Flori de primavara

Cele mai gingase si revigorante buchete sunt buchetele de flori de primavara! Acest anotimp minunat in care natura reinvie la viata ne aduce o serie de minunatii, care bucura ochii si sufletul. Creeaza o surpriza ideala, comanda un buchet de flori de primavara din floraria online Didi Flori! Alegeti acum varianta optima din catalogul nostru online, in care veti descoperi cel mai larg asortiment de flori de primavara. Datorita diversitatii de buchete, puteti fi sigur ca veti gasi buchetul dorit intr-un ambalaj perfect, in nuanta preferata si mai mult decât atât, la pret accesibil! De asemenea, comanda dumneavoastra va fi livrata la adresa indicata si inmânata in cel mai frumos mod destinatarului.

Daca doresti sa faci fericita persoana draga, ofera-i un buchet de flori de primavara.

Un aranjament floral din lalele, frezii sau alte plante minunate, de primavara, vor asigura destinatarul cu un zâmbet sincer si multe emotii pozitive, de-a dreptul memorabile.

Specialistii din echipa noastra au creat adevarate capodopere ale artei floristice, exclusiv din flori de primavara, care pot fi oferite atât cu ocazia sarbatorilor de 1 Martie, 8 Martie, a zilelor de nastere, cât si fara a avea vreun eveniment deosebit.

Un buchet de flori de primavara reuseste sa transmita cele mai duioase si afectuoase mesaje. Doar imaginati-va câta dragoste si admiratie cuprinde un aranjament de lalele sau frezii.

Bucura persoana draga cu o surpriza deosebita, comanda online flori de primavara!

? Caracteristici ale aranjamentelor de flori de primavara

Pentru a compune compozitia, se folosesc primele flori de primavara:narcise, crini din vale, irisuri, lalele, zambile si multe altele. Buchetele sunt delicate, proaspete si senzuale, ca si primavara in sine. Plantele magnifice vor face compozitia romantica si calda.
O caracteristica speciala a compozitiilor de primavara este schema de culori calde a florei, care infloreste in acest moment al anului. Ramurile Decorative si verdeata vor da buchetului prospetime si gratie.

? Top 5 flori populare de primavara

Printre varietatea plantelor de primavara, florarii disting mai multe tipuri de flori care sunt cele mai solicitate pentru a face buchete.
Cele mai populare flori de primavara:
? Lalelele delicate sunt un simbol al inceputului primaverii si al schimbarilor. O mare varietate de nuante va permite sa creati un buchet minunat pentru un iubit.
? Snowdrops sunt flori romantice si fragile. Ele vor ajuta sa sublinieze o atitudine calda fata de destinatar si vor da o multime de emotii pozitive.
? Un buchet de narcise rafinate va fi apreciat de fiecare fata si femeie.
? Irisurile luminoase pot fi date unei persoane creative. Petalele aerisite vor da buchetului eleganta si usurinta.
? Bujorii orbitori infloresc la sfarsitul primaverii. Compozitia acestor flori magnifice arata blanda si eleganta.
Toate aceste flori arata grozav atat intr-un monobucket, cat si intr-o compozitie combinata cu adaugarea de verdeata.

? Ce schema de culori ar trebui sa aleg la flori de primavara?

Pentru buchetele de primavara, ar trebui sa alegeti nuante traditionale de sezon. Florile in acest moment al anului se disting printr-o schema delicata de culori. In primavara, plantele albe, crem, roz, albastru, liliac si galben infloresc.
Un buchet in tonuri albe sau o combinatie de plante crem si albastru sau roz va arata organic. Aceasta compozitie intruchipeaza frumusetea si tandretea primaverii, inceputul a ceva nou.

? Cele mai frumoase si profitabile buchete de primavara din DidiFlori !

Buchet"Vals" — de la 136 RON

Cos cu trandafiri tufis roz si crem – de la 205 RON

Buchet din lalele multicolore – de la 429 RON

Compozitia"De primavara Delight" – de la 741 RON

Buchet"Primavara de bucurie" – de la 329 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti