logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Condiții de livrare

Echipa Didi Flori își prețuiește clienții și de aceea asigură un pachet complet de servicii. Noi ne ocupăm nu doar de colectarea buchetelor și crearea cadourilor originale, dar și de livrarea lor în București.

Cum funcționează?

  1. Accesezi catalogul nostru online, alegi produsul dorit și faci comandă!

  2. Specialiștii noștri o pregătesc cu drag, având grijă de fiecare element al compoziției.

  3. Odată ce comanda este gata, aceasta este livrată în siguranță la adresa și ora indicată.

Fiecare comandă este livrată în mod operativ de către echipa noastră, la adresa indicată de către dumneavoastră. Împreună putem stabili preventiv data și ora livrării. Însă dacă aveți nevoie de o livrare spontană și rapidă, noi ne responsabilizăm să o efectuăm în maxim 3 ore. Dacă aveți un caz particular, contactați-ne și împreună vom găsi soluția perfectă, stabilind timpul exact de recepționare. Vom fi receptivi față de preferințele dumneavoastră și vom organiza momentul livrării în dependență de acestea.

Livrarea este efectuată în raza orașului București, prin intermediul unui curier.

În cazul intervenției unor situații neprevăzute, pe care echipa noastră nu le poate influența, pot interveni anumite întârzieri, pentru care nu purtăm răspundere.

Pentru a concretiza alte detalii cu privire la livrarea comenzii dumneavoastră, contactați-ne! Clienții Didi Flori rămân întotdeauna mulțumiți de serviciile prestate.