Buchete din crini in Bucuresti

Crinii – cele mai elegante flori, care vor cuceri inima persoanei dragi.

Buchet crinii va fi un cadou ideal pentru orice ocazie, incepand cu cele mai romantice sarbatori si terminand cu zilele ordinare, in care doriti sa faceti ceva neobisnuit. Comandând buchete de crini din floraria online Didi Flori, veti creea un moment de neuitat.

Crinii arata la fel de bine in buchete monoflorale, cat si in combinatie cu alte flori. Acestia intotdeauna vor fi cei mai gingasi si eleganti din buchet. Ei se regasesc in diverse marimi si nuante.

Ce simbolizeaza crinii?

Din cele mai vechi timpuri, crinii au fost atribuiti zeitelor frumusetii si a casatoriei. Ulterior, acestia erau oferiti in mod deosebit nobililor si persoanelor cu un statut social inalt, simbolizând increderea, recunostinta si iubirea.

Astazi, aceste flori se asociaza atât cu admiratia si increderea, cât si cu dragostea neconditionata, frumusetea si casatoria. Intr-adevar, nici o ceremonie de casatorie nu poate fi considerata ideala, daca de la aceasta lipsesc crinii.

Buchetul de crini va reusi sa convinga persoana apropiata de dragostea pe care i-o purtati si va transmite cele mai sincere si calde mesaje. Imaginea rafinata a acestor flori o va sensibiliza si cu siguranta, persoana iubita va aprecia gestul dumneavoastra.

Fiecare buchet de crini pe care il veti vedea in catalogul nostru online este unul deosebit, creat cu dragoste de catre florarii cu experienta. Rezultatul nu va reprezenta o simpla combinatie de flori, dar o adevarata opera de arta, combinata cu gust si iubire.

Comanda buchete crini din floraria online Didi Flori! Livrarea buchet crini la pret bun in Bucuresti este asigurata.

🌺 Ce simbolizeaza crini ?

După cum știți, orice aranjament de flori are un înțeles special și ar trebui luat în considerare la dăruire. Cu ajutorul unui buchet bine conceput, vă puteți exprima propriile sentimente și puteți evoca emoții în destinatar. Crini este un simbol multi-valoros, deci poate fi dat în diferite ocazii. Această floare reprezintă puritatea, harul, frumusețea, luxul.

🌈 Ce inseamna culoarea crini intr-un buchet ?

Nu vom trăi pe întreaga varietate de nuanțe de muguri:există o mulțime de ele. Să ne uităm la cele mai populare.

🤍 A da crini albi înseamnă a sublinia într-o femeie puritatea sufletului, sfințenia și divinitatea ei. În creștinism, această floare a fost asociată cu imaginea Fecioarei Maria.

💗 Crinii roz înseamnă dorința de a susține în momente dificile.

🧡 Pentru dorințele de sănătate și longevitate, sunt date crini portocalii sau flori galbene de crin.

 

📜 Cele mai interesante fapte despre crini !

🇮🇹 În Roma, această floare a fost venerată într-un mod special, a fost considerată un simbol al luxului, eleganței și gustului rafinat. Imaginea lui a fost aplicată monedelor, iar coroanele de crini i-au decorat pe nou-născuți pe tot parcursul sărbătorii nunții. Această floare avea un înțeles atât de sacru încât săracilor și oamenilor care nu aveau un statut în societate li s-a interzis să o atingă.

🇫🇷 În Franța, crinul a fost venerat ca un simbol al puterii regale. În timpul lui Louis, această țară a fost numită Regatul crini.

🇲🇰 În Bizanț, această floare era un simbol al persoanelor care aparțineau familiei imperiale.

🇪🇸 În Spania și Italia, printre catolici, crinul simbolizează inocența. Prin urmare, fetele merg la comuniune în coroane albe ale acestor flori frumoase.

🏆 Cele mai frumoase buchete din crini cu pret minunat !

Buchet"Sunetul Elfilor" – de la 131 RON

Buchet de trandafiri"Imbratisa" – de la 199 RON

Buchet"Eleganta" – de la 209 RON

Buchet cu topper in cutie — de la 250 RON

Buchet"Noapte alba" – de la 445 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti