Buchete de flori cu gerbera in Bucuresti

Recunoaștem, suntem cei mai romantici din întreaga Românie. Iubim la nebunie florile, creăm compoziții excepționale și livrăm cu multă dragoste persoanei dumneavoastră iubite, oriunde în București. Colaborarea cu magazinul nostru online înseamnă:flori mereu proaspete, prețuri foarte accesibile și servicii de înaltă calitate. Primim plăcere din ceea ce facem, iar munca făcută din dragoste este mereu la cel mai înalt nivel.

Vă punem la dispoziție o gamă largă de produse:

•Buchete din flori

•Coșuri cu flori

•Baloane de petrecere

•Cadouri

•Coș cu fructe

•Dulciuri

Serviciul nostru de livrare buchete de gerbere activează zilnic, indiferent de zi sau oră. Suntem disponibili să creăm amintiri frumoase 24/24. Dacă vă gândiți că în timpul weekendului sau a unei sărbători nu veți găsi servicii de livrare, echipa DiDi Flori are grijă de asta. Curierii noștri dispun și de toate cele necesare ca să aibă posibilitatea de a transporta orice produs în siguranță. Fiecare buchet va ajunge în starea cea mai bună la adresa și ora indicată.

Un buchet din flori de gerbere va fi întotdeauna o alegere bună atunci când vreți să dăruiți flori. Dar, trebuie să aveți grijă atunci când alegeți culorile florilor. Fiecărei culori i se atribuie un sens specific. Aici vă prezentăm pe scurt cele mai importante semnificații ale floare gerberă:

flori albe:simpatie

flori roșii:dragoste

flori galbene/ portocalii:fericire, seninătate

flori roz:apropiere, loialitate

Suntem gata să primim sunetul dumneavoastră chiar acum. Managerul nostru vă va răspunde la întrebările apărute și vă va oferi consultația necesară. Nu mai aștepta să fie o ocazie specială ca să dăruiești ceva frumos, această zi de neuitat o poți organiza mereu, în orice zi. Chiar dacă mai există magazine care oferă livrare de flori, nu toate sunt de încredere. DiDi Flori face parte din categoria care cu siguranță oferă servicii de calitate înaltă și o demonstrăm prin profesionalismul nostru sau recenziile pe care le puteți analiza pe pagina noastră.

Comandă acum buchet de gerbere livrare în București și creează din o zi oarecare o zi de sărbătoare!

?Ce simbolizeaza gerbera ?

? Gerbera este o floare de contradictii este simplu si in acelasi timp misterios, expresiv, luminos! Misterul, optimismul, un zambet, un flirt usor sunt toate gerber.

Daca doriti sa faceti un compliment, dati bucurie, impartasiti-va buna dispozitie cu cineva, dati un buchet de gerbere. Gerbera va fi capabila sa multumeasca pe toata lumea imediat si individual si nu va lasa pe nimeni fara atentie! Este obisnuit sa se dea gerbere rosii barbatilor, cele roz roz pentru fete si femei. Si gerberele galbene, portocalii vor aduce noroc in orice casa, pot fi prezentate pentru o sarbatoare de familie. Si casa va fi plina de caldura si bucurie, plina de zambete.

?? In Egipt, planta asemanatoare musetelului a personificat apropierea de natura si devotamentul fata de soare. In epoca victoriana, semnificatia lui gerbera a devenit ambivalenta.

  1. Pe de o parte, indiferent de umbra si caracteristicile daruitorului si destinatarului, aceasta floare a fost considerata un simbol al fericirii si bucuriei.

  2. Pe de alta parte, daca dati un cadou imprastiat cu inflorescente gerbera, inseamna ca ascundeti ceva sau prezentati o surpriza in secret de la toata lumea. Cu alte cuvinte, al doilea sens al gerbera este secretul si secretul.

? Ce inseamna culoarea gerberei dintr-un buchet?

Paleta inflorescentelor este foarte diversa. Daca veniti la magazin si vedeti o vaza cu flori colorate stralucitoare, nu veti gresi — gerbera este in fata dvs. Sa enumeram valorile celor mai populare si populare nuante.

? Tonurile galbene sunt un simbol al soarelui, al vietii si al energiei.

? Roz –  admiratie si respect.

Rosul simbolizeaza dragostea, dar nu pasionala si arzatoare, ci un sentiment calm si echilibrat.

Se pare ca gerbera inseamna acelasi lucru ca trandafirii. Dar nu este cazul. Un buchet de trandafiri de la un barbat la o femeie va avea intotdeauna un subtext romantic, gerbera nu este asociata cu romantismul. Semnificatia lor ar trebui perceputa prin dorinta fericirii.

? Pentru ce caz este potrivit gerbera ?

Un buchet de inflorescente mari de musetel va atrage oamenii care iubesc simplitatea si eleganta in acelasi timp. Conform observatiilor noastre, amestecurile gerbera si buchetele autorului sunt foarte populare.

? Ansamblurile multicolore sunt suculente, colorate si colorate. Cu ajutorul lor, Ei doresc bunastare, fericire, veselie, zambete si pozitivitate.

? In buchetele de designer, florarii folosesc gerbera pentru a pune accente si a adauga culoare.

? Compozitiile monocrome sunt adesea alese pentru a exprima un sentiment foarte specific:ingrijire prietenoasa sau simpatie, atitudine sincera, respect si dragoste.

Tulpinile florilor sunt lipsite de frunzis. Daca decideti sa dati un buchet de gerbere, cereti-le sa adauge verdeata decorativa. Acest lucru va face darul si mai voluminos.

❓ Cum sa verificati daca gerbera este proaspata?

✨ Pentru a intelege ce floare de gerbera este in fata ta – nu cu mult timp in urma taiata sau decolorata - trebuie doar sa te uiti la mijlocul ei. Daca in interiorul ei exista pete intunecate, atunci inseamna ca aveti o floare care a fost smulsa de mult timp. In consecinta, achizitionarea unui astfel de produs ar trebui abandonata imediat. Trebuie sa ne amintim ca, chiar daca in buchet exista o singura gerbera decoloranta, aceasta va provoca putrezirea florilor proaspete.

✨ In timpul achizitiei, trebuie sa examinati cu atentie tulpinile, in special pentru taierea lor. Ar trebui sa fie diagonala si neteda, nu alunecoasa,dar neaparat alba. Daca taierea este acoperita cu un film, aveti o nuanta intunecata, atunci acest lucru indica faptul ca va uitati la o floare care a fost smulsa de mult timp, deci nu va sta in vaza foarte mult timp. Ca urmare, nu va fi posibil sa va bucurati pe deplin de frumusetea gerberelor, deoarece varsarea va avea loc intr-o zi.

✨ Atunci cand alegeti astfel de flori, trebuie sa acordati atentie petalelor lor. Acestea ar trebui sa fie elastice, dense, stralucitoare si stralucitoare pe ambele parti. Numai astfel de caracteristici caracteristice pot vorbi despre ceea ce va ofera gerbera recent taiata.

Un alt avantaj al acestor culori vesele este durabilitatea buna. Stau intr-o vaza timp de pana la 20 de zile. Prin urmare, daca ati ales un buchet de gerbera pentru felicitari, asigurati-va ca destinatarul nu numai ca va va simti caldura si atentia, dar se va bucura si de culori stralucitoare timp de 3 saptamani.

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti