Principala Buchete de flori Flori in cutie rotunda

Flori in cutie rotunda

Aspectul vizual si modul in care este aranjat buchetul este unul din principalele elemente, care poate transforma orice compozitie intr-una miraculoasa. Specialistii cunosc cât de mult schimba forma buchetului si recomanda un ambalaj deosebit pentru un aranjament splendid –cutia rotunda. Aceasta a devenit o adevarata tendinta in lumea floristicii, in cutii fiind incluse 11,21,31... si chiar si 101 trandafiri, lalele, frezii... Descoperiti varietatea larga de flori in cutie rotunda, in catalogul nostru online!

Care sunt avantajele unui buchet in cutie rotunda?

  • Cutia creeaza o forma exacta, stabila, estetica. Compozitia obtinuta este una ordonata si simpla. Rezultatul ideal cucereste inima oricarei persoane.

  • Multitudinea de flori si gingasia acestora va trezi cele mai frumoase sentimente.

  • Aranjamentul poate fi compus din mai multe tipuri de flori, inclusiv din cele pe care le prefera destinatarul.

  • Florile in cutie rotunda se pastreaza si ingrijesc cu usurinta, datorita suportului special inclus.

Din diversitatea de flori in cutie, alegeti ceea ce se potriveste mai mult ocaziei sau mesajului pe care doriti sa il transmiteti. Noi am selectat atât compozitii romantice, cât si compozitii simple, prietenesti, care vor transmite mesaje de admiratie si recunostinta. La noi veti gasi flori in cutie pentru orice buget si gust! Dumneavoastra va ramâne doar sa alegeti varianta preferata.

Creeaza un moment deosebit impreuna cu Didi Flori. Comanda flori in cutie rotunda pentru orice ocazie, cu livrare in Bucuresti.

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti