logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Flori de sezon

Fiecare sezon ne bucura cu o serie noua de flori, iar pentru a profita de prospetimea lor din primul moment al aparitiei –accesati catalogul nostru online si descoperiti gama larga de flori de sezon.

Un buchet de flori de sezon va fi cadoul ideal pentru o ocazie deosebita, care va face persoana draga sa resimta din plin placerea si frumusetea anotimpului prezent. Aceasta surpriza va crea un moment memorabil in viata persoanei dragi, care va asocia anotimpul minunat cu emotiile calde, provocate de gestul dumneavoastra.

Flori de sezon pot fi oferite atat in zilele ordinare, in care doriti sa bucurati persoana iubita fara un motiv deosebit, cat si cu ocaziile speciale, precum zilele de nastere, 8 Martie sau alte evenimente.

In dependenta de ocazie si mesajul pe care doriti sa il transmiteti, aveti posibilitatea de a alege din cel mai mare asortiment de flori de sezon din Romania, prezentat in catalogul nostru online. Buchetele cuprinse in aceasta categorie redau in totalmente frumusetea anotimpului si ne ajuta sa descoperim minunatiile acestuia. Uneori, toamna poate trece fara a ne bucura de crizanteme, iar timp de o primavara putem sa nu reusim sa admiram nici o lalea, dar cata fericire ne-ar aduce aceasta?!

Aranjamentele compuse din flori de sezon de catre specialistii nostri au o imagine impecabila si un pret accesibil, anume din acest motiv merita sa profitati de ofertele noastre.

Creeaza o atmosfera perfecta! Comanda buchete de flori de sezon, cu livrare in Bucuresti.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București