logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Buchet bujori

Chiar și cea mai posomorâtă zi se va transforma într-una fericită și plină de lumină, datorită unui buchet deosebit de bujori! Fiind considerat regele primăverii, bujorul provoacă admirație și trezește o bucurie necontenită în sufletul persoanei dragi.

Din cele mai vechi timpuri, bujorii se regăsesc printre cele mai cultivate flori, la nivel mondial. Frumusețea lor este apreciată în orice colț al lumii, căpătând un sens particular, în dependență de regiune. De exemplu, în China, bujorul simbolizează bogăția și onoarea. Pe când în Japonia acesta este utilizat drept un element important în poezii și alte opere de artă.

Dar care suntem avantajele unui buchet de flori de bujori?

  • Bujorii întruchipează cele mai frumoase calități –frumusețea, gingășia, parfumul dulce și rezistența relativ lungă.

  • Florile sale luxuriante vor surprinde din prima secundă. Datorită formei unice și a grației prin care se caracterizează florile, acestea creează un efect vizual desăvărșit, iar rezultatul este instantaneu –zâmbetul sincer și emoțiile pozitive ale destinatarului.

  • Buchetele de bujori pot fi oferite la orice eveniment. Simplitatea și frumusețea florilor va cuceri indiferent de ocazie.

În florăria online Didi Flori veți găsi cel mai larg asortiment de buchete de bujori din România. Florarii noștri cu experiență au selectat profesionist buchete pentru orice gust și preț. Dumneavoastră vă rămâne doar să alegeți un buchet din catalogul nostru! Garantăm o surpriză ideală și multe emoții plăcute!

Acum poți comanda online un buchet bujori, la preț accesibil. Creează cadoul ideal împreună cu Didi Flori! Asigurăm livrarea în București.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Buchet "Sentimente profunde"
(0)
Buchet "Sentimente profunde"
349 RON 0 RON
comanda
 Buchet de bujori si hortensii
(0)
Buchet de bujori si hortensii
1245 RON 0 RON
comanda
Buchet "Frumusetea bujorilor"
(0)
Buchet "Frumusetea bujorilor"
215 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București