logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Crizanteme albe

Crizantemele albe reprezintă combinația perfectă dintre rezistență și frumusețe! Surprinde persoana dragă, oferă-i un buchet proaspăt și aromat de crizanteme albe.

Un buchet de crizanteme albe va bucura mult timp ochii destinatarului, care-l va păstra cu ușurință în orice condiții. Florile elegante și culoarea nobilă vor trezi cele mai frumoase emoții și cu siguranță, acestea îl vor copleși încă mult timp. Datorită cantității mari de flori de pe o singură crenguță, buchetele de crizanteme albe se evidențiază prin volumul lor. Pe lângă asta, prețul accesibil al acestor flori permite procurarea unui buchet cu un număr mai mare de flori.

Ce semnificație au crizantemele albe?

Ele sunt asociate cu:

  • Sinceritatea

  • Prosperitatea

  • Liniștea

  • Inocența

Buchetele de crizanteme albe pot fi oferite atât pentru a felicita o persoană cu ocazia unei realizări, cât și pentru a manifesta mulțumirea față de cineva sau doar pentru a-i trezi zâmbetul. Crizantemele albe vor reuși să facă mai frumoasă ziua oricărei persoane.

În catalogul nostru online veți găsi cel mai mare asortiment de crizanteme albe din România. Fiecare buchet conține exclusiv flori proaspete, aranjate cu grijă de către florarii noștri. Comanda dumneavoastră va fi livrată la domiciliu, în București.

Comandă cu încredere buchete de crizanteme albe din florăria online Didi Flori! Livrare de buchete speciale de crizanteme albe, în București. Calitate și prospețimea este garantată.

Creează o surpriză unică, împreună cu echipa noastră. Contactează-ne!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București