Buchet mare in Bucuresti

Cand alegem un buchet, uneori conteaza nu doar calitatea, dar si cantitatea florilor. Pentru anumite evenimente si momente speciale din viata noastra dorim sa oferim cel mai spectaculos cadou, care-i va spune tare persoanei dragi cât de mult o apreciem si iubim. Anume din acest motiv, specialistii din echipa DidiFlori au creat o gama larga de buchete mari, in diverse compozitii, dimensiuni si culori –special pentru tine. Comanda online buchete mari din trandafiri, crizanteme, frezii, lalele sau alte flori preferate! Persoana draga va fi incantata de volumul buchetului!

Pentru orice ocazie deosebita, merita sa iai un buchet mare daca doresti ca anume surpriza ta sa cucereasca atentia tuturor. O compozitie frumoasa si placuta va surprinde in cel mai bun mod, iar destinatarul va aprecia gestul tau sincer. Oare cui nu i-ar fugi ochii dupa un aranjament voluminos si estetic, oferit din toata inima?

 

Comanda online buchete de la DidiFlori si beneficiaza de:

  • Cele mai frumoase compozitii

  • Prospetimea fiecarei flori din buchet

  • Un asortiment larg de aranjamente

  • Preturi accesibile

  • Calitate inalta si livrare in Bucuresti

Pentru a economisi timp si a crea o surpriza impecabila, adreseaza-te cu incredere in cea mai buna florarie online din Bucuresti ! Cumpara buchete mari de la DidiFlori si surprinde persoanele dragi, din orice colt al lumii.

🌸 Scopul buchetelor mari de flori

Florile însoțesc toate cele mai importante evenimente din viața noastră:o zi de nastere, o nunta, o aniversare, o petrecere corporativă la locul de muncă, o declarație de dragoste, o primă întâlnire... chiar și atunci când bărbații cer iertare sau doresc să ispășească vina lor – nu există nicio modalitate de a face fără flori. Aceste creaturi blânde și frumoase au fost atât de iubite de fete, datorită unei anumite asemănări. Judecă-te pentru tine, orice fată poate fi comparată cu o floare frumoasă, fie că este vorba de un trandafir mândru și nobil, fie de o lalea fragilă și delicată, de o orhidee neobișnuită și bizară sau de un iris misterios și misterios.

📜 Secretele de îngrijire pentru un buchet mare de flori

Vă vom dezvălui mici secrete care vă vor ajuta să păstrați un buchet imens de flori proaspete pentru o perioadă lungă de timp:

📌 Înainte de a pune buchetul într-o vază, tăiați capetele tulpinilor puțin în diagonală. Astfel, floarea va primi mai mult oxigen și nutrienți;
📌 Apa din vaza în care va sta buchetul ar trebui să fie puțin caldă;
📌 Se recomandă adăugarea unui agent special în apă care împiedică formarea bacteriilor.
📌 Nu puneți buchetul într –  un loc cald –  vor sta mult mai mult într-un loc răcoros.
Aceste recomandări de bază vă vor ajuta să obțineți o înflorire și mai mare a mugurilor de flori, precum și să păstrați buchetul proaspăt pentru o lungă perioadă de timp.

🌹 10 sau mai multe flori într-un buchet

Fapt interesant:florarii cred că dacă există mai mult de 10 flori într-un buchet, atunci puteți da un număr par și nu va avea simboluri negative. Asta înseamnă buchete mari de flori:
🌸 10 –  exprimați dorința de a vă mulțumi o persoană, cu sau fără motiv. Deși acesta este un număr par de flori în buchet, îl puteți da în siguranță celor dragi!
🌺 11 –  prezentat de obicei unui soț sau soție iubitoare;
🌹 13 –  oferă cadouri pentru aniversări de nuntă, întâlniri, prima întâlnire;
💐 17 –  puteți să-l dați rudelor dvs. ca un salut de vacanță.
Este foarte popular în zilele noastre pentru a da un buchet de 101 trandafiri. Pentru un bărbat, aceasta este o ocazie de a-și arăta generozitatea, bunul gust și, bineînțeles, dragostea. Și pentru o femeie - o surpriză plăcută și neașteptată, amintind că este considerată o doamnă a inimii. 101 trandafiri sunt un cadou pentru cea mai iubită și singură femeie.

🏆 Cele mai mare buchete din DidiFlori !

Buchet din 101 trandafiri albastri – de la 1749 RON

Buchet din trandafiri rosii – de la 999 RON

Buchet de 101 trandafiri portocalii – de la 819 RON

Buchet de flori"Bate inima" – 535 RON

Buchet"Frumusetea bujorilor" – de la 215 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti