Coroane funerare si jerbe

Comanda coroane funerare online din floraria Didi Flori, pentru a face un ultim gest in adresa decedatului. Pentru acest eveniment sumbru, florarii nostri au selectat un asortiment larg de coroane funerare, de diverse dimensiuni si forme, la pret accesibil. Alege varianta potrivita, conform mesajului pe care doresti sa-l transmiti. Propunem o varietate de cosuri, buchete si coroane destinate acestei ocazii.

Acest tip de aranjament floral va demonstra regretul dumneavoastra si admiratia pe care ati purtat-o fata de persoana data. Echipa noastra va va sustine in acest moment dureros, livrand coroane funerare oriunde in Bucuresti. Curierii nostri cu experienta vor aduce coroana in momentul si locul indicat, transmitand sustinerea pe care o oferiti celor prezenti.

Daca nu aveti posibilitatea de a asista la acest eveniment dureros, echipa noastra se responsabilizeaza sa efectueze toate lucrarile, de la inceput pana la sfarsit. Noi vom colecta cele mai frumoase si ingrijite buchete funerare si vom asigura livrare in Bucuresti.

Incredinteaza-te si comanda coroana funerara din floraria Didi Flori –echipa care iti este alaturi in orice moment al vietii. Calitatea si prospetimea este garantata. Oferim o atentie particulara preferintelor dumneavoastra si personalizam comanda. Alege din zecile de modele ieftine de coroane funerare, prezentate in catalogul nostru online. Buchete funerare de clasa premium.

12
24
48
Sorteaza
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Compozitie "Coroana de Pasti"
(0)
Compozitie "Coroana de Pasti"
459 RON 0 RON
comanda
Coroana de Pasti
(0)
Coroana de Pasti
485 RON 0 RON
comanda
Coroana de Craciun pe usa
(0)
Coroana de Craciun pe usa
273 RON 0 RON
comanda
Coroana de Craciun "Classic"
(0)
Coroana de Craciun "Classic"
0 RON 0 RON
comanda
timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti