Principala Buchete de flori

Flori naturale cu livrare in Bucuresti

Încă mai ești în căutare de o agenție serioasă care se ocupă de crearea buchet floral cu livrare la domiciliu sau în orice altă locație? Ai încercat serviciile mai multor companii dar nu ai rămas deloc mulțumit? Dorești ca să găsești acei specialiști care mereu te vor ajuta în organizarea flori si buchete pentru cei dragi? Atunci ai accesat site-ul de care într-adevăr ai nevoie. Este vorba de Didi Flori - magazinul care cu drag preia online orice comandă de buchete superbe de flori pentru persoanele apropiate. Cu ajutorul nostru nu doar veți organiza buchete de flori la comanda, dar veți beneficia și de livrarea buchete de flori rapidă, sigură, cu multe amintiri frumoase, fiindcă noi cunoaștem la perfecție fiecare etapă necesară pentru organizare. 

 

Ce poate fi mai primit și uimitor decât florile preferate aranjate frumos într-un buchet personalizat cu livrare până la ușa persoanei iubite? Desigur că acest gest nu poate fi înlocuit absolut cu nimic. Florile oferă atâta gingășie, armonie, frumusețe, iubire, încât cu greu ai putea ceda unei astfel de surprize, mai ales dacă este prin surprindere. Orice lucru oferit cuiva drag fără nici un motiv sau o dată specială este cu mult mai apreciat. De aceea, nu așteptați zi de naștere, jubileu, sărbătoare de familie, ziua femeii sau orice ocazie speciala ca să surprindeți plăcut pe cineva. Important este să fie din suflet, fiindcă sinceritatea se simte cel mai bine.

Desigur că nu trebuie să neglijăm și sărbătorile tradiționale sau cele speciale. Un buchet cu flori frumos va înlocui perfect orice cadouri cu livrare rapida sau va fi o combinație bună cu altceva ce ați pregătit. Nu este binevenit ca un eveniment atât de important să decurgă fără flori, naturale, proaspete, aromate, aranjate de către specialiști adevărați. Iar specialiștii adevărați îi găsiți doar la noi, pentru că au o experiență bună în arta floristică, cunosc foarte bine cum să comunice cu clienții ca să iasă la un numitor comun și să creeze o frumusețe adevărată, astfel ca fiecare cine va admira acest buchet să îndrăgească și mai mult florile. 

Fiecare din noi este în căutare de buchete la comanda cu livrare cu o înaltă calitate, dar și preț accesibil. Noi vă asigurăm ambele lucruri. Vă oferim absolut tot de ce este necesar pentru crearea buchete speciale, desigur că și prețuri destul de avantajoase pentru voi. Gama noastră largă vă va ajuta foarte rapid să alegeți ceea ce s-a potrivi cel mai bine pentru ziua respectivă, iar noi vom ajuta să faceți alegerea corectă. 

În caz că sunteți foarte ocupat cu alte cerințe și nu aveți posibilitatea să vă apropiați personal la noi, am creat servicii super comode de livrarea buchete de flori. Persoanele din echipa care sa ocupa cu livrare buchete de flori fi care transportă cadourile necesare, au o misiune importantă, ca produsele să ajungă în starea cea mai bună, la timpul și adresa indicată. Fiecare membru din compania noastră își asumă responsabilitatea de a face lucrul calitativ, indiferent de circumstanțe. Aceasta este regula noastră de bază. Calitate, calitate și din nou calitate! 

Am ales ca să organizăm bine și metoda de achitare pentru surpriza de care aveți nevoie. Astfel, aveți posibilitatea să achitați cash la buchete de flori livrare la domiciliu, cu cardul bancar sau prin Internet Banking. Totul pentru comoditatea dumneavoastră! Orice date cu caracter personal sunt 100% asigurate și puteți liber să comandați buchete de flori frumoase online. Este atât de comod și accesibil încât vă economisește timpul vostru prețios. 

Faceți comanda buchete de flori online acum și beneficiați de cea cea mai bună calitate! 

? Cum dau flori in diferite tari ?

Iata cateva principii care s-au dezvoltat in diferite tari:

?? In China, le place sa amestece flori vii si artificiale intr-un singur buchet.

?? Daca ne uitam la magazinele de flori Europene, vom vedea un numar mic de flori proaspete, dar o multime de plante in ghiveci si flori uscate.

?? Atunci cand aleg un buchet, europenii nu se gandesc la numarul de flori, numai in Rusia acorda o importanta atat de mare unui numar par sau impar de tulpini.

?? Femeile franceze vor fi foarte sceptice cu privire la un buchet de flori galbene. La urma urmei, pentru ei, galbenul este un simbol al tradarii.

?? Si in Italia, contrariul este adevarat. Venind in vizita cu un buchet de flori galbene este un compliment minunat. Proprietarii vor accepta un astfel de buchet cu bucurie, pentru ca inseamna caldura, pace si prosperitate.

?? In Turcia, este obisnuit sa se dea femeilor flori deschise, iar fetele tinere vor fi jignite de un astfel de gest. Prin urmare, florile cu muguri nedeschise sunt alese pentru frumusetile tinere.

?? In America Latina, cea mai obisnuita culoare pentru buchetele alb – deoarece ca este culoarea iubirii si a sensibilitatii. Si le place sa dea flori fara un motiv, pentru ca este frumos si frumos.

Ce simbolizeaza flori ?

Trandafiri - simbolul iubirii.

Crizantema - favoritul imparatilor japonezi inseamna forta, curaj si dragoste sacrificiala.

Gerbera - simbolizeaza distractia, tineretea si flirtul.

Lalele - dragoste pasionala, loialitate, prosperitate, credinte religioase pure.

Iris - o floare masculina care vorbeste despre incredere si fiabilitate.

Orhideea - admiratie, frumusete, lux, fertilitate si sexualitate.

Garoafa - curaj si victorie.

Crini - feminitate, rafinament, dragoste materna.

Alstroemeria - floarea prieteniei. Nu are un fundal romantic, dar inseamna relatii prietenoase si prietenoase.

Bujor - in limba florilor, o nunta fericita, o viata vesela, compasiune.

Freesia - un simbol al increderii si al tineretii.

Musetel - in limba florilor, tineretii, inocentei, neincrederii, romantismului.

Hortensie - in limba florilor, raceala, indiferenta, lipsa de inima.

Cum sa ingrijim de florile intr-un buchet

Instructiuni pentru ingrijirea buchetului

⛅  Aveti grija sa alegeti un loc pentru un buchet. Nu este necesar sa-l asezati direct la fereastra, unde razele soarelui fierbinti afecteaza negativ floarea, se va estompa rapid.

✂  Daca tulpina este tare, de exemplu, ca un trandafir, este necesar sa actualizati incizia, ceea ce va facilita nutritia florii. Este mai bine sa faceti o taietura de pana la 3 cm la un unghi oblic.

⚱️ Alegeti o vaza pentru buchet. Vaza trebuie sa aiba o inaltime si un volum suficient. Umpleti-l cu apa curata si rece. Se dizolva comprimatul de aspirina si se pune buchetul.

? Nu uitati ca florile sunt vii, astfel incat ingrijirea buchetului este necesara zilnic.

 

Cum sa faci un buchet de flori

Atunci cand creati un buchet, florarii nostri iau intotdeauna o abordare individuala pentru a crea fiecare buchet. Pentru a crea cel mai frumos buchet pentru dvs., florarii nostri apeleaza la originile crearii unui buchet. Ei cunosc toate semnificatiile florilor si cum este posibil si cum este imposibil sa combini florile, astfel incat sa nu poti doar sa-i multumesti pe cel caruia ii dai un buchet, ci si sa spui ceva mai mult.

Obiectiv frumos buchet este intotdeauna mici secrete florale care fac compozitia armonioasa. Unele dintre ele sunt:

? - intr-o compozitie de mai multe culori, ar trebui sa existe un"punct" principal, un punct focal care atrage atentia. Ochii nostri cauta subconstient"puncte", iar astfel de buchete par armonioase;nu exagerati cu verdele si  - nu ar trebui sa fie mai mare decat florile;

?- utilizarea florilor de diferite grade de dezvaluire si muguri prelungeste durata de viata a buchetului

? - ritmul buchetului este important:florile, formele, culorile ar trebui sa alterneze, apoi se creeaza o anumita"miscare" a compozitiei pe care ochiul ii place.

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti