Buchet hortensie in Bucuresti

Cauti un buchet ideal pentru o ocazie deosebita la pret bun? Comanda cu oferte bun pe buchete de hortensii din floraria online DidiFlori in Bucuresti si vei creea o surpriza perfecta, care va surprinde din prima secunda! Cu siguranta, coloritul viu al florilor si frumusetea lor incomparabila va cuceri inima destinatarului.

Buchetele de hortensii se caracterizeaza printr-un volum deosebit, datorita formei globuroase ale plantelor. Desi au un aspect modern, acestea exista de mai bine de 70 de milioane de ani, iar intre timp, ele doar obtin din ce in ce mai multa admiratie! In ziua de azi ele sunt larg comercializate si se regasesc in zeci de nuante. Paleta de culori vii va va permite sa selectati varianta ideala, in dependeta de ocazie si mesajul pe care doriti sa il transmiteti.

Descoperiti semnificatiile florilor de hortensii, in functie de culoare:

  • Hortensie roz –casatorie, iubire romantica, pasionala

  • Hortensie alba –puritate, inocenta, delicatete

  • Hortensie mov –bogatie, abundenta

  • Hortensie albastra –pace, libertate, originalitate.

Alegeti cu atentie un buchet de hortensii potrivit, deoarece acesta va exprima gandurile si sentimentele dumneavoastra calde. Astfel, in functie de culoare veti reusi sa selectati buchetul potrivit. Descoperiti varietatea de culori si combinatii in catalogul nostru online.

Pentru echipa noastra, compozitiile de hortensii nu devin doar simple buchete, ci adevarate opere de arta. Dragostea pe care o purtam fata de ceea ce facem ne motiveaza sa asiguram fiecare buchet cu cele mai frumoase si proaspete flori. Impreuna vom creea surpriza ideala.

Comanda online aranjamente de hortensia de la DidiFlori in Bucuresti la pret avantajos si bucura persoana draga.

🌺 Ce simbolizeaza Hortensia ?

Hortensia este un simbol al naturii bune, dă căldură, încarcă cu energie pozitivă, umple cu bucurie și ușurință. Cu ajutorul acestei plante, este foarte ușor să vă faceți prieteni și să arătați unei persoane cât de mult vă este drag.

🥳 Cui și când dau hortensii ?

Inflorescențele uimitoare, aerisite și delicate de hortensie au încântat întotdeauna oamenii cu prospețimea și aspectul lor rafinat. Este întotdeauna plăcut să dai o hortensie unei femei - orice doamnă va fi pur și simplu încântată de o astfel de priveliște încântătoare. Din aceste culori, puteți realiza atât monobook-uri, cât și compoziții prefabricate - ele arată la fel de autosuficiente în ambele versiuni.

  1. Aceste plante sunt perfect combinate cu alte tipuri de flori. În compoziție, puteți folosi atât royal trandafiri și delicat ranunculi sau bujori;hortensie va arata la fel de frumos, atât în aceste și în alte versiuni.
  1. Puteți da hortensii absolut pentru orice ocazie. Poate fi atât un cadou neașteptat pentru o femeie iubită, cât și o compoziție șic pentru o nuntă sau aniversare.
  1. În ceea ce privește economisirea, un buchet de hortensii este doar soluția perfectă. Aceste flori, pentru toată eleganța lor, sunt ieftine. Prin urmare, pentru donator, această opțiune nu va fi o factură pentru portofel.
  1. Florile delicioase și delicate își păstrează prospețimea mult timp. Este suficient să schimbați apa într-o vază cu flori o dată pe zi, iar buchetul vă va încânta până la 2 săptămâni.
🌈 Simbolismul culorii hortensiei

❤ Roșu - dragoste și recunoștință.

💗 Roz — romantism, emoții sincere, dragoste, nuntă și căsătorie (forma hortensiilor roz seamănă cu o inimă care bate)

💙 Albastru - lipsa de afecțiune, răceală și scuze

🤍 Alb — Puritate, har, abundență, vanitate și laudă.

💜 Mov — dorința de a înțelege profund pe cineva.

Chiar și smulsă și uscată, hortensia rămâne o floare multifacetă și frumoasă!

🏆 Buchet la pret bun din hortensia !

Buchet de bujori si hortensii – de la 1245 RON

Buchet cu hortensie"Fantezie" – de la 261 RON

Con cu hortensie – de la 129 RON

Buchet"Noapte alba" – de la 445 RON

Buchet"Logodnica Mea" – de la 260 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti