Buchete de flori cu gerbera in Bucuresti

Compozitia din gerbere –un cadou original, care poate fi oferit cu orice ocazie. Aceste flori vesele si jucause vor infrumuseta ziua destinatarului, indiferent de eveniment. Ele sunt achizitionate atat pentru a manifesta multumirea, respectul si recunostinta fata de cineva, cat si pentru a felicita persoana apropiata cu ocazia unei aniversari.

In ziua de azi exista mii de soiuri de Gerbera. Astfel, ele se regasesc in zeci de nuante si dimensiuni. In catalogul nostru online veti putea descoperi multitudinea de buchete de gerebere viu colorate, in nuante de roz, rosu, portocaliu, galben, etc. Descoperiti semnificatiile acestora in fiecare rubrica!

Avantajele buchete din gerbera cu livrare in Bucuresti:

  • Gerberele pot se gasesc in orice culori, respectiv puteti achizitiona un buchet uimitor, in culoarea preferata a destinatarului.

  • Un bucet gerbera va aduce multe emotii pozitive, datorita imaginii lor vesele si jucause. Din primul moment, nuantele vii vor bucura ochii persoanei dragi.

  • Buchetele de gerbera pot fi pastrate pana la 2-3 saptamani, daca se plaseaza in conditii corespunzatoare:in apa, intr-un loc luminat, la temperaturi mai scazute.

  • Aceste flori raman deschise chiar si pe timp de noapte, deoarece nu au o sensibilitate crescuta la lumina.

  • Florile de gerbera au nu doar proprietati decorative, dar si beneficii pentru ambient.

Echipa Didi Flori garanteaza crearea unor buet proaspete calitative acestora, direct la domiciliu, in termenul stabilit.

Buchetele gerbera vor incanta prin jocul cu culori si parfumul deosebit. Transmite cele mai frumoase mesaje si surprinde persoana draga! Comanda acum buchete gerbera la vanzare cu livrare accesibil!

🌸Ce simbolizeaza gerbera ?

💐 Gerbera este o floare de contradicții este simplu și în același timp misterios, expresiv, luminos! Misterul, optimismul, un zâmbet, un flirt ușor sunt toate gerber.

Dacă doriți să faceți un compliment, dați bucurie, împărtășiți-vă buna dispoziție cu cineva, dați un buchet de gerbere. Gerbera va fi capabilă să mulțumească pe toată lumea imediat și individual și nu va lăsa pe nimeni fără atenție! Este obișnuit să se dea gerbere roșii bărbaților, cele roz roz pentru fete și femei. Și gerberele galbene, portocalii vor aduce noroc în orice casă, pot fi prezentate pentru o sărbătoare de familie. Și casa va fi plină de căldură și bucurie, plină de zâmbete.

🇪🇬 In Egipt, planta asemănătoare mușețelului a personificat apropierea de natură și devotamentul față de soare. În epoca victoriană, semnificația lui gerbera a devenit ambivalentă.

  1. Pe de o parte, indiferent de umbra și caracteristicile dăruitorului și destinatarului, această floare a fost considerată un simbol al fericirii și bucuriei.

  2. Pe de altă parte, dacă dați un cadou împrăștiat cu inflorescențe gerbera, înseamnă că ascundeți ceva sau prezentați o surpriză în secret de la toată lumea. Cu alte cuvinte, al doilea sens al gerbera este secretul și secretul.

🌈 Ce inseamna culoarea gerberei dintr-un buchet?

Paleta inflorescențelor este foarte diversă. Dacă veniți la magazin și vedeți o vază cu flori colorate strălucitoare, nu veți greși — gerbera este în fața dvs. Să enumerăm valorile celor mai populare și populare nuanțe.

💛 Tonurile galbene sunt un simbol al soarelui, al vieții și al energiei.

💗 Roz –  admirație și respect.

Rosul simbolizează dragostea, dar nu pasională și arzătoare, ci un sentiment calm și echilibrat.

Se pare că gerbera înseamnă același lucru ca trandafirii. Dar nu este cazul. Un buchet de trandafiri de la un bărbat la o femeie va avea întotdeauna un subtext romantic, gerbera nu este asociată cu romantismul. Semnificația lor ar trebui percepută prin dorința fericirii.

🥳 Pentru ce caz este potrivit gerbera ?

Un buchet de inflorescențe mari de mușețel va atrage oamenii care iubesc simplitatea și eleganța în același timp. Conform observațiilor noastre, amestecurile gerbera și buchetele autorului sunt foarte populare.

💐 Ansamblurile multicolore sunt suculente, colorate și colorate. Cu ajutorul lor, Ei doresc bunăstare, fericire, veselie, zâmbete și pozitivitate.

🌼 In buchetele de designer, florarii folosesc gerbera pentru a pune accente și a adăuga culoare.

🌸 Compozițiile monocrome sunt adesea alese pentru a exprima un sentiment foarte specific:îngrijire prietenoasă sau simpatie, atitudine sinceră, respect și dragoste.

Tulpinile florilor sunt lipsite de frunziș. Dacă decideți să dați un buchet de gerbere, cereți-le să adauge verdeață decorativă. Acest lucru va face darul și mai voluminos.

❓ Cum sa verificati daca gerbera este proaspata?

✨ Pentru a înțelege ce floare de gerbera este în fața ta – nu cu mult timp în urmă tăiată sau decolorată - trebuie doar să te uiți la mijlocul ei. Dacă în interiorul ei există pete întunecate, atunci înseamnă că aveți o floare care a fost smulsă de mult timp. În consecință, achiziționarea unui astfel de produs ar trebui abandonată imediat. Trebuie să ne amintim că, chiar dacă în buchet există o singură gerberă decolorantă, aceasta va provoca putrezirea florilor proaspete.

✨ In timpul achiziției, trebuie să examinați cu atenție tulpinile, în special pentru tăierea lor. Ar trebui să fie diagonală și netedă, nu alunecoasă,dar neapărat albă. Dacă tăierea este acoperită cu un film, aveți o nuanță întunecată, atunci acest lucru indică faptul că vă uitați la o floare care a fost smulsă de mult timp, deci nu va sta în vază foarte mult timp. Ca urmare, nu va fi posibil să vă bucurați pe deplin de frumusețea gerberelor, deoarece vărsarea va avea loc într-o zi.

✨ Atunci când alegeți astfel de flori, trebuie să acordați atenție petalelor lor. Acestea ar trebui să fie elastice, dense, strălucitoare și strălucitoare pe ambele părți. Numai astfel de caracteristici caracteristice pot vorbi despre ceea ce vă oferă gerbera recent tăiată.

Un alt avantaj al acestor culori vesele este durabilitatea bună. Stau într-o vază timp de până la 20 de zile. Prin urmare, dacă ați ales un buchet de gerbera pentru felicitări, asigurați-vă că destinatarul nu numai că vă va simți căldura și atenția, dar se va bucura și de culori strălucitoare timp de 3 săptămâni.

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti