Buchete cu flori de vara in Bucuresti

Vara –cel mai colorat si calduros anotimp, care ne bucura cu flori exceptionale. Daca doresti sa adaugi culoare si fericire in viata persoanei dragi, un buchet de flori de vara este optiunea perfecta! Acceseaza acum catalogul nostru online si alege cel mai cald, sincer si frumos buchet. Florarii nostri il vor colecta cu multa atentie si dragoste, iar rezultatul va fi unul incomparabil! Un efect vizual magnific! Cu atat mai mult, echipa DidiFlori va realiza si livrarea in Bucuresti, la adresa indicata. Deci, dumneavoastra va ramâne doar sa faceti comanda si sa profitati de emotiile pozitive!

Flori de vara in buchet –o sursa puternica de energie, caldura si optimism.

Ele pot fi oferite cu orice ocazie, iar imaginea lor jucausa se va asocia intotdeauna cu afectiunea, bunavointa si prosperitatea. Daca doriti sa aduceti raze de soare in viata persoanei dragi, atunci comandati un buchet minunat de flori de vara. Petatelele lui vor purta prospetimea si senitatatea acestui sezon.

Un buchet de flori de vara de la Didi Flori va reda in totalmente caldura si splendoarea anotimpului. El va demonstra grija, atentia si dragostea pe care o purtati fata de persoana draga. Nu ezitati sa oferiti aceste lucruri de nepretuit.

Comandati acum un buchet colorat din floraria online DidiFlori, alegand din asortimentul nostru larg, plin de nuante vii si flori exceptionale. Descoperiti aranjamentele florale din crini, hortensii, orhidee –la pret accesibil. Specialistii nostri au selectat profesionist cele mai potrivite buchete de sezon in Bucuresti!

🌞 Flori de vară cu o perioadă limitată de înflorire !

Am indicat timpul mediu de înflorire. Sezonalitatea variază în funcție de regiune și de zona climatică.

🌸 Bujorii sunt favoritele fetelor. Anterior, sezonul lor a fost scurt și a durat puțin mai mult de o lună. Dar datorită livrărilor străine, le puteți cumpăra din mai până la sfârșitul lunii iulie.
🌺 La începutul lunii iunie și până la sfârșitul lunii, este timpul pentru cea mai"nuntă" plantă dacha — mazăre dulce. În Europa este prezentat în alte compoziții. Simbolizează plăcerea și recunoștința.
💐 În iunie-iulie, puteți colecta un buchet de lavandă. O plantă cu un miros liniștitor erbacee este frumoasă într-o formă proaspătă și uscată. Pregătiți crengi parfumate pentru iarnă în timpul verii, astfel încât în zilele reci să vă puteți bucura de parfumul lor liniștitor.
🌻 De la începutul lunii iunie până la mijlocul lunii August, sezonul celor mai multe flori de vară — floarea-soarelui durează. Alte plante sezoniere pot fi cumpărate în magazine mari și în afara perioadei lor de înflorire, dar floarea-soarelui este unică în această privință. Ele apar în vânzare exclusiv în timpul lor.

🌹 Ce flori infloresc toata vara ?

Nu sunt atât de multe plante care nu înfloresc până în toamnă. Vă prezentăm onorabilul trei centenari de vară:
🌼 Musetele înfloresc tot sezonul:din iunie până la sfârșitul lunii August. Vârful vânzărilor lor cade pe 7 iulie –  Ziua Familiei, Iubirii și loialității.
🌸Hortensia înflorește în iunie și ne încântă cu bile albastre, albe, roz și violet de inflorescențe până în decembrie.

🎁 Cui pot prezenta un buchet de vară ?

Buchetele și compozițiile de vară pot fi date cu diverse ocazii. Pentru o întâlnire și o zi de naștere, un buchet de flori sălbatice fără nici o bibelouri este destul de potrivit. Un bărbat poate fi prezentat cu dalii întunecate,asteri, gerbere simple, eustomas, un buchet de delfiniu.
Buchetele pentru bărbați se disting printr-un farmec deosebit, în care păstăi de piper amar și cârnați afumați subțiri servesc ca o completare a florilor. Torturile de Macaroon sau diverse fructe sunt adăugate la buchetele de femei de acest tip.
Absolvenții școlii pot fi prezentați cu buchete mici care combină grădina și florile sălbatice, de exemplu, trandafiri cu hortensie, irisuri cu margarete, gerbere cu lavandă.

🏆 Cele mai frumoase buchete cu flori de vara !

Buchet"Frumusetea bujorilor" – de la 215 RON

Buchet"25 de zambete" – de la 156 RON

Buchet de gipsofila roz – de la 125 RON

Buchet"Miracolul naturii" – de la 424 RON

Buchet de flori uscate"Sofiko" – 205 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti