logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Garanții de calitate de la Didi Flori

În cazul în care dumneavoastră aveți anumite neclarități sau în procesul de comandă și livrare a produsului (fie acesta un buchet de flori sau un cadou) intervin probleme, noi vă garantăm soluționarea acestora, în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, echipa Didi Flori garantează acompanierea clientului de la început până la sfârșit, prin oferirea recomandărilor de la specialiști.

Echipa noastră se responsabilizează să acționeze în conformitate cu legea și să respecte drepturile fiecărui client. Astfel, noi garantăm protecția datelor cu caracter personal, procesându-le într-un mod securizat. Clientului i se acordă posibilitatea de a returna comanda, cu respectarea condițiilor indicate în rubrica „Condiții de returnare”.

Calitatea înaltă a produselor și serviciilor este garantată de către compania Didi Flori. Fiecare comandă și compoziție este recepționată integral de către client sau destinatar. Livrarea la timpul și locul stabilit este asigurată în mod garantat (cu excepția situațiilor imprevizibile).

Adresează-te cu încredere într-o companie responsabilă, care îți oferă garanții cu privire la susținerea în fiecare etapă de comandă și livrare. Contactează-ne pentru mai multe detalii!

Didi Flori garantează:

  • Calitate înaltă

  • Flori proaspete

  • Destinar împlinit

  • Susținerea clientului

  • Dreptul de a returna comanda

  • Livrare la timp, în București