Flori de iarna

Chiar daca iarna ni se asociaza cu frigul si zapada, exista un numar imens de buchete minunate, care se ofera in acest sezon. Un buchet de flori de iarna va topi gheata din sufletul destinatarului si va aduce raze de soare in viata acestuia, chiar si in cea mai rece perioada a anului.

Cu atât mai mult, perioada de iarna este perioada sarbatorilor de Craciun si de Anul Nou, iar anume din acest motiv am selectat flori potrivite pentru aceste evenimente. Buchetul plin de dragoste va incalzi atmosfera din casa si va trezi cele mai frumoase emotii. Surpriza dumneavoastra va fi una placuta si neobisnuita. Puteti selecta flori in nuantele caracteristice acestor sarbatori, precum alb si rosu.

In catalogul nostru online veti descoperi aranjamente florale de iarna, potrivite pentru orice ocazie, create exclusiv pentru dumneavoastra!

Ceea ce va ramâne sa faceti pentru o surpriza ideala este comanda! Doar in câteva click-uri puteti selecta varianta ideala de flori de iarna, pe care specialistii nostri o vor colecta cu mult drag.

Buchetele prezentate in catalog reusesc sa uimeasca prin frumusete, prospetime si cel mai important –un raport perfect de pret si calitate. Daca esti in cautarea unui cadou excelent, atunci cu siguranta poti incredinta aceasta misiune echipei noastre! Didi Flori va livra buchetul in cel mai scurt timp, in Bucuresti si il va inmâna intr-un mod festiv!

Nu mai sta pe gânduri, comanda acum un buchet exclusiv de flori de iarna, care va incalzi sufletul destinatarului! Contacteaza-ne si te vom ajuta sa creezi o surpriza desavârsita.

💐 Caracteristici ale aranjamentelor de flori de iarnă

Buchetele de iarnă diferă de compozițiile sezoniere de vară, toamnă și primăvară. Pentru compilarea lor, se folosesc alte tipuri de plante și elemente decorative.
Este inacceptabil să alegeți plante fragile cu petale delicate subțiri – acestea vor îngheța și buchetul își va pierde aspectul atractiv. Compozițiile de iarnă se disting printr-un design voluminos, care îndeplinește nu numai o funcție decorativă, ci protejează și florile de îngheț.

🌟 Top 5 flori populare de iarnă

Printre varietatea de culori se numără cele care sunt deosebit de populare în acest moment al anului.
Flori populare pentru un buchet de iarnă:
🌹 Trandafiri regali. Aceste flori sunt cel mai adesea folosite pentru compunerea compozițiilor în sezonul rece. Un număr mare de nuanțe vă permite să colectați un buchet pentru orice vacanță. Trandafirii își păstrează prospețimea și aspectul atractiv pentru o lungă perioadă de timp.
🌸 Crizanteme pufoase. Florile se disting printr-o mare varietate de culori și sunt rezistente la frig. O frumoasă compoziție strălucitoare va da o mulțime de emoții și vă va ridica starea de spirit.
🌼 Ranunculi de aer. Pentru a face un buchet de iarnă, plantele de nuanțe roz sunt perfecte.
🌷 Anemonele fermecătoare vor aduce strălucire în zilele reci de iarnă și vor înveseli destinatarul.
🌺 Crini parfumați. Pentru a compune o compoziție, este mai bine să alegeți muguri de nuanțe saturate sau să aranjați flori albe cu floră strălucitoare.

🌈 Schema de culori de iarnă

Această perioadă a anului se caracterizează prin culori gri plictisitoare și câteva zile însorite. În timpul iernii, mulți oameni nu au căldură, nuanțe bogate și emoții.
În mod tradițional, buchetele de iarnă sunt alcătuite din flori strălucitoare bogate. Pentru o compoziție florală, florile galbene, roșii, roz, liliac, portocalii sunt perfecte. Un buchet de plante de mai multe nuanțe și flori uscate va arăta organic.

🏆 Cele mai interesante buchete din flori pentru Iarna !

Compozitie in caseta"Flori de iarna" – 289 RON

Crizanteme si trandafiri in cutie – de la 134 RON

Cos cu trandafiri si crini – de la 200 RON

Buchet de trandafiri"Imbratisa" – de la 199 RON

Cosul"La Anul Nou!" - 335 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti