Cutii de flori in Bucuresti

Daca doriti sa creati surpriza perfecta, dar cautati ceva diferit de buchetele de flori ordinare, atunci comandati flori in cutie! Aceste buchete de flori in cutie vor incânta prin frumusetea si unicitatea lor! Fiecare cutii cu flori si fiecare floare este selectata individual, iar emotiile pe care le primesc destinatarii sunt de nedescris.

O cutie cu flori va avea un efect vizual spectaculos. Aceasta poate include de la cele mai simple si accesibile flori, pâna la cele mai elegante, rafinate si scumpe plante. La sigur, compozitia va fi aleasa cu mult gust si indiferent daca se va include un singur tip de flori sau mai multe, aceasta se va privi extraordinar!

De ce alegem flori in cutie?

  • Buchete flori in cutii pot fi compuse din orice flori. Deseori, plantele se combina si se creeaza o compozitie unica. Astfel, fiecare cutie este una deosebita si irepetabila.

  • Flori frumoase in cutie pot fi alese in dependenta de culoare, dimensiune si tip. In acest fel, orice client gaseste cu usurinta varianta perfecta.

  • Florile in cutie se considera a fi mai rezistente decât buchetele simple.

  • Pe lânga flori, o cutie poate include si alte elemente care vor completa cadoul dumneavoastra, precum dulciurile, de exemplu.

Flori in cutii se ofera de obicei cu ocazii deosebite. Acestea pot constitui un cadou perfect, care nu va avea nevoie de nimic suplimentar, in afara de un gând bun si sentimente sincere.

Accesati catalogul nostru online si descoperiti cel mai bogat asortiment de flori in cutie din Bucuresti. Echipa noastra asigura livrarea in oras.

Comanda flori in cutie din floraria online Didi Flori si creeaza momentul ideal!

? Flori intr-o cutie si avantajele lor !

? Completitudinea compozitiei. Un astfel de buchet nu trebuie sa fie pus intr-o vaza sau sa efectueze alte actiuni cu el.

? Mobilitate. Aceasta este cea mai buna optiune pentru livrare – florile nu isi vor pierde forma si aspectul, cartonul le protejeaza in mod fiabil de influentele externe;

? O durata lunga de viata. In interiorul cutiei exista un burete floral special inmuiat cu apa, care va ajuta florile sa-i placa destinatarului mult timp;

? Versatilitate. O astfel de solutie florala arata eleganta si eleganta.

? Abilitatea de a crea orice aranjament de flori. De la trandafiri standard la tipuri neobisnuite de orhidee.

? Istoria tendintei:eleganta intr-o cutie

Exista multe opinii si dispute despre locul in care a venit traditia de a da buchete intr-o cutie de flori proaspete. Una dintre cele mai reale povesti povesteste despre o poveste stralucitoare intre Bernard Shaw si frumoasa Stella Campbell. Barbatul i-a prezentat fetei o cutie de flora parfumata cu o carte postala, in care a admirat talentul tinerei diva. Aceasta bucata de hartie si o compozitie magnifica au marcat inceputul unei corespondente de 40 de ani. Dupa moartea femeii, toate scrisorile iubitei au fost gasite in aceeasi cutie de palarie de sub flori, data cu multi ani in urma de iubit.

? Cui pot da flori intr-o cutie ?

? Pentru femeia pe care o iubesti. Fiecare om care se indoieste de corectitudinea alegerii unui cadou pentru o doamna a inimii ar trebui sa acorde cu siguranta atentie unui buchet de flori intr-o cutie de palarie cu dulciuri.
?‍? Pentru un coleg. In acest caz, este acceptabil sa se dea astfel de compozitii nu numai colegilor de sex feminin, ci si barbatilor. In plus, aceasta optiune va avea un succes deosebit pentru negocierile de afaceri cu partenerii.
?‍? Pentru mama sau bunica mea. Compozitiile uimitoare in cutii de palarii vor face apel la adeptii stilului retro. Este recomandabil ca doamnele mai in varsta sa selecteze cutii de dimensiuni medii fara pietre stralucitoare, bijuterii si desene fanteziste.

?Cele mai avantajos flori in cutie de la florarii DidiFlori !
timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti