Livrare bujori in Bucuresti

Chiar si cea mai posomorâta zi se va transforma intr-una fericita si plina de lumina, datorita buchetul deosebit de bujori! Fiind considerat regele primaverii, bujorul provoaca admiratie si trezeste o bucurie necontenita in sufletul persoanei dragi.

Din cele mai vechi timpuri, bujorii se regasesc printre cele mai cultivate flori, la nivel mondial. Frumusetea lor este apreciata in orice colt al lumii, capatând un sens particular, in dependenta de regiune. De exemplu, in China, bujorul simbolizeaza bogatia si onoarea. Pe când in Japonia acesta este utilizat drept un element important in poezii si alte opere de arta.

Dar care suntem avantajele unui buchet de flori de bujori?

  • Bujorii intruchipeaza cele mai frumoase calitati –frumusetea, gingasia, parfumul dulce si rezistenta relativ lunga.
  • Florile sale luxuriante vor surprinde din prima secunda. Datorita formei unice si a gratiei prin care se caracterizeaza florile, acestea creeaza un efect vizual desavarsit, iar rezultatul este instantaneu –zâmbetul sincer si emotiile pozitive ale destinatarului.
  • Buchetele de bujori pot fi oferite la orice eveniment. Simplitatea si frumusetea florilor va cuceri indiferent de ocazie.

In floraria Didi Flori veti gasi cel mai larg asortiment de buchetele de bujori din Bucuresti pentru cumparat la persoanei dragi. Florarii nostri cu experienta au selectat profesionist buchete pentru orice gust si pret. Dumneavoastra va ramâne doar sa alegeti un buchet din catalogul nostru! Garantam o surpriza ideala si multe emotii placute!

Acum poti comanda online un buchet cu floare de  bujor la pret accesibil in Bucuresti. Creeaza cadoul ideal impreuna cu Didi Flori! Asiguram livrarea in Bucuresti.

🌸 Ce simbolizeaza bujori ?

Bujorul este un simbol al iubirii, bogăției și onoarei. În cultura occidentală, bujorii servesc drept simbol al norocului, fericire și o căsnicie fericită. Unul dintre cele mai bune cadouri este considerat a fi un buchet de bujori –  flori luxuriante, parfumate și foarte delicate, care sunt plăcute atât de fete tinere, cât și de doamne mature.

🌈 Ce inseamna culoarea bujorilor intr-un buchet?

Inflorescențele sferice nu au o paletă de culori foarte mare. Să ne uităm la semnificația celor mai populare nuanțe:

🤍 Bujorii albi și roz deschis simbolizează timiditatea și o anumită modestie, deci este potrivit să le oferim fetelor, fetelor și mireselor.

💗 Bujorii roz sunt cea mai romantică surpriză. Este un simbol al iubirii, al grijii și al sensibilității.

❤ Bujorii roșii sunt considerate nobile și reprezintă respect, putere, prosperitate și bunăstare. Ele pot fi date unui profesor, unui profesor la universitate sau decanului Facultății, mamei sau bunicii.

🌍 Ce inseamna bujorii în diferite tari ?

🇨🇳 In China, bujorii au decorat grădinile și hainele imperiale și numai împăratul și rudele sale aveau dreptul să poarte haine cu bujori. În limba Regatului Mijlociu, este tradus ca -"floarea bogăției și nobilimii".

🇯🇵 In Japonia, ei au propriul lor simbolism în Hanakotobe, conform căruia bujorul reprezintă curaj. Samurai și-a aplicat imaginea pe armură pentru a crește moralul și a întâlni un adversar demn.

🇬🇷 Conform mitologiei grecești, nimfele s-au ascuns în tufișuri de bujor, astfel încât tinerii să nu le vadă și să se îndrăgostească. De aici, bujorul a devenit un simbol al timidității, inocenței și modestiei.

🇫🇷 In Franța, ei spun:"roșește ca o bujor." Înseamnă că o persoană este rușinată, este jenată și timidă. Compozițiile cu bujori sunt adesea date fetelor modeste care sunt foarte timide și laconice.

🏆 Ce buchete de bujori au un pret avantajos?
timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti