logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Buchete de flori din gerbera

Un buchet de gerbere –un cadou original, care poate fi oferit cu orice ocazie. Aceste flori vesele si jucause vor infrumuseta ziua destinatarului, indiferent de eveniment. Ele sunt achizitionate atat pentru a manifesta multumirea, respectul si recunostinta fata de cineva, cat si pentru a felicita persoana apropiata cu ocazia unei aniversari.

In ziua de azi exista mii de soiuri de Gerbera. Astfel, ele se regasesc in zeci de nuante si dimensiuni. In catalogul nostru online veti putea descoperi multitudinea de buchete de gerebere viu colorate, in nuante de roz, rosu, portocaliu, galben, etc. Descoperiti semnificatiile acestora in fiecare rubrica!

Avantajele buchete de flori cu livrare din gerbera:gerberelor:

  • Gerberele se gasesc in orice culori, respectiv puteti achizitiona un buchet uimitor, in culoarea preferata a destinatarului.

  • Un buchet de flori gerbera va aduce multe emotii pozitive, datorita imaginii lor vesele si jucause. Din primul moment, nuantele vii vor bucura ochii persoanei dragi.

  • Buchetele de gerbera pot fi pastrate pana la 2-3 saptamani, daca se plaseaza in conditii corespunzatoare:in apa, intr-un loc luminat, la temperaturi mai scazute.

  • Aceste flori raman deschise chiar si pe timp de noapte, deoarece nu au o sensibilitate crescuta la lumina.

  • Florile de gerbera au nu doar proprietati decorative, dar si beneficii pentru ambient.

Echipa Didi Flori garanteaza crearea unor buchet proaspete calitative acestora în Bucuresti, direct la domiciliu, in termenul stabilit.

Buchetele de gerbera vor incanta prin jocul de culori si parfumul deosebit. Transmite cele mai frumoase mesaje si surprinde persoana draga! Comanda acum buchete gerbera de vanzare cu livrare la pret accesibil!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București