logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Frezii multicolore

Diversitatea de culori și parfumul dulce va fi surpriza perfectă, indiferent de eveniment! Acest buchet de energie pozitivă va lumina ziua oricărei persoane și mai mult ca niciodată, va evidenția principala semnificație a freziei, cea de „mister”.

Avantajele unui buchet de frezii multicolore:

  • Freziile sunt niște flori extraordinare, care în buchete devin doar devin și mai frumoase. Fiind într-o perioadă de înflorire continuă, chiar și în vază, ele vor mări volumul buchetului. Multitudinea de flori care se va deschide, va surprinde destinatarul.

  • Un buchet de frezii multicolore se va păstra mult timp, cu respectarea condițiilor de îngrijire. Ele vor continua să provoace zâmbetul persoanei dragi, chiar și peste o săptămână.

  • Forma ideală și jucăușă a florilor creează un aspect gingaș si rafinat al buchetului, care atrage orice privire.

  • Parfumul lor dulce, dar intens, care se resimte doar în anumite spații și condiții va trezi destinatarului sentimente de nostalgie. Indubitabil, el își va aminti de momentele frumoase pe care le-ați petrecut împreună.

  • Culorile buchetului se vor combina perfect din punct de vedere estetic și vor avea un efect vizual irepetabil ! Ce ar putea atrage și surprinde mai mult decât un buchet colorat ?

  • Fiecare floare din buchet, fiecare culoare poartă o semnificație aparte. În acest fel, surpriza dumneavoastră va simboliza atât dragostea necondiționată, cât și admirația, respectul, optimismul, etc.

Buchete de frezii multicolore se oferă cu ocazia unor evenimente deosebite, a unor realizări și sărbători, dar și în zilele ordinare, în care nu puteți lipsi persoana dragă de un zâmbet sincer și un sentiment profund de fericire.

Alege un buchet de flori, la preț accesibil, în florăria online Didi Flori ! Echipa noastră garantează prospețimea buchetului și aranjarea lui ideală. Livrarea în București este asigurată.

Comandă și creează un moment unic !

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Buchet de frezii multicolor
(0)
Buchet de frezii multicolor
215 RON 0 RON
comanda
 Buchetul de flori "Încântare"
(0)
Buchetul de flori "Încântare"
190 RON 0 RON
comanda
 Buchet cu topper "La multi ani"
(0)
Buchet cu topper "La multi ani"
265 RON 0 RON
comanda
 Coș "Mix de toamnă"
(0)
Coș "Mix de toamnă"
258 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București