logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Frezii

Un buchet de flori la pret bun cu frezii –cel mai delicat cadou cu livrare, pe care poți să-l oferi persoanei dragi!

Flori de frezie atrag orice privire prin rafinamentul lor și forma deosebită. Ele se consideră a fi printre cele mai răcoroase și energice flori, care transmit emoții pozitive și revigorează constant. Aroma lor citrică împrospătează, iar imaginea bogată și fermecătoare captează orice privire.

Cu siguranță, freziile sunt printre cele mai rezistente flori, dar să nu credeți că buchetul oferit va arăta la fel după câteva zile. Da, el își va păstra prospețimea și frumusețea, însă va continua să înflorească! Chiar și în vaza cu apa, acestea continuă să își deschidă florile.

Dacă inițial freziile se regăseau doar în nuanțe de alb și galben, în momentul de față le putem cumpăra în diverse culori. Ar fi păcat să nu profităm de coloritul lor viu, după ce floricultorii au depus efort pentru a ne oferi această frumusețe. Astăzi, există aproximativ 1800 de specii de frezii, ceea ce ne permite să găsim cu ușurință varianta ideală. Descoperă multitudinea de buchete de frezii din catalogul nostru!

Ce semnifică freziile?

  • Inocență

  • Dragoste platonică

  • Prietenie

  • Încredere

  • Înțelepciune

În acest mod, buchete de frezii pot fi cu pret bun si oferite atât persoanelor apropiate, față de care dorim să ne manifestăm sentimentele, cât și unor cunoscuți, față de care dorim să ne exprimăm recunoștința sau admirația. Freziile pot fi oferite cu orice ocazie, fiecare sărbătoare sau zi obișnuită devenind mai frumoasă datorită lor. Cumpără din florăria online Didi Flori buchet din frezii la pret bun la fir cu livrare rapida. Livrarea în București și prospețimea florilor este asigurată de echipa noastră de specialiști. Contactează-ne!

Frezia este o floare uimitor de parfumată și neobișnuit de frumoasă. Și-a primit numele în onoarea medicului care a fost implicat în descrierea și, desigur, în selecție. Numele acestui botanist german a fost Friedrich Fries.

Buchet din frezii a fost exportată din Africa de Sud, unde până în prezent crește de-a lungul țărmurilor diferitelor rezervoare tropicale. De îndată ce frezia s-a regăsit în Europa, a fost ferm impregnată de dragostea nobililor și a aristocraților. Și nu degeaba, deoarece aroma sa sofisticată poate lăsa puțini oameni indiferenți. Și, desigur, parfumierii au început imediat să-l folosească în creațiile lor. Parfumul pe bază de buchet cu frezii se găsește până în zilele noastre în colecțiile unor branduri mondiale renumite.

Cel mai uimitor lucru despre această floare extraordinară este că parfumul se schimbă în funcție de culoarea florii. Există note precum lemnoase, citrice, aroma de frunze suculente, prospețime și răcoare în diferite nuanțe. Uneori, frezia este numită „crinul văii”, al doilea nume datorită aromei sale, seamănă ușor cu aroma ușoară și atrăgătoare a crinului văii, iar regiunea Cape, situată în Africa de Sud, este considerată locul de naștere al freziei. Cumpara buchet din DIDI Flori cu frezii si primi livrare de la curier.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Frezii mov si trandafiri galbeni
(0)
Frezii mov si trandafiri galbeni
162 RON 0 RON
comanda
Buchet "Compliment elegant"
(0)
Buchet "Compliment elegant"
275 RON 0 RON
comanda
Buchet de frezii multicolor
(0)
Buchet de frezii multicolor
215 RON 0 RON
comanda
 Buchetul de flori "Încântare"
(0)
Buchetul de flori "Încântare"
190 RON 0 RON
comanda
 Buchet "Logodnica Mea"
(0)
Buchet "Logodnica Mea"
260 RON 0 RON
comanda
 Buchet cu topper "La multi ani"
(0)
Buchet cu topper "La multi ani"
265 RON 0 RON
comanda
 Coș "Mix de toamnă"
(0)
Coș "Mix de toamnă"
258 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București