logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Crini asiatici portocalii

Dacă dorești să aduci fericire în viața persoanei dragi, atunci crinii asiatici portocalii sunt alegerea perfectă! Aceștia vor aduce bucurie și emoții pozitive în sufletul destinatarului.

Din cele peste 110 specii de crini, crinii asiatici portocalii sunt cei mai intenși. Pe fonul altor flori, aceștia sunt primii care ne cuceresc privirile –prin culoarea lor fierbinte și forma ideală. Petalele lor pistruiate accentuiază specificul și eleganța florilor.

Dacă persoana dragă este cea care vă face să vă simțiți cel mai fericit, atunci un buchet de crini asiatici portocalii va fi modalitatea perfectă de a transmite acest mesaj. Rezistența florilor va menține emoțiile plăcute îndelungat, deoarece acestea se vor păstra mult timp, fără o îngrijire particulară.

Florile de crini asiatici portocalii se combină perfect și cu alte plante, de diferite nuanțe. Ele pot adăuga un strop de culoare și pasiune în orice cadou sau aranjament floral. În catalogul nostru veți descoperi o varietate largă de buchete de crini asiatici portocalii, la preț accesibil și cel mai important –cu livrare la domiciliu.

Fiecare buchet de crini asiatici portocalii este asamblat cu atenție de către specialiștii calificați din echipa Didi Flori. Ambalajul se va combina perfect cu florile proaspete din buchet, iar surpriza va fi peste aștepările dumneavoastră. Efectuăm livrarea în București.

Nu ezita să surprinzi persoana dragă cu un cadou deosebit! Trimite un buchet de crini asiatici portocalii și vei aduce lumină în sufletul ei!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Buchet "Recolta de dovleac"
(0)
Buchet "Recolta de dovleac"
199 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București