Frezii multicolore

Diversitatea de culori si parfumul dulce va fi surpriza perfecta, indiferent de eveniment! Acest buchet de energie pozitiva va lumina ziua oricarei persoane si mai mult ca niciodata, va evidentia principala semnificatie a freziei, cea de „mister”.

Avantajele unui buchet de frezii multicolore:

  • Freziile sunt niste flori extraordinare, care in buchete devin doar devin si mai frumoase. Fiind intr-o perioada de inflorire continua, chiar si in vaza, ele vor mari volumul buchetului. Multitudinea de flori care se va deschide, va surprinde destinatarul.

  • Un buchet de frezii multicolore se va pastra mult timp, cu respectarea conditiilor de ingrijire. Ele vor continua sa provoace zâmbetul persoanei dragi, chiar si peste o saptamâna.

  • Forma ideala si jucausa a florilor creeaza un aspect gingas si rafinat al buchetului, care atrage orice privire.

  • Parfumul lor dulce, dar intens, care se resimte doar in anumite spatii si conditii va trezi destinatarului sentimente de nostalgie. Indubitabil, el isi va aminti de momentele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna.

  • Culorile buchetului se vor combina perfect din punct de vedere estetic si vor avea un efect vizual irepetabil ! Ce ar putea atrage si surprinde mai mult decât un buchet colorat ?

  • Fiecare floare din buchet, fiecare culoare poarta o semnificatie aparte. In acest fel, surpriza dumneavoastra va simboliza atât dragostea neconditionata, cât si admiratia, respectul, optimismul, etc.

Buchete de frezii multicolore se ofera cu ocazia unor evenimente deosebite, a unor realizari si sarbatori, dar si in zilele ordinare, in care nu puteti lipsi persoana draga de un zâmbet sincer si un sentiment profund de fericire.

Alege un buchet de flori, la pret accesibil, in floraria online Didi Flori ! Echipa noastra garanteaza prospetimea buchetului si aranjarea lui ideala. Livrarea in Bucuresti este asigurata.

Comanda si creeaza un moment unic !

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti