logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Coșuri cu alcool

Coșuri cu alcool –cel mai util și plăcut cadou, la orice sărbătoare. Dacă destinatarul iubește să consume și încerce diferite tipuri de băuturi alcoolice, atunci nimic nu îl va bucura mai mult decât un coș cu alcool!

Specialiștii din florăria online Didi Flori au selectat băuturi alcoolice de clasa premium, le-au combinat frumos și au creat cele mai atractive cadouri, destinate iubitorilor de a servi. Dacă prietenul dumneavoastră face parte din această categorie, fiți sigur că rezultatul va fi unul spectaculos! El va aprecia cu toată sinceritatea gestul dumneavoastră și va consuma cadoul cu plăcere.

Acum puteți oferi această atenție fără a ieși din casă!Noi vom pregăti surpriza și vom efectua livrarea în București. Coșul va conține o serie de elemente plăcute și utile spre consum. Coșul va fi livrat în stare ideală, iar destinatarul va primi buna dispoziție în mâinile proprii!

Un coș cu alcool va deveni un moment memorabil, deoarece un asemenea cadou se oferă destul de rar. Acesta se va evidenția și va provoca momentan zâmbetele sincere ale destinatarului. El va simți cât de bine îl cunoașteți și cât de importante sunt pentru dumneavoastră preferințele lui.

Trimite un coș cu alcool chiar și de la distanță! Nu ai posibilitatea de a servi un pahar de vin alături de prietenul tău, de aniversarea lui? Comandă coșuri cu alcool din florăria online Didi Flori și compensează-ți absența! Bucură-l de un eveniment deosebit.

Comandă acum coșuri și beneficiază de livrarea rapidă în București.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Coș cu fructe și vin
(0)
Coș cu fructe și vin
229 RON 0 RON
comanda
Fructe și vin în cutie de lemn
(0)
Fructe și vin în cutie de lemn
229 RON 0 RON
comanda
 Coșul "La Anul Nou!"
(0)
Coșul "La Anul Nou!"
335 RON 0 RON
comanda
Coș "Berăria"
(0)
Coș "Berăria"
350 RON 0 RON
comanda
Coș "Gata de sărbătoare!"
(0)
Coș "Gata de sărbătoare!"
749 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București