logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Crini asiatici galbeni

Un buchet uimitor de crini asiatici galbeni va trezi cele mai plăcute emoții persoanei dragi. Culoarea intensă va accentua căldura cu care vă transmiteți sentimentele și cu siguranță, va încălzi sufletul destinatarului !

Buchetele de crini asiatici galbeni sunt asociate cu razele de soare, care întotdeauna aduc lumină și fericire în viața noastră monotonă. Totuși, ceea ce face aceste flori unice este frumusețea și rafinamentul lor ! Forma ideală, petalele moi și aroma dulce nu va lăsa indiferentă nici o persoană. Cu atât mai mult, aceste flori vor rezista îndelungat în diverse condiții.

Ce simbolizează crinii asiatici ?

  • Noblețe

  • Puritate

  • Inteligență

  • Armonie

Unul din cele mai mari avantaje ale acestor flori este faptul că pot fi oferite cu orice ocazie! Indiferent dacă mergeți la o ceremonie de căsătorie, felicitați pe cineva cu o realizare sau doriți să surprindeți persoana dragă fară vreo ocazie –un buchet de crini asiatici galbeni va fi varianta optimă.

Aceste flori deosebite vor aduce întotdeauna dragoste și bucurie. Un buchet de crini galbeni nu este doar o combinație de flori, dar o adevărată operă de artă, creată cu multă grijă și atenție.

Florăria online Didi Flori propune o varietate spectaculoasă de buchete de flori la preț accesibil. Din multitudinea de buchete veți reuși să găsiți varianta ideală, care la livrare va depăși orice așteptare !

Nu mai sta pe gânduri, comandă un cadou ideal pentru persoana dragă ! Contactează-ne și te vom ajuta să alegi. Livrare de crini asiatici galbeni în București.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Buchet "Sunetul Elfilor"
(0)
Buchet "Sunetul Elfilor"
131 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București