Livrare bujori in Bucuresti

Chiar si cea mai posomorâta zi se va transforma intr-una fericita si plina de lumina, datorita buchete de flori bujori! Fiind considerat regele primaverii, buchet de bujori provoaca admiratie si trezeste o bucurie necontenita in sufletul persoanei dragi.

Din cele mai vechi timpuri, floare de bujor se regasesc printre cele mai cultivate flori, la nivel mondial. Frumusetea lor este apreciata in orice colt al lumii, capatând un sens particular, in dependenta de regiune. De exemplu, in China, bujorul simbolizeaza bogatia si onoarea. Pe când in Japonia acesta este utilizat drept un element important in poezii si alte opere de arta.

Filtre
Resetare
Pret
Сompus
Pentru cine
Pentru mama
Pentru bunica
Pentru bunelul
Pentru tata
Pentru iubit

Dar care suntem avantajele unui buchet de flori de bujori?

  • Buchet de bujori intruchipeaza cele mai frumoase calitati –frumusetea, gingasia, parfumul dulce si rezistenta relativ lunga.
  • Florile sale luxuriante vor surprinde din prima secunda. Datorita formei unice si a gratiei prin care se caracterizeaza florile, acestea creeaza un efect vizual desavarsit, iar rezultatul este instantaneu –zâmbetul sincer si emotiile pozitive ale destinatarului.
  • Buchete de bujori pot fi oferite la orice eveniment. Simplitatea si frumusetea florilor va cuceri indiferent de ocazie.

In floraria Didi Flori veti gasi cel mai larg asortiment de buchetele de bujori din Bucuresti pentru cumparat la persoanei dragi. Florarii nostri cu experienta au selectat profesionist buchete pentru orice gust si pret. Dumneavoastra va ramâne doar sa alegeti un buchet din catalogul nostru! Garantam o surpriza ideala si multe emotii placute!

Acum poti comanda online un buchet cu floare de bujor la pret accesibil in Bucuresti. Creeaza cadoul ideal impreuna cu Didi Flori! Asiguram livrarea in Bucuresti.

? Ce simbolizeaza bujori ?

Bujorul este un simbol al iubirii, bogatiei si onoarei. In cultura occidentala, bujorii servesc drept simbol al norocului, fericire si o casnicie fericita. Unul dintre cele mai bune cadouri este considerat a fi un buchet de bujori –  flori luxuriante, parfumate si foarte delicate, care sunt placute atat de fete tinere, cat si de doamne mature.

? Ce inseamna culoarea bujorilor intr-un buchet?

Inflorescentele sferice nu au o paleta de culori foarte mare. Sa ne uitam la semnificatia celor mai populare nuante:

? Bujorii albi si roz deschis simbolizeaza timiditatea si o anumita modestie, deci este potrivit sa le oferim fetelor, fetelor si mireselor.

? Bujorii roz sunt cea mai romantica surpriza. Este un simbol al iubirii, al grijii si al sensibilitatii.

❤ Bujorii rosii sunt considerate nobile si reprezinta respect, putere, prosperitate si bunastare. Ele pot fi date unui profesor, unui profesor la universitate sau decanului Facultatii, mamei sau bunicii.

? Ce inseamna bujorii in diferite tari ?

?? In China, bujorii au decorat gradinile si hainele imperiale si numai imparatul si rudele sale aveau dreptul sa poarte haine cu bujori. In limba Regatului Mijlociu, este tradus ca -"floarea bogatiei si nobilimii".

?? In Japonia, ei au propriul lor simbolism in Hanakotobe, conform caruia bujorul reprezinta curaj. Samurai si-a aplicat imaginea pe armura pentru a creste moralul si a intalni un adversar demn.

?? Conform mitologiei grecesti, nimfele s-au ascuns in tufisuri de bujor, astfel incat tinerii sa nu le vada si sa se indragosteasca. De aici, bujorul a devenit un simbol al timiditatii, inocentei si modestiei.

?? In Franta, ei spun:"roseste ca o bujor." Inseamna ca o persoana este rusinata, este jenata si timida. Compozitiile cu bujori sunt adesea date fetelor modeste care sunt foarte timide si laconice.

? Ce buchete de bujori au un pret avantajos?
timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti