Buchete din garoafe in Bucuresti

Doresti sa surprinzi persoana draga cu un buchet garoafe cu livrare? Atunci un buchet de garoafe va fi alegerea perfecta! Aspectul lor dantelat si parfumul placut vor cuceri la prima secunda.

Buchete de garoafe va fi o alegere clasica pentru orice eveniment in Bucuresti. Aceste flori pot fi oferite atât cu ocazia unei aniversari sau a unei realizari, cât si intr-o simpla zi sumbra, in care doriti sa aduceti buna dispozitie. Datorita multitudinii de culori, veti reusi sa gasiti varianta optima pentru orice moment al vietii. Pentru a descoperi buchete de garoafe roz, rosii, multicolore, etc. in nuante pale sau aprinse – accesati catalogul nostru online!

De-a lungul timpului, garoafele au curpins numeroase semnificatii:

  • Dupa cum denumirea lor provine din limba greaca, cuvântul „garoafe”in traducere inseamna „floarea zeilor”. Anume din acest motiv ea este considerata o floare sacra, divina.
  • In epoca victoriana, prin intermediul garoafelor se transmiteau sentimentele puternice, afectiunea si dragostea.
  • In China, ea este un simbol al casatoriei.
  • Actualmente, in sens general, se considera ca garoafa este mesagerul perfect pentru a exprima dragostea, admiratia si respectul fata de cineva.

Pe langa frumusete ireprosabila, o garoafa se caracterizeaza si prin rezistenta. Aceasta floare se va pastra in stare ideala si va emana prospetime un timp indelungat, bucurând ochii destinatarului.

Specialistii florariei online DidiFlori colecteaza cele mai proaspete si frumoase buchete garoafe, la pret accesibil, cu livrarei in Bucuresti.

Daca doresti sa creezi o surpriza extraordinara, comanda florile online!

💌 Ce simbolizeaza garoafe?

In latina," garoafa"suna ca" Dianthus" —"floarea lui Dumnezeu". Acesta este modul in care naturalistul grec antic Theophrastus a botezat planta. In antichitate, garoafele erau tesute in ghirlande atunci cand faceau ritualuri religioase. Se credea ca ea era intruchiparea divinitatii supreme.

Floarea insasi, conform mitului, a aparut din sangele unui tanar pastor. Zeita vanatorii Artemis la Orbit pentru ca a speriat jocul jucand pe o teava. Intelegerea garoafei ca simbol al sangelui varsat nevinovat va fi reinviata in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

✨ Ce inseamna culoarea unei garoafe intr-un buchet ✨

Iata ce scrie D. P. Oznobishin despre semnificatia culorii mugurilor in cartea" Selam sau limba florilor":

🤍 Garoafele albe vorbesc despre incredere si sinceritate.

❤️ Garoafele rosii sunt date pentru a-si declara dragostea.

❣️ Cele cu dungi indica respingerea si incetarea relatiei.

Soiurile turcesti sunt prezentate ca un compliment pentru a spune ca fata este unica.

Se pare ca garoafa este o floare foarte valoroasa. Toata lumea si-a absorbit petalele de dantela:tandrete, dragoste, onoare militara si glorie. Dar asta e frumusetea. Puteti da un buchet de garoafe pentru orice ocazie, iar darul va fi intotdeauna in loc.

⌚ Cui ar trebui sa-i dau garoafe si cand ⌚

Pe langa sentimentele tremurande, floarea simbolizeaza curajul, astfel incat poate fi transferata in siguranta barbatilor. De obicei, un astfel de cadou se face cu ocazia victoriilor sportive sau a realizarilor in stiinta. Dar exista si un motiv trist-un tribut adus memoriei si respectului. Cand vor sa-si onoreze stramosii, ochelarii intunecati, violetele si burgundienii cad in mormintele lor.

Uneori, pentru a prezenta flori, nu aveti nevoie de o scuza. Floarea este foarte persistenta si nu trebuie sa va faceti griji ca se va usca inainte de sfarsitul sarbatorii.Surprinde-ti iubitul cu un buchet de muguri purpurii. Aceasta nuanta de garoafe este data femeilor si fetelor.

👌 Cele mai bune preturi la garoafe!

Buchet"Respect” - de la 95 RON

Garoafe albe in hartie craft – de la 99 RON

Buchet ''Nor roz'' – de la 89 RON

Garoafe multicolori – de la 89 RON

Compozitie"Momente luminos" – de la 289 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti