logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Coșuri cu fructe de pădure

Comandați coșuri cu fructe din cea mai bună florărie online din România! Asortimentul larg de compoziții a fost creat cu drag pentru clienții noștri, ca fiecare dintre dumneavoastră să găsească varianta ideală pentru propriul buget si gust.

Dorești să-ți alinți iubita cu un cadou deosebit? Vrei sa surprinzi bunica, mama, prietena sau alta persoana apropiata? Ofera cosuri cu fructe si bucura-le din plin. Nimic nu poate avea o energie mai pozitiva decât acest cadou savuros, care denotă grija, dragostea si afecțiunea.

5 motive să alegi un coș cu fructe de pădure:

  1. Acesta este un cadou care impresionează nu doar prin aspectul său vizual, dar și prin utilitate. Fructele de pădure sunt sănătoase și aduc multe beneficii.

  2. Un cadou delicios este întotdeauna un cadou plăcut. Destinatarul va consuma fructele cu mai multă savoare, știind că dumneavoastră sunteți cel care le-a oferit.

  3. Fructele de pădure vor adăuga culoare în viața destinatarului, deoarece aceste compoziții sunt întotdeauna însoțite de nuanțe vii și intense.

  4. Coșuri cu fructe de pădure - un cadou original, care nu poate fi comparat cu nici un buchet ordinar. Acestea vor încânta chiar si persoanele cu cele mai rafinate gusturi și cu atât mai mult, se va potrivi la orice ocazie!

  5. Un coș bine aranjat va avea un efect spectaculos. Acest cadou original și interesant nu va lăsa indiferentă nici o persoană.

Comanda coșuri cadouri cu fructe de pădure si readu fericirea copilărească în sufletul personei dragi! Un coș cu fructe de pădure - cadoul ideal pentru orice adult si copil.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Coș cu fructe de pădure
(0)
Coș cu fructe de pădure
138 RON 0 RON
comanda
Coș cu fructe de pădure mic
(0)
Coș cu fructe de pădure mic
219 RON 0 RON
comanda
Coș cu fructe de pădure
(0)
Coș cu fructe de pădure
225 RON 0 RON
comanda
Coș cu capsuna
(0)
Coș cu capsuna
220 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București