logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Buchete comestibile

Buchete comestibile –o alternativă delicioasă a buchetului ordinar, care se va potrivi cu orice ocazie. Acest model deosebit de buchet reprezintă una din tendințele apărute recent în lumea cadourilor, care se bucură de o popularitate considerabilă. Comandă un buchet comestibil și surprinde persoana apropiată cu un cadou original!

Un buchet comestibil poate fi atât un buchet dulce, cât și un buchet compus din produse sărate sau băuturi alcoolice. Acum, acest tip de compoziție prinde cele mai diverse forme. Florile naturale sunt înlocuite cu o serie de elemente delicioase, bine ordonate din punct de vedere estetic, care ne bucură ochii.

Oare cine nu s-ar bucura de un buchet frumos, original și cel mai important –delicios!? Modelele care se regăsesc în categoria dată se pot oferi atât cu ocazii speciale, cât și în zilele ordinare, pe care doriți să le înfrumusețați cu o surpriză unică. Accesează catalogul nostru online și comandă buchete comestibile pentru femei și bărbați. Destinar poate fi un prieten, coleg sau chiar iubita ta, care va aprecia sinceritatea gestului și originalitatea cadoului.

În această categorie veți găsi atât buchete gingașe, compuse din fructe, flori și dulciuri, cât și buchete alcătuite din legume, salam și alte alimente. Alege varianta optimă după preferințele destinatarului.

Comandă buchete comestibile de la Didi Flori și fii deosebit la orice eveniment! Creează un moment de neuitat pentru el sau ea! Livrare în București.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Buchet exclusiv cu vin
(0)
Buchet exclusiv cu vin
399 RON 0 RON
comanda
Buchet de capsuni in ciocolata
(0)
Buchet de capsuni in ciocolata
345 RON 0 RON
comanda
-49 RON Capsuni in ciocolata alba
(0)
Capsuni in ciocolata alba
250 RON 299 RON
comanda
Buchet "Amsterdam"
(0)
Buchet "Amsterdam"
269 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București