Buchete de flori cu gerbera in Bucuresti

Compozitia din gerbere –un cadou original, care poate fi oferit cu orice ocazie. Aceste flori vesele si jucause vor infrumuseta ziua destinatarului, indiferent de eveniment. Ele sunt achizitionate atat pentru a manifesta multumirea, respectul si recunostinta fata de cineva, cat si pentru a felicita persoana apropiata cu ocazia unei aniversari.

In ziua de azi exista mii de soiuri de Gerbera. Astfel, ele se regasesc in zeci de nuante si dimensiuni. In catalogul nostru online veti putea descoperi multitudinea de buchete de gerebere viu colorate, in nuante de roz, rosu, portocaliu, galben, etc. Descoperiti semnificatiile acestora in fiecare rubrica!

Avantajele buchete din gerbera cu livrare in Bucuresti:

  • Gerberele pot se gasesc in orice culori, respectiv puteti achizitiona un buchet uimitor, in culoarea preferata a destinatarului.

  • Un bucet gerbera va aduce multe emotii pozitive, datorita imaginii lor vesele si jucause. Din primul moment, nuantele vii vor bucura ochii persoanei dragi.

  • Buchetele de gerbera pot fi pastrate pana la 2-3 saptamani, daca se plaseaza in conditii corespunzatoare:in apa, intr-un loc luminat, la temperaturi mai scazute.

  • Aceste flori raman deschise chiar si pe timp de noapte, deoarece nu au o sensibilitate crescuta la lumina.

  • Florile de gerbera au nu doar proprietati decorative, dar si beneficii pentru ambient.

Echipa Didi Flori garanteaza crearea unor buet proaspete calitative acestora, direct la domiciliu, in termenul stabilit.

Buchetele gerbera vor incanta prin jocul cu culori si parfumul deosebit. Transmite cele mai frumoase mesaje si surprinde persoana draga! Comanda acum buchete gerbera la vanzare cu livrare accesibil!

🌸Ce simbolizeaza gerbera ?

💐 Gerbera este o floare de contradictii este simplu si in acelasi timp misterios, expresiv, luminos! Misterul, optimismul, un zambet, un flirt usor sunt toate gerber.

Daca doriti sa faceti un compliment, dati bucurie, impartasiti-va buna dispozitie cu cineva, dati un buchet de gerbere. Gerbera va fi capabila sa multumeasca pe toata lumea imediat si individual si nu va lasa pe nimeni fara atentie! Este obisnuit sa se dea gerbere rosii barbatilor, cele roz roz pentru fete si femei. Si gerberele galbene, portocalii vor aduce noroc in orice casa, pot fi prezentate pentru o sarbatoare de familie. Si casa va fi plina de caldura si bucurie, plina de zambete.

🇪🇬 In Egipt, planta asemanatoare musetelului a personificat apropierea de natura si devotamentul fata de soare. In epoca victoriana, semnificatia lui gerbera a devenit ambivalenta.

  1. Pe de o parte, indiferent de umbra si caracteristicile daruitorului si destinatarului, aceasta floare a fost considerata un simbol al fericirii si bucuriei.

  2. Pe de alta parte, daca dati un cadou imprastiat cu inflorescente gerbera, inseamna ca ascundeti ceva sau prezentati o surpriza in secret de la toata lumea. Cu alte cuvinte, al doilea sens al gerbera este secretul si secretul.

🌈 Ce inseamna culoarea gerberei dintr-un buchet?

Paleta inflorescentelor este foarte diversa. Daca veniti la magazin si vedeti o vaza cu flori colorate stralucitoare, nu veti gresi — gerbera este in fata dvs. Sa enumeram valorile celor mai populare si populare nuante.

💛 Tonurile galbene sunt un simbol al soarelui, al vietii si al energiei.

💗 Roz –  admiratie si respect.

Rosul simbolizeaza dragostea, dar nu pasionala si arzatoare, ci un sentiment calm si echilibrat.

Se pare ca gerbera inseamna acelasi lucru ca trandafirii. Dar nu este cazul. Un buchet de trandafiri de la un barbat la o femeie va avea intotdeauna un subtext romantic, gerbera nu este asociata cu romantismul. Semnificatia lor ar trebui perceputa prin dorinta fericirii.

🥳 Pentru ce caz este potrivit gerbera ?

Un buchet de inflorescente mari de musetel va atrage oamenii care iubesc simplitatea si eleganta in acelasi timp. Conform observatiilor noastre, amestecurile gerbera si buchetele autorului sunt foarte populare.

💐 Ansamblurile multicolore sunt suculente, colorate si colorate. Cu ajutorul lor, Ei doresc bunastare, fericire, veselie, zambete si pozitivitate.

🌼 In buchetele de designer, florarii folosesc gerbera pentru a pune accente si a adauga culoare.

🌸 Compozitiile monocrome sunt adesea alese pentru a exprima un sentiment foarte specific:ingrijire prietenoasa sau simpatie, atitudine sincera, respect si dragoste.

Tulpinile florilor sunt lipsite de frunzis. Daca decideti sa dati un buchet de gerbere, cereti-le sa adauge verdeata decorativa. Acest lucru va face darul si mai voluminos.

❓ Cum sa verificati daca gerbera este proaspata?

✨ Pentru a intelege ce floare de gerbera este in fata ta – nu cu mult timp in urma taiata sau decolorata - trebuie doar sa te uiti la mijlocul ei. Daca in interiorul ei exista pete intunecate, atunci inseamna ca aveti o floare care a fost smulsa de mult timp. In consecinta, achizitionarea unui astfel de produs ar trebui abandonata imediat. Trebuie sa ne amintim ca, chiar daca in buchet exista o singura gerbera decoloranta, aceasta va provoca putrezirea florilor proaspete.

✨ In timpul achizitiei, trebuie sa examinati cu atentie tulpinile, in special pentru taierea lor. Ar trebui sa fie diagonala si neteda, nu alunecoasa,dar neaparat alba. Daca taierea este acoperita cu un film, aveti o nuanta intunecata, atunci acest lucru indica faptul ca va uitati la o floare care a fost smulsa de mult timp, deci nu va sta in vaza foarte mult timp. Ca urmare, nu va fi posibil sa va bucurati pe deplin de frumusetea gerberelor, deoarece varsarea va avea loc intr-o zi.

✨ Atunci cand alegeti astfel de flori, trebuie sa acordati atentie petalelor lor. Acestea ar trebui sa fie elastice, dense, stralucitoare si stralucitoare pe ambele parti. Numai astfel de caracteristici caracteristice pot vorbi despre ceea ce va ofera gerbera recent taiata.

Un alt avantaj al acestor culori vesele este durabilitatea buna. Stau intr-o vaza timp de pana la 20 de zile. Prin urmare, daca ati ales un buchet de gerbera pentru felicitari, asigurati-va ca destinatarul nu numai ca va va simti caldura si atentia, dar se va bucura si de culori stralucitoare timp de 3 saptamani.

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti