logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Coroane funerare si jerbe

Comanda coroane funerare online din floraria Didi Flori, pentru a face un ultim gest in adresa decedatului. Pentru acest eveniment sumbru, florarii nostri au selectat un asortiment larg de coroane funerare, de diverse dimensiuni si forme, la pret accesibil. Alege varianta potrivita, conform mesajului pe care doresti sa-l transmiti. Propunem o varietate de cosuri, buchete si coroane destinate acestei ocazii.

Acest tip de aranjament floral va demonstra regretul dumneavoastra si admiratia pe care ati purtat-o fata de persoana data. Echipa noastra va va sustine in acest moment dureros, livrand coroane funerare oriunde in Bucuresti. Curierii nostri cu experienta vor aduce coroana in momentul si locul indicat, transmitand sustinerea pe care o oferiti celor prezenti.

Daca nu aveti posibilitatea de a asista la acest eveniment dureros, echipa noastra se responsabilizeaza sa efectueze toate lucrarile, de la inceput pana la sfarsit. Noi vom colecta cele mai frumoase si ingrijite buchete funerare si vom asigura livrare in Bucuresti.

Incredinteaza-te si comanda coroana funerara din floraria Didi Flori –echipa care iti este alaturi in orice moment al vietii. Calitatea si prospetimea este garantata. Oferim o atentie particulara preferintelor dumneavoastra si personalizam comanda. Alege din zecile de modele ieftine de coroane funerare, prezentate in catalogul nostru online. Buchete funerare de clasa premium.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Compoziție "Coroană de Paști"
(0)
Compoziție "Coroană de Paști"
459 RON 0 RON
comanda
Coroana de Paști
(0)
Coroana de Paști
485 RON 0 RON
comanda
Coroana de Crăciun pe ușă
(0)
Coroana de Crăciun pe ușă
273 RON 0 RON
comanda
Coroana de Crăciun "Classic"
(0)
Coroana de Crăciun "Classic"
0 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București