Buchete de flori din frezii in Bucuresti

Un buchet de flori la pretul bun cu frezii –cel mai delicat cadou cu livrare in, pe care poti sa-l oferi persoanei dragi!

Flori de frezie atrag orice privire prin rafinamentul lor si forma deosebita. Ele se considera a fi printre cele mai racoroase si energice flori, care transmit emotii pozitive si revigoreaza constant. Aroma lor citrica improspateaza, iar imaginea bogata si fermecatoare capteaza orice privire.

Cu siguranta, freziile sunt printre cele mai rezistente flori, dar sa nu credeti ca buchetul oferit va arata la fel dupa câteva zile. Da, el isi va pastra prospetimea si frumusetea, insa va continua sa infloreasca! Chiar si in vaza cu apa, acestea continua sa isi deschida florile.

Daca initial freziile se regaseau doar in nuante de alb si galben, in momentul de fata le putem cumpara in diverse culori. Ar fi pacat sa nu profitam de coloritul lor viu, dupa ce floricultorii au depus efort pentru a ne oferi aceasta frumusete. Astazi, exista aproximativ 1800 de specii de frezii, ceea ce ne permite sa gasim cu usurinta varianta ideala. Descopera multitudinea de buchete de frezii din catalogul nostru!

Ce semnifica freziile?

  • Inocenta

  • Dragoste platonica

  • Prietenie

  • Incredere

  • Intelepciune

In acest mod, buchete de frezii pot fi cu pret bun si oferite atât persoanelor apropiate, fata de care dorim sa ne manifestam sentimentele, cât si unor cunoscuti, fata de care dorim sa ne exprimam recunostinta sau admiratia. Freziile pot fi oferite cu orice ocazie, fiecare sarbatoare sau zi obisnuita devenind mai frumoasa datorita lor. Cumpara din floraria online DidiFlori buchet din frezii la pretul bun la fir si livrarei rapida in Bucuresti. Livrarea in Bucuresti si prospetimea florilor este asigurata de echipa noastra de specialisti. Contacteaza-ne!

Frezia este o floare uimitor de parfumata si neobisnuit de frumoasa. Si-a primit numele in onoarea medicului care a fost implicat in descrierea si, desigur, in selectie. Numele acestui botanist german a fost Friedrich Fries.

Buchet din frezii a fost exportata din Africa de Sud, unde pâna in prezent creste de-a lungul tarmurilor diferitelor rezervoare tropicale. De indata ce frezia s-a regasit in Europa, a fost ferm impregnata de dragostea nobililor si a aristocratilor. Si nu degeaba, deoarece aroma sa sofisticata poate lasa putini oameni indiferenti. Si, desigur, parfumierii au inceput imediat sa-l foloseasca in creatiile lor. Parfumul pe baza de buchet cu frezii se gaseste pâna in zilele noastre in colectiile unor branduri mondiale renumite.

Cel mai uimitor lucru despre aceasta floare extraordinara este ca parfumul se schimba in functie de culoarea florii. Exista note precum lemnoase, citrice, aroma de frunze suculente, prospetime si racoare in diferite nuante. Uneori, frezia este numita „crinul vaii”, al doilea nume datorita aromei sale, seamana usor cu aroma usoara si atragatoare a crinului vaii, iar regiunea Cape, situata in Africa de Sud, este considerata locul de nastere al freziei. Cumpara buchet din DIDI Flori cu frezii si primi livrare de la curier.

🌷 Ce simbolizeaza frezii ?

Freesia este o plantă perenă africană care a fost recunoscută de florariști abia la sfârșitul secolului al XIX-lea. Aceste flori surprinzător de delicate, feminine și elegante au petale parfumate, oarecum"drăguțe" de mov, albastru, alb, galben, roz, multicolori și multe alte nuanțe.

🥳 Care este motiv si cui pot da frezii ?

🥳 Motiv

1 martie, 8 martie, Ziua de naștere, Ziua Mamei, data, compliment.

 

😉 Cui pot da

Freesia este o floare exclusiv feminină care este ideală pentru un iubit, o fată tânără sau o soție iubită.

📜 Cele mai interesante fapte despre frezii !

📌 Planta a fost numită după Friedrich Heinrich Theodor Fries, un medic German care a studiat aceste plante.

📌 Intensitatea parfumului depinde de culoare. Frezia roz și roșie are cel mai puternic miros.

📌 Tulpina este ușor ramificată, poate ajunge la 25-45 cm înălțime și produce de la 5 la 10 flori.

📌 Freesia este o plantă perenă

📌 Se utilizează în industria cosmetică pentru prepararea săpunului, uleiurilor aromatice și parfumurilor.

📌 Evitați utilizarea apei fluorurate dacă este posibil și nu amestecați frezii cu narcise, care emit o substanță care poate reduce dramatic prospețimea florilor. Freesia poate rămâne proaspătă într-o vază timp de 10 până la 14 zile.

🏆 Cele mai interesante buchete din frezii la pret bun !

Cos"Frezii, trandafiri si crizanteme" – de la 127 RON

Frezii mov si trandafiri galbeni – de la 162 RON

Cos"Mix de toamna" – de la 258 RON

Buchet cu topper"La multi ani" – 265 RON

Buchet"Compliment elegant" – de la 275 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti