logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Buchete în hârtie craft

Buchete în hârtie craft –o nouă tendință din lumea floristicii, care va transforma orice aranjament într-o adevărată operă de artă. Ambalajul original va crea o imagine rafinată, elagantă și scumpă a buchetului. Fie că alegeți un buchet de trandafiri, frezii, eustome sau lalele –în hârtie craft acestea vor căpăta un aspect impecabil, care va surprinde destinatarul.

Care sunt avantajele unui ambalaj craft?

  • Ambalajul craft va accentua cele mai gingașe și estetice trăsături ale buchetului. Acesta va pune în valoare frumusețea fiecărei flori și va ordona buchetul.

  • Hârtia craft este rezistentă, aceasta se menține în stare ideală mai mult timp și se uzează destul de greu.

  • Ambalajul craft oferă protecție în cazul unei cantități exagerate de lumină, ceea ce permite păstrarea buchetului mai mult timp.

  • El este rezistent la umiditate, având o capacitate de a absori ușor surplusul de apă.

  • Acesta reprezintă o soluție ecologică, deoarece amablajul poate fi reutilizat. Respectiv, printr-un gest frumos veți reuși să contribuiți și la bunăstarea mediului înconjurător.

În catalogul nostru online veți descoperi că orice buchet se privește extraordinar, când este ambalat în hârtie craft. Buchetele mici devin mai gingașe, iar cele mari –mai elegante.

Buchetele în ambalaj craft sunt cea mai reușită metodă de a decora buchetul. Oferiți persoanei dragi un buchet craft și veți primi mii de zâmbete și emoții pozitive în răspuns! Realizează o comandă în florăria online Didi Flori, iar echipa noastră va asigura livrarea în București.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București