Flori de primavara

Cele mai gingase si revigorante buchete sunt buchetele de flori de primavara! Acest anotimp minunat in care natura reinvie la viata ne aduce o serie de minunatii, care bucura ochii si sufletul. Creeaza o surpriza ideala, comanda un buchet de flori de primavara din floraria online Didi Flori! Alegeti acum varianta optima din catalogul nostru online, in care veti descoperi cel mai larg asortiment de flori de primavara. Datorita diversitatii de buchete, puteti fi sigur ca veti gasi buchetul dorit intr-un ambalaj perfect, in nuanta preferata si mai mult decât atât, la pret accesibil! De asemenea, comanda dumneavoastra va fi livrata la adresa indicata si inmânata in cel mai frumos mod destinatarului.

Daca doresti sa faci fericita persoana draga, ofera-i un buchet de flori de primavara.

Un aranjament floral din lalele, frezii sau alte plante minunate, de primavara, vor asigura destinatarul cu un zâmbet sincer si multe emotii pozitive, de-a dreptul memorabile.

Specialistii din echipa noastra au creat adevarate capodopere ale artei floristice, exclusiv din flori de primavara, care pot fi oferite atât cu ocazia sarbatorilor de 1 Martie, 8 Martie, a zilelor de nastere, cât si fara a avea vreun eveniment deosebit.

Un buchet de flori de primavara reuseste sa transmita cele mai duioase si afectuoase mesaje. Doar imaginati-va câta dragoste si admiratie cuprinde un aranjament de lalele sau frezii.

Bucura persoana draga cu o surpriza deosebita, comanda online flori de primavara!

💐 Caracteristici ale aranjamentelor de flori de primăvară

Pentru a compune compoziția, se folosesc primele flori de primăvară:narcise, crini din vale, irisuri, lalele, zambile și multe altele. Buchetele sunt delicate, proaspete și senzuale, ca și primăvara în sine. Plantele magnifice vor face compoziția romantică și caldă.
O caracteristică specială a compozițiilor de primăvară este schema de culori calde a florei, care înflorește în acest moment al anului. Ramurile Decorative și verdeața vor da buchetului prospețime și grație.

🌟 Top 5 flori populare de primăvară

Printre varietatea plantelor de primăvară, florarii disting mai multe tipuri de flori care sunt cele mai solicitate pentru a face buchete.
Cele mai populare flori de primăvară:
🌷 Lalelele delicate sunt un simbol al începutului primăverii și al schimbărilor. O mare varietate de nuanțe vă permite să creați un buchet minunat pentru un iubit.
🌼 Snowdrops sunt flori romantice și fragile. Ele vor ajuta să sublinieze o atitudine caldă față de destinatar și vor da o mulțime de emoții pozitive.
🌸 Un buchet de narcise rafinate va fi apreciat de fiecare fată și femeie.
🌺 Irisurile luminoase pot fi date unei persoane creative. Petalele aerisite vor da buchetului eleganță și ușurință.
🌻 Bujorii orbitori înfloresc la sfârșitul primăverii. Compoziția acestor flori magnifice arată blândă și elegantă.
Toate aceste flori arata grozav atat intr-un monobucket, cat si intr-o compozitie combinata cu adaugarea de verdeata.

🌈 Ce schemă de culori ar trebui să aleg ?

Pentru buchetele de primăvară, ar trebui să alegeți nuanțe tradiționale de sezon. Florile în acest moment al anului se disting printr-o schemă delicată de culori. În primăvară, plantele albe, crem, roz, albastru, liliac și galben înfloresc.
Un buchet în tonuri albe sau o combinație de plante crem și albastru sau roz va arăta organic. Această compoziție întruchipează frumusețea și tandrețea primăverii, începutul a ceva nou.

🏆 Cele mai frumoase și profitabile buchete de primăvară din DidiFlori !

Buchet"Vals" — de la 136 RON

Cos cu trandafiri tufis roz si crem – de la 205 RON

Buchet din lalele multicolore – de la 429 RON

Compozitia"De primavara Delight" – de la 741 RON

Buchet"Primavara de bucurie" – de la 329 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti