Principala Cosuri Cosuri cu fructe de padure

Cos cu fructe de padure in Bucuresti

Comandati cosuri cu fructe din cea mai buna florarie online din România! Asortimentul larg de compozitii a fost creat cu drag pentru clientii nostri, ca fiecare dintre dumneavoastra sa gaseasca varianta ideala pentru propriul buget si gust.

Doresti sa-ti alinti iubita cu un cadou deosebit? Vrei sa surprinzi bunica, mama, prietena sau alta persoana apropiata? Ofera cosuri cu fructe si bucura-le din plin. Nimic nu poate avea o energie mai pozitiva decât acest cadou savuros, care denota grija, dragostea si afectiunea.

Filtre
Resetare
Pret
Pentru cine
Pentru mama
Pentru bunica
Pentru bunelul
Pentru tata
Pentru iubit

5 motive sa alegi un cos cu fructe de padure:

  1. Acesta este un cadou care impresioneaza nu doar prin aspectul sau vizual, dar si prin utilitate. Fructele de padure sunt sanatoase si aduc multe beneficii.

  2. Un cadou delicios este intotdeauna un cadou placut. Destinatarul va consuma fructele cu mai multa savoare, stiind ca dumneavoastra sunteti cel care le-a oferit.

  3. Fructele de padure vor adauga culoare in viata destinatarului, deoarece aceste compozitii sunt intotdeauna insotite de nuante vii si intense.

  4. Cosuri cu fructe de padure - un cadou original, care nu poate fi comparat cu nici un buchet ordinar. Acestea vor incânta chiar si persoanele cu cele mai rafinate gusturi si cu atât mai mult, se va potrivi la orice ocazie!

  5. Un cos bine aranjat va avea un efect spectaculos. Acest cadou original si interesant nu va lasa indiferenta nici o persoana.

Comanda cosuri cadouri cu fructe de padure si readu fericirea copilareasca in sufletul personei dragi! Un cos cu fructe de padure - cadoul ideal pentru orice adult si copil.

⌚ Cat timp este pastrat cosul cu fructe de padure ⌚

Buchetele de boabe trebuie consumate in 12 ore, buchetele de fructe-24 de ore. Nucile pot fi consumate in decurs de o luna. Fructele uscate sunt, de asemenea, stocate pentru o lunga perioada de timp, dar totusi perioada maxima pentru ele este de 10-14 zile. Aceasta optiune este potrivita pentru cei care doresc sa pastreze buchetul mai mult in forma in care a fost prezentat.

💰 Cat costa Cosuri cu fructe de padure 💰

In medie, astfel de Cosuri cu fructe de padure costa de la 138 RON

💸 Cat costa livrarea Cosuri cu fructe de padure in Bucuresti 💸

Livrare Cosuri cu fructe de padure in Bucuresti cost - 30 RON

🍓 TOP 5 Cosuri cu fructe de padure
timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti