Cutii de flori in Bucuresti

Daca doriti sa creati surpriza perfecta, dar cautati ceva diferit de buchetele de flori ordinare, atunci comandati flori intr-o cutie! Aceste aranjamente florale vor incânta prin frumusetea si unicitatea lor! Fiecare cutie si fiecare floare este selectata individual, iar emotiile pe care le primesc destinatarii sunt de nedescris.

O cutie cu flori va avea un efect vizual spectaculos. Aceasta poate include de la cele mai simple si accesibile flori, pâna la cele mai elegante, rafinate si scumpe plante. La sigur, compozitia va fi aleasa cu mult gust si indiferent daca se va include un singur tip de flori sau mai multe, aceasta se va privi extraordinar!

De ce alegem flori in cutie?

  • Aranjamentele florale in cutie pot fi compuse din orice flori. Deseori, plantele se combina si se creeaza o compozitie unica. Astfel, fiecare cutie este una deosebita si irepetabila.

  • Atât cutiile, cât si florile pot fi alese in dependenta de culoare, dimensiune si tip. In acest fel, orice client gaseste cu usurinta varianta perfecta.

  • Florile in cutie se considera a fi mai rezistente decât buchetele simple.

  • Pe lânga flori, o cutie poate include si alte elemente care vor completa cadoul dumneavoastra, precum dulciurile, de exemplu.

Florile in cutie se ofera de obicei cu ocazii deosebite. Acestea pot constitui un cadou perfect, care nu va avea nevoie de nimic suplimentar, in afara de un gând bun si sentimente sincere.

Accesati catalogul nostru online si descoperiti cel mai bogat asortiment de flori in cutie din Bucuresti. Echipa noastra asigura livrarea in oras.

Comanda flori intr-o cutie din floraria online Didi Flori si creeaza momentul ideal!

🎁 Flori într-o cutie și avantajele lor !

🌟 Completitudinea compoziției. Un astfel de buchet nu trebuie să fie pus într-o vază sau să efectueze alte acțiuni cu el.

🚗 Mobilitate. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru livrare – florile nu își vor pierde forma și aspectul, cartonul le protejează în mod fiabil de influențele externe;

📆 O durată lungă de viață. În interiorul cutiei există un burete floral special înmuiat cu apă, care va ajuta florile să-i placă destinatarului mult timp;

🎭 Versatilitate. O astfel de soluție florală arată elegantă și elegantă.

🔮 Abilitatea de a crea orice aranjament de flori. De la trandafiri standard la tipuri neobișnuite de orhidee.

📜 Istoria tendinței:eleganță într-o cutie

Există multe opinii și dispute despre locul în care a venit tradiția de a da buchete într-o cutie de flori proaspete. Una dintre cele mai reale povești povestește despre o poveste strălucitoare între Bernard Shaw și frumoasa Stella Campbell. Bărbatul i-a prezentat fetei o cutie de floră parfumată cu o carte poștală, în care a admirat talentul tinerei diva. Această bucată de hârtie și o compoziție magnifică au marcat începutul unei corespondențe de 40 de ani. După moartea femeii, toate scrisorile iubitei au fost găsite în aceeași cutie de pălărie de sub flori, dată cu mulți ani în urmă de iubit.

🥳 Cui pot da flori într-o cutie ?

💝 Pentru femeia pe care o iubești. Fiecare om care se îndoiește de corectitudinea alegerii unui cadou pentru o doamnă a inimii ar trebui să acorde cu siguranță atenție unui buchet de flori într-o cutie de pălărie cu dulciuri.
👨‍💼 Pentru un coleg. În acest caz, este acceptabil să se dea astfel de compoziții nu numai colegilor de sex feminin, ci și bărbaților. În plus, această opțiune va avea un succes deosebit pentru negocierile de afaceri cu partenerii.
👩‍🦱 Pentru mama sau bunica mea. Compozițiile uimitoare în cutii de pălării vor face apel la adepții stilului retro. Este recomandabil ca doamnele mai în vârstă să selecteze cutii de dimensiuni medii fără pietre strălucitoare, bijuterii și desene fanteziste.

🏆Cele mai avantajos flori in cutie de la florarii DidiFlori !
timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti