logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Coșuri cu dulciuri

Un cadou frumos și dulce este cea mai bună metodă de a-ți exprima sentimele față de o persoană sau de a-l felicita cu o ocazie deosebită! În catalogul nostru online veți descoperi cel mai bogat asortiment de coșuri cu dulciuri. Alegeți varianta perfectă după gustul și bugetul dumneavoastră, iar noi vă garantăm că aceasta va cuceri inima persoanei dragi.

Comandă dulciuri cadou și vei reuși să-ți alinți iubita cu o surpriză plăcută. Poți comanda un coș deosebit pentru ziua ei de naștere, un eveniment particular sau într-o zi ordinară, în care vrei să o îndulcești și să-i aduci buna dispoziție.

Dacă una din rudele tale preferă dulciurile, atunci un coș cu dulciuri o va bucura cu adevărat. Ceea ce diferențiază această surpriză de gesturile ordinare este aranjarea festivă a elementelor. Compozițiile sunt completate cu alte cadouri drăguțe, pe care le va descoperi destinatarul.

Fiecare coș cu dulciuri este cules cu mult drag de către specialiștii noștri. Prin intermediul acestei surprize grozave veți reuși să vă manifestați grija, afecțiunea și dragostea. După cum zahărul stimulează fericirea, nu ezita să o aduci în viața persoanei tale apropiate –oferă un coș cu dulciuri cadou.

Cele mai bune oferte de coșuri cu dulciuri le găsiți doar în florăria online Didi Flori! Comandă acum dulciuri în cadou, iar noi asigurăm livrarea în București, direct la domiciliul dumneavoastră. Acest cadou deosebit și extraordinar de delicios va impresiona persoana dragă.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Coș cu ceai și ciocolate
(0)
Coș cu ceai și ciocolate
275 RON 0 RON
comanda
Vitamina Pleasure
(0)
Vitamina Pleasure
189 RON 0 RON
comanda
Coș "Nu te imbolnavi"
(0)
Coș "Nu te imbolnavi"
226 RON 0 RON
comanda
Coș "Tea pleasure"
(0)
Coș "Tea pleasure"
245 RON 0 RON
comanda
Coș "Dulceata revigoranta"
(0)
Coș "Dulceata revigoranta"
240 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București