Buchet hortensie in Bucuresti

Cauti un buchet ideal pentru o ocazie deosebita la pret bun? Comanda cu oferte bun pe buchete din hortensii din floraria online DidiFlori in Bucuresti si vei creea o surpriza perfecta, care va surprinde din prima secunda! Cu siguranta, coloritul viu al florilor si frumusetea lor incomparabila va cuceri inima destinatarului.

Buchetele de hortensii se caracterizeaza printr-un volum deosebit, datorita formei globuroase ale plantelor. Desi au un aspect modern, acestea exista de mai bine de 70 de milioane de ani, iar intre timp, ele doar obtin din ce in ce mai multa admiratie! In ziua de azi ele sunt larg comercializate si se regasesc in zeci de nuante. Paleta de culori vii va va permite sa selectati varianta ideala, in dependeta de ocazie si mesajul pe care doriti sa il transmiteti.

Filtre
Resetare
Pret
Сompus
Pentru cine
Pentru mama
Pentru bunica
Pentru bunelul
Pentru tata
Pentru iubit

Descoperiti semnificatiile florilor de hortensii, in functie de culoare:

  • Hortensie roz –casatorie, iubire romantica, pasionala

  • Hortensie alba –puritate, inocenta, delicatete

  • Hortensie mov –bogatie, abundenta

  • Hortensie albastra –pace, libertate, originalitate.

Alegeti cu atentie un buchet de hortensii potrivit, deoarece acesta va exprima gandurile si sentimentele dumneavoastra calde. Astfel, in functie de culoare veti reusi sa selectati buchetul potrivit. Descoperiti varietatea de culori si combinatii in catalogul nostru online.

Pentru echipa noastra, compozitiile de hortensii nu devin doar simple buchete, ci adevarate opere de arta. Dragostea pe care o purtam fata de ceea ce facem ne motiveaza sa asiguram fiecare buchet cu cele mai frumoase si proaspete flori. Impreuna vom creea surpriza ideala.

Comanda livrare flori hortensii de la DidiFlori in Bucuresti la pret avantajos si bucura persoana draga.

? Ce simbolizeaza Hortensia ?

Hortensia este un simbol al naturii bune, da caldura, incarca cu energie pozitiva, umple cu bucurie si usurinta. Cu ajutorul acestei plante, este foarte usor sa va faceti prieteni si sa aratati unei persoane cat de mult va este drag.

? Cui si cand dau hortensii ?

Inflorescentele uimitoare, aerisite si delicate de hortensie au incantat intotdeauna oamenii cu prospetimea si aspectul lor rafinat. Este intotdeauna placut sa dai o hortensie unei femei - orice doamna va fi pur si simplu incantata de o astfel de priveliste incantatoare. Din aceste culori, puteti realiza atat monobook-uri, cat si compozitii prefabricate - ele arata la fel de autosuficiente in ambele versiuni.

  1. Aceste plante sunt perfect combinate cu alte tipuri de flori. In compozitie, puteti folosi atat royal trandafiri si delicat ranunculi sau bujori;hortensie va arata la fel de frumos, atat in aceste si in alte versiuni.
  1. Puteti da hortensii absolut pentru orice ocazie. Poate fi atat un cadou neasteptat pentru o femeie iubita, cat si o compozitie sic pentru o nunta sau aniversare.
  1. In ceea ce priveste economisirea, un buchet de hortensii este doar solutia perfecta. Aceste flori, pentru toata eleganta lor, sunt ieftine. Prin urmare, pentru donator, aceasta optiune nu va fi o factura pentru portofel.
  1. Florile delicioase si delicate isi pastreaza prospetimea mult timp. Este suficient sa schimbati apa intr-o vaza cu flori o data pe zi, iar buchetul va va incanta pana la 2 saptamani.
? Simbolismul culorii hortensiei

❤ Rosu - dragoste si recunostinta.

? Roz — romantism, emotii sincere, dragoste, nunta si casatorie (forma hortensiilor roz seamana cu o inima care bate)

? Albastru - lipsa de afectiune, raceala si scuze

? Alb — Puritate, har, abundenta, vanitate si lauda.

? Mov — dorinta de a intelege profund pe cineva.

Chiar si smulsa si uscata, hortensia ramane o floare multifaceta si frumoasa!

? Buchet la pret bun din hortensia !

Buchet de bujori si hortensii – de la 1245 RON

Buchet cu hortensie"Fantezie" – de la 261 RON

Con cu hortensie – de la 129 RON

Buchet"Noapte alba" – de la 445 RON

Buchet"Logodnica Mea" – de la 260 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti