Buchet din eustome in Bucuresti

Un buchet din eustome –o adevarata opera de arta, care reuseste sa combine frumusetea si gingasia, transmitand cele mai sincere sentimente. Daca doriti sa oferiti un buchet de eustoma magnific, cu ocazia zilei de nastere sau a altei sarbatori deosebite, alegeti un buchet din eustome festiv. Totodata, in catalogul nostru online veti gasi o diversitate de compozitii din eustome, potrivite pentru orice zi.

Florile de eustoma se caracterizeaza prin eleganta si rafinament. Adesea, acestea se asociaza cu trandafirii, deoarece au o structura si un colorit asemanator. Totusi, exclusiv pentru eustome este caracteristica delicatetea si duiosia.

Ce sentimente exprima eustome?

Floare eustoma de Lisianthus se ofera atunci cand doriti sa va exprimati recunostinta, admiratia sau dragostea fata de o persoana. Nu uitati, un buchet din eustome bine ales va vorbi de la sine, iar mesajul lui va depasi orice cuvinte.

In ceea ce priveste simbolistica eustomelor, acestea marcheaza fericirea, linistea, succesul sau dragostea –in functie de culoare. De obicei, ceea ce le face atat de placute de la prima privire este nuanta. Aceasta poate fi fie pala, fie de o culoare intensa si accentuata.

Accesati catalogul nostru online si descoperiti cea mai larga diversitate de buchet de eustoma! Fiecare dintre acestea are un aspect vizual extraordinar, ceea ce garanteaza emotiile pozitive la receptionare. Echipa noastra realizeaza livrarea de buchet din eustome in Bucuresti. Flori eustome sunt livrate in stare ideala, la adresa dumneavoastra.

Nu ezitati sa creati un moment deosebit, doar comandand online un buchet de eustoma. Un singur gest poate face fericita persoana draga!

? Ce simbolizeaza Eustome ?

Lisianthus sau Eustoma are multe semnificatii, dar toate sunt asociate cu fericirea si bucuria:

? Loialitate

? Atitudine calda, prietenoasa si simpatie pentru destinatar.

? Admiratie si respect.

? Charisma si farmecul datatorului.

? Pace si liniste, armonie.

Lisianthus sau Eustoma este o floare de prerie. In strainatate, inseamna traditie si conservatorism, dorinta de a urma ordinea acceptata.

? Cat costa Buchet cu Eustome ?

In medie, astfel de Buchet cu Eustome costa de la 125 RON

? Cat costa livrarea Buchet cu Eustome in Bucuresti ?

Livrare Buchet cu Eustome in Bucuresti cost - 30 RON

? TOP 5 Buchete cu Eustome

✨ Crizanteme si trandafiri in cutie — de la 134 RON

✨ Compozitia din flori in cos – de la 125 RON

✨ Buchet din eustome multicolore – 317 RON

✨ Buchet din trandafiri si eustome – 399 RON

✨ Cos"Mix de toamna" – de la 258 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti