Principala Cadouri Buchete comestibile

Buchet comestibil in Bucuresti

Buchete comestibile – o alternativa delicioasa a buchetului ordinar, care se va potrivi cu orice ocazie. Acest model deosebit de buchet reprezinta una din tendintele aparute recent in lumea cadourilor, care se bucura de o popularitate considerabila. Comanda un buchet comestibil si surprinde persoana apropiata cu un cadou original!

Un buchet comestibil poate fi atât un buchet dulce, cât si un buchet compus din produse sarate sau bauturi alcoolice. Acum, acest tip de compozitie prinde cele mai diverse forme. Florile naturale sunt inlocuite cu o serie de elemente delicioase, bine ordonate din punct de vedere estetic, care ne bucura ochii.

Filtre
Resetare
Pret
Pentru cine
Pentru mama
Pentru bunica
Pentru bunelul
Pentru tata
Pentru iubit

Oare cine nu s-ar bucura de un buchet frumos, original si cel mai important – delicios!?

Modelele care se regasesc in categoria data se pot oferi atat cu ocazii speciale, cat si in zilele ordinare, pe care doriti sa le infrumusetati cu o surpriza unica. Acceseaza catalogul nostru online si comanda buchete comestibilele pentru femei si barbati. Destinar poate fi un prieten, coleg sau chiar iubita ta, care va aprecia sinceritatea gestului si originalitatea cadoului.

In aceasta categorie veti gasi atât buchete gingase, compuse din fructe, flori si dulciuri, cât si buchete alcatuite din legume, salam si alte alimente. Alege varianta optima dupa preferintele destinatarului.

Comanda buchete comestibile de la DidiFlori si fii deosebit la orice eveniment! Creeaza un moment de neuitat pentru el sau ea! Livrare in Bucuresti.

? Cui pot da un buchet comestibil ?

Tendintele florarii nu stau nemiscate, iar buchetele originale devin din ce in ce mai populare. Cele mai interesante dintre ele sunt compozitiile de fructe, gustari sau dulciuri. In timp ce buchetele de flori sunt inca considerate un cadou pentru femei, darurile comestibile sunt mai versatile si sunt trimise in mod activ ca un cadou atat fetelor, cat si barbatilor. Un alt plus este ca o compozitie comestibila poate fi impartasita cu oaspetii la o masa festiva sau lasata sa va placa ochiul mult timp.

? Cat costa Buchete comestibile ?

In medie, astfel de Buchete comestibile costa de la 250 RON

? Cat costa livrarea Buchete comestibile in Bucuresti ?

Livrare Buchete comestibile in Bucuresti cost - 30 RON

? TOP 5 Buchete comestibile
timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti