logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Crizanteme

Vrei sa-ti surprinzi persoana iubita cu un buchet de flori care va fi nu numai frumos, ci si durabil? Un buchete din mini crizanteme este alegerea perfecta cu cel mai bun livrare si pret! Acceseaza catalog nostru online si comanda buchet preferat din crizanteme batute sau din asortimentul de vanzare larg din Didi Flori cu livrare si pret avantajos.

Ce semnifica crizantemele?

Crizantemele sunt originare din China, unde au fost denumite pentru prima oara drept flori de aur –din cauza culorii aurii. Cultura crizantemelor a fost preluata ulterior si de Japonia, unde floarea data semnifica pana azi fericire. Desi tarile din Europa au cunoscut aceasta floare mai tarziu, ea este asociata si astazi cu viata lunga, prosperitatea si linistea.

De-a lungul timpului cultura mini crizanteme a evoluat, iar astazi le gasim intr-o gama larga, de diverse soiuri, culori si dimensiuni. Indiferent de caracteristicile particulare, crizantemele se pot oferi de zilele de nastere si oricare alte sarbatori

sau momente in care doriti sa va manifestati recunostinta fata de o persoana.

Pe langa imaginea lor impecabila, principalul avantaj al acestor flori este rezistenta lor. Ele nu necesita conditii si ingrijire speciala, pentru a se pastra un timp indelungat. Cu siguranta, destinatarul se va putea bucura mult de surpriza oferita.

In floraria online Didi Flori gasesti la pret avantajos la fir, noi avem o mare selectie de buchete din crizanteme mari sau mici deosebite, colectate cu grija de catre specialistii nostri si cu livrare.

Comanda online un buchet din crizanteme mari sau mici si surprinde persoana draga cu pret ieftina! Realizam livrarea la domiciliu, in Bucuresti. Contacteaza-ne!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București