Principala Buchete de flori

Buchete de flori naturale

Florarie online Didi Flori ofera o selectie larga de buchete de flori deosebite pot comanda si livrare in Bucuresti. Cauti un buchet special pentru ziua ta sau buchet pentru orice alta ocazie?

Accesati catalogul nostru, comanda online cele mai frumoase buchete si trimitere flori la domiciliu in Bucuresti din florarie noastra! Florarie Didi Flori face realizare buchete de flori in toate Romania!

Cu siguranta, pana acum, ai incantat in mod repetat pe cei dragi cu buchete de flori si stii cat dureaza alegerea optiunii perfecte. De aceea, specialistii Didi Flori sunt responsabili pentru pregatirea si livrarea surprizei dvs. Buchetele noastre de flori naturale sunt create cu cea mai mare grija de florarii experimentati si trebuie doar sa va bucurati de rezultat.

Persoana iubita prefera trandafiri, crini, crizanteme, frezii sau poate hortensii? De asemenea, puteti gasi orice flori antr-un buchet la florarie online Didi Flori. De asemenea, oferim buchete de flori sezoniere, buchete cu o singura culoare sau mai multe tipuri deflori speciale, in diverse forme. Indiferent de alegerea pe care o faceti, fiecare buchet floral este unic, proaspat si durabil. Plasati comanda dvs. in cateva clicuri, iar echipa noastra va incepe sa pregateasca cadoul.

Daca doriti sa multumiti o persoana in vacanta, dar nu puteti fi prezent la sarbatoare, comanda de flori in florarie online cu livrare la domiciliu va fi o solutie buna. Dupa ce ati petrecut doar 10-15 minute pe timpul dvs., puteti acomand buchete frumuase de flori cu acasa si, daca doriti, adaugati-l cu jucarii, carti postale, seturi de cadouri. Fara a parasi casa ta, alege buchete neobisnuite de flori si creeaza la comanda o surpriza speciala pentru persoana iubita cu livrare. La floraria noastra online puteti gasi flori la orice portofel. Buchetul selectat il va face pe destinatar sa zambeasca.

Buchet de flori - livrare rapida in Bucuresti si calitate garantata de cadou ideal pe o acazie deosebita pe pret bun. Comanda acum buchete de la floraria online DIDI Flori cu livrare flori la domiciliu!

Un buchet de la florarii cu livrare flori la domiciliu este cel mai bun cadou pe orice ocazie!

Fiecare fata va fi placut surprinsa de un buchet frumos de flori. Dupa ce a primit in mod neasteptat un buchet flori din florarie cu livrare la domiciliu, va intelege ca tii la ea si o apreciati. Desigur, puteti merge la un magazin de flori si puteti alege singur un buchet de flori frumoase. Dar, in primul rand, nu este intotdeauna posibil din cauza lipsei de timp. In al doilea rand, este posibil sa nu fiti in oras. Intr-o astfel de situatie, livrarea prin curier va ajuta.

Asezat la computer, puteti alege buchet demn de flori deosebite pe o femeie. Pe multe site-uri exista posibilitatea comondati online un buchet de flori in florarie cu livrari pe orice adresa la domiciliu. Datorita acestui fapt, oamenii isi pot face propriile buchete, tinand cont de preferintele personale ale celui inzestrat. Daca nu esti puternic in domeniul florariei, nu conteaza, expertii te vor ajuta intotdeauna sa faci o alegere. Va fi suficient sa spuneti sexul si varsta persoanei, precum si sa spuneti despre atitudinea dvs. fata de ea.

Dupa cum stiti, florile pot spune multe. Astazi, limbajul florilor nu este atat de popular, dar este adesea folosit la intocmirea buchetelor. De regula, putini oameni pot compune un mesaj catre persoana careia ii este destinat cadoul. Florarii profesionisti de la DIDI Flori va pot oferi asistenta. Buchet deosebit de flori speciale poate fi o scuza pe o rea, o declaratie de dragoste, o expresie de admiratie secreta. Principalul lucru este sa alegeti florile potrivite la buchete speciale.

Puteti surprinde chiar si colegii si partenerii de afaceri folosind unul dintre serviciile de livrare. Expertii pot compune compozitii atat la femei, cat si pentru barbati, tinand cont de varsta si eticheta lor de afaceri. Alegerea de sine poate duce pe faptul ca veti fi neinteles, alegand plante necorespunzatoare in acest caz, un buchet deosebit de culoare flori, dimensiune si forma gresite. Expertii respecta regulile, facandu-ti viata mult mai usoara.

Cumpara flori online si trimite prin curier. Pe sait nostru ru pot face comanda pe buchete de flori online si rapid.

🎁 Cum dau flori în diferite țări ?

Iată câteva principii care s-au dezvoltat în diferite țări:

🇨🇳 In China, le place să amestece flori vii și artificiale într-un singur buchet.

🇪🇺 Dacă ne uităm la magazinele de flori Europene, vom vedea un număr mic de flori proaspete, dar o mulțime de plante in ghiveci și flori uscate.

🇷🇺 Atunci când aleg un buchet, europenii nu se gândesc la numărul de flori, numai în Rusia acordă o importanță atât de mare unui număr par sau impar de tulpini.

🇫🇷 Femeile franceze vor fi foarte sceptice cu privire la un buchet de flori galbene. La urma urmei, pentru ei, galbenul este un simbol al trădării.

🇮🇹 Si în Italia, contrariul este adevărat. Venind în vizită cu un buchet de flori galbene este un compliment minunat. Proprietarii vor accepta un astfel de buchet cu bucurie, pentru că înseamnă căldură, pace și prosperitate.

🇹🇷 In Turcia, este obișnuit să se dea femeilor flori deschise, iar fetele tinere vor fi jignite de un astfel de gest. Prin urmare, florile cu muguri nedeschise sunt alese pentru frumusețile tinere.

🇲🇽 In America Latină, cea mai obișnuită culoare pentru buchetele alb – deoarece ca este culoarea iubirii și a sensibilității. Și le place să dea flori fără un motiv, pentru că este frumos și frumos.

🌸 Ce simbolizeaza flori ?

🌹 Trandafiri - simbolul iubirii.

🌼 Crizantema - favoritul împăraților japonezi înseamnă forță, curaj și dragoste sacrificială.

🌸 Gerbera - simbolizează distracția, tinerețea și flirtul.

🌷 Lalele - dragoste pasională, loialitate, prosperitate, credințe religioase pure.

🍀 Iris - o floare masculină care vorbește despre încredere și fiabilitate.

🌺 Orhideea - admirație, frumusețe, lux, fertilitate și sexualitate.

🌸 Garoafa - curaj si victorie.

🌷 Crini - feminitate, rafinament, dragoste maternă.

🍀 Alstroemeria - floarea prieteniei. Nu are un fundal romantic, dar înseamnă relații prietenoase și prietenoase.

🌸 Bujor - în limba florilor, o nuntă fericită, o viață veselă, compasiune.

🌷 Freesia - un simbol al încrederii și al tinereții.

🌼 Musetel - în limba florilor, tinereții, inocenței, neîncrederii, romantismului.

🍀 Hortensie - în limba florilor, răceala, indiferența, lipsa de inimă.

🌼 Cum sa ingrijim de florile intr-un buchet ?

Instrucțiuni pentru îngrijirea buchetului

⛅ 1. Aveți grijă să alegeți un loc pentru un buchet. Nu este necesar să-l așezați direct la fereastră, unde razele soarelui fierbinți afectează negativ floarea, se va estompa rapid.

✂ 2. Dacă tulpina este tare, de exemplu, ca un trandafir, este necesar să actualizați incizia, ceea ce va facilita nutriția florii. Este mai bine să faceți o tăietură de până la 3 cm la un unghi oblic.

🏺 3. Alegeți o vaza pentru buchet. Vaza trebuie să aibă o înălțime și un volum suficient. Umpleți-l cu apă curată și rece. Se dizolvă comprimatul de aspirină și se pune buchetul.

🌊 4. Nu uitați că florile sunt vii, astfel încât îngrijirea buchetului este necesară zilnic.

 

💐 Cum sa faci un buchet de flori ?

Atunci când creați un buchet, florarii noștri iau întotdeauna o abordare individuală pentru a crea fiecare buchet. Pentru a crea cel mai frumos buchet pentru dvs., florarii noștri apelează la originile creării unui buchet. Ei cunosc toate semnificațiile florilor și cum este posibil și cum este imposibil să combini florile, astfel încât să nu poți doar să-i mulțumești pe cel căruia îi dai un buchet, ci și să spui ceva mai mult.

Obiectiv frumos buchet este întotdeauna mici secrete florale care fac compoziția armonioasă. Unele dintre ele sunt:

🌹 - într-o compoziție de mai multe culori, ar trebui să existe un"punct" principal, un punct focal care atrage atenția. Ochii noștri caută subconștient"puncte", iar astfel de buchete par armonioase;nu exagerați cu verdele și  - nu ar trebui să fie mai mare decât florile;

🌼 - utilizarea florilor de diferite grade de dezvăluire și muguri prelungește durata de viață a buchetului

🌷 - ritmul buchetului este important:florile, formele, culorile ar trebui să alterneze, apoi se creează o anumită"mișcare" a compoziției pe care ochiul îi place.

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti