria pentru a felicita un prieten, o cunoștință sau un prieten în ziua de nastere, promovare sau relocare.

Dacă alstroemeria înseamnă prietenie, aceasta nu înseamnă că nu pot fi date unui soț sau unei mame. Subliniați rudenia sufletelor, sentimentele calde și bucuria de a fi împreună cu un amestec luminos. Pentru o astfel de surpriză, nici măcar nu aveți nevoie de un motiv, comandați un buchet în numele destinatarului.

🏆 Cele mai interesante buchete din alstroemeria la pret bun !
timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti