Buchete din crini in Bucuresti

Buchete de crini – cele mai elegante flori, care vor cuceri inima persoanei dragi.

Buchete de flori crini va fi un cadou ideal pentru orice ocazie, incepand cu cele mai romantice sarbatori si terminand cu zilele ordinare, in care doriti sa faceti ceva neobisnuit. Comanda buchete de crini din floraria online Didi Flori, veti creea un moment de neuitat.

Buchet din crini arata la fel de bine in buchete monoflorale, cat si in combinatie cu alte flori. Acestia intotdeauna vor fi cei mai gingasi si eleganti din buchet. Ei se regasesc in diverse marimi si nuante.

Ce simbolizeaza crinii?

Din cele mai vechi timpuri, flori crini au fost atribuiti zeitelor frumusetii si a casatoriei. Ulterior, acestia erau oferiti in mod deosebit nobililor si persoanelor cu un statut social inalt, simbolizând increderea, recunostinta si iubirea.

Astazi, aceste buchete de flori crini se asociaza atât cu admiratia si increderea, cât si cu dragostea neconditionata, frumusetea si casatoria. Intr-adevar, nici o ceremonie de casatorie nu poate fi considerata ideala, daca de la aceasta lipsesc flori crini.

Buchet de flori crini va reusi sa convinga persoana apropiata de dragostea pe care i-o purtati si va transmite cele mai sincere si calde mesaje. Imaginea rafinata a acestor flori o va sensibiliza si cu siguranta, persoana iubita va aprecia gestul dumneavoastra.

Fiecare buchet de crini pe care il veti vedea in catalogul nostru online este unul deosebit, creat cu dragoste de catre florarii cu experienta. Rezultatul nu va reprezenta o simpla combinatie de flori, dar o adevarata opera de arta, combinata cu gust si iubire.

Comanda buchet crini din floraria online Didi Flori! Livrarea buchet crini la pret bun in Bucuresti este asigurata.

🏵️ Ce simbolizeaza crini 🏵️

Dupa cum stiti, orice aranjament de flori are un inteles special si ar trebui luat in considerare la daruire. Cu ajutorul unui buchet bine conceput, va puteti exprima propriile sentimente si puteti evoca emotii in destinatar. Crini este un simbol multi-valoros, deci poate fi dat in diferite ocazii. Aceasta floare reprezinta puritatea, harul, frumusetea, luxul.

🌺 Ce inseamna culoarea crini intr-un buchet 🌺

Nu vom trai pe intreaga varietate de nuante de muguri:exista o multime de ele. Sa ne uitam la cele mai populare.

🌷 A da crini albi inseamna a sublinia intr-o femeie puritatea sufletului, sfintenia si divinitatea ei. In crestinism, aceasta floare a fost asociata cu imaginea Fecioarei Maria.

🌷 Crinii roz inseamna dorinta de a sustine in momente dificile.

🌷 Pentru dorintele de sanatate si longevitate, sunt date crini portocalii sau flori galbene de crin.

 

💐 Cele mai interesante fapte despre crini!

💐🌼 In Roma, aceasta floare a fost venerata intr-un mod special, a fost considerata un simbol al luxului, elegantei si gustului rafinat. Imaginea lui a fost aplicata monedelor, iar coroanele de crini i-au decorat pe nou-nascuti pe tot parcursul sarbatorii nuntii. Aceasta floare avea un inteles atat de sacru incat saracilor si oamenilor care nu aveau un statut in societate li s-a interzis sa o atinga.

🌼💐 In Franta, crinul a fost venerat ca un simbol al puterii regale. In timpul lui Louis, aceasta tara a fost numita Regatul crini.

💐🌼 In Bizant, aceasta floare era un simbol al persoanelor care apartineau familiei imperiale.

🌼💐 In Spania si Italia, printre catolici, crinul simbolizeaza inocenta. Prin urmare, fetele merg la comuniune in coroane albe ale acestor flori frumoase.

🔥 Cele mai frumoase buchete din crini cu pret minunat!

Buchet"Sunetul Elfilor" – de la 131 RON

Buchet de trandafiri"Imbratisa" – de la 199 RON

Buchet"Eleganta" – de la 209 RON

Buchet cu topper in cutie — de la 250 RON

Buchet"Noapte alba" – de la 445 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti