logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Flori în cutie

Dacă doriți să creați surpriza perfectă, dar căutați ceva diferit de buchetele de flori ordinare, atunci comandați flori în cutie! Aceste aranjamente florale vor încânta prin frumusețea și unicitatea lor! Fiecare cutie și fiecare floare este selectată individual, iar emoțiile pe care le primesc destinatarii sunt de nedescris.

O cutie cu flori va avea un efect vizual spectaculos. Aceasta poate include de la cele mai simple și accesibile flori, până la cele mai elegante, rafinate și scumpe plante. La sigur, compoziția va fi aleasă cu mult gust și indiferent dacă se va include un singur tip de flori sau mai multe, aceasta se va privi extraordinar!

De ce alegem flori în cutie?

  • Aranjamentele florale în cutie pot fi compuse din orice flori. Deseori, plantele se combină și se creează o compoziție unică. Astfel, fiecare cutie este una deosebită și irepetabilă.

  • Atât cutiile, cât și florile pot fi alese în dependență de culoare, dimensiune și tip. În acest fel, orice client găsește cu ușurință varianta perfectă.

  • Florile în cutie se consideră a fi mai rezistente decât buchetele simple.

  • Pe lângă flori, o cutie poate include și alte elemente care vor completa cadoul dumneavoastră, precum dulciurile, de exemplu.

Florile în cutie se oferă de obicei cu ocazii deosebite. Acestea pot constitui un cadou perfect, care nu va avea nevoie de nimic suplimentar, în afară de un gând bun și sentimente sincere.

Accesați catalogul nostru online și descoperiți cel mai bogat asortiment de flori în cutie din București. Echipa noastră asigură livrarea în oraș.

Comandă flori în cutie din florăria online Didi Flori și creează momentul ideal!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București