Buchete din garoafe in Bucuresti

Doresti sa surprinzi persoana draga cu un buchet de gingas garoafe? Atunci un buchet de garoafe va fi alegerea perfecta! Aspectul lor dantelat si parfumul placut vor cuceri la prima secunda.

Un buchete garoafe va fi o alegere clasica pentru orice eveniment in Bucuresti. Aceste flori pot fi oferite atât cu ocazia unei aniversari sau a unei realizari, cât si intr-o simpla zi sumbra, in care doriti sa aduceti buna dispozitie. Datorita multitudinii de culori, veti reusi sa gasiti varianta optima pentru orice moment al vietii. Pentru a descoperi buchete de garoafe roz, rosii, multicolore, etc. in nuante pale sau aprinse – accesati catalogul nostru online!

De-a lungul timpului, garoafele au curpins numeroase semnificatii:

  • Dupa cum denumirea lor provine din limba greaca, cuvântul „garoafe”in traducere inseamna „floarea zeilor”. Anume din acest motiv ea este considerata o floare sacra, divina.
  • In epoca victoriana, prin intermediul garoafelor se transmiteau sentimentele puternice, afectiunea si dragostea.
  • In China, ea este un simbol al casatoriei.
  • Actualmente, in sens general, se considera ca garoafa este mesagerul perfect pentru a exprima dragostea, admiratia si respectul fata de cineva.

Pe langa frumusete ireprosabila, o garoafa se caracterizeaza si prin rezistenta. Aceasta floare se va pastra in stare ideala si va emana prospetime un timp indelungat, bucurând ochii destinatarului.

Specialistii florariei online DidiFlori colecteaza cele mai proaspete si frumoase buchete garoafe, la pret accesibil, cu livrarei in Bucuresti.

Daca doresti sa creezi o surpriza extraordinara, comanda florile online!

🌸 Ce simbolizeaza garoafe ?

În latină," garoafa"sună ca" Dianthus" —"floarea lui Dumnezeu". Acesta este modul în care naturalistul grec antic Theophrastus a botezat planta. În antichitate, garoafele erau țesute în ghirlande atunci când făceau ritualuri religioase. Se credea că ea era întruchiparea divinității supreme.

Floarea însăși, conform mitului, a apărut din sângele unui tânăr păstor. Zeița vânătorii Artemis la Orbit pentru că a speriat jocul jucând pe o țeavă. Înțelegerea garoafei ca simbol al sângelui vărsat nevinovat va fi reînviată în timpul celui de-al doilea război mondial.

🌈 Ce înseamnă culoarea unei garoafe într-un buchet ?

Iată ce scrie D. P. Oznobishin despre semnificația culorii mugurilor în cartea" Selam sau limba florilor":

🤍 Garoafele albe vorbesc despre încredere și sinceritate.

Garoafele roșii sunt date pentru a-și declara dragostea.

❣ Cele cu dungi indică respingerea și încetarea relației.

Soiurile turcești sunt prezentate ca un compliment pentru a spune că fata este unică.

Se pare că garoafa este o floare foarte valoroasă. Toată lumea și-a absorbit petalele de dantelă:tandrețe, dragoste, onoare militară și glorie. Dar asta e frumusețea. Puteți da un buchet de garoafe pentru orice ocazie, iar darul va fi întotdeauna în loc.

🥳 Cui ar trebui să-i dau garoafe și când ?

Pe lângă sentimentele tremurânde, floarea simbolizează curajul, astfel încât poate fi transferată în siguranță bărbaților. De obicei, un astfel de cadou se face cu ocazia victoriilor sportive sau a realizărilor în știință. Dar există și un motiv trist-un tribut adus memoriei și respectului. Când vor să-și onoreze strămoșii, ochelarii întunecați, violetele și burgundienii cad în mormintele lor.

Uneori, pentru a prezenta flori, nu aveți nevoie de o scuză. Floarea este foarte persistentă și nu trebuie să vă faceți griji că se va usca înainte de sfârșitul sărbătorii.Surprinde-ți iubitul cu un buchet de muguri purpurii. Această nuanță de garoafe este dată femeilor și fetelor.

🏆 Cele mai bune preturi la garoafe !

Buchet"Respect” - de la 95 RON

Garoafe albe in hartie craft – de la 99 RON

Buchet ''Nor roz'' – de la 89 RON

Garoafe multicolori – de la 89 RON

Compozitie"Momente luminos" – de la 289 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti