logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Coșuri cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților

Dragostea –cel mai puternic sentiment, care mișcă munți și învinge războaie. Ziua Îndrăgostiților și sărbătoarea de Dragobete este ocazia perfectă pentru a-ți exprima iubirea față de aproapele tău. Comandă acum coșuri cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților și fii sigur că persoana iubită va aprecia acest gest unic! Cadoul voluminos, rezistent, util și extraordinar de frumos va bucura ochii iubitei/iubitului din prima secundă!

Un coș cadou este o surpriză originală și interesantă. Acesta exprimă sentimentele calde de dragoste și recunoștință față de destinatar.

Dragostea nu cunoaște limite temporale sau spațiale, de aceea indiferent de distanță, păstreaz-o cu grijă și demonstrează cât de mult o prețuiești. Comandă coșuri cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților de la Didi Flori și împreună vom crea o surpriză ideală. Acest moment unic va intensifica orice sentiment frumos și va reaprinde iubirea și căldura din sufletul persoanei dragi. Un simplu gest valorează atât de mult! Nu ezita să-i reamintești iubitei tale despre toate momentele dulci petrecute împreună!

Surprinde apropiații cu un cadou deosebit și celebrează dragostea alături de ei. Trăiți un moment frumos și memorabil. Din colecția bogată de coșuri cadouri pentru 14 și 23 februarie veți selecta cu ușurință varianta optimă, la preț accesibil. Specialiștii Didi Flori au ales profesionist cadourile destinate acestui eveniment special.

Cumpără un coș cadou pentru Ziua Îndrăgostiților, iar echipa noastră îl va asambla cu atenție și îl va livra rapid în București. Comandă cu încredere!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Coș cu trandafiri roșii și roz
(0)
Coș cu trandafiri roșii și roz
175 RON 0 RON
comanda
Cutie de carton "Roșu"
(0)
Cutie de carton "Roșu"
251 RON 0 RON
comanda
Coș cu fructe de pădure mic
(0)
Coș cu fructe de pădure mic
219 RON 0 RON
comanda
Coș cu fructe de pădure
(0)
Coș cu fructe de pădure
225 RON 0 RON
comanda
Coș cu capsuna
(0)
Coș cu capsuna
220 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București