Trandafir in cupola

Un trandafir in cupola –cel mai original cadou pentru orice sarbatoare. Comparativ cu trandafirii simpli, care au o durata de viata relativ scurta, un trandafir in cupola se mentine in stare ideala, pâna la 25 de ani. Astfel, oferind un trandafir nemuritor in cupola, asigurati zâmbetul persoanei dragi pentru mult timp inainte!

Pentru ca se afla intr-o cupola de sticla, trandafirul va fi protejat de praf, dar si de alte elemente care i-ar putea dauna. Acesta va constitui o surpriza inedita, care va bucura orice destinatar! Oare cine nu si-ar dori sa primeasca un trandafir, care isi va mentine frumusetea in timp ?

Aceasta floare poate fi oferita de ziua de nastere, aniversarea casatorie sau alta sarbatoare deosebita, de care vrei sa-ti surprinzi apropiatii. In catalogul nostru online urmeaza sa descoperi cele mai frumoase modele de trandafiri in cupola, in diverse culori si dimensiuni. Alege varianta ideala, care-ti este pe plac.

Pentru a-l pastra cât mai mult timp, specialistii nostri iti recomanda:

  • Sa eviti expunerea lui directa fata de razele de soare, daca doresti sa-si pastreze intensitatea culorii;

  • Sa nu uzi trandafirul criogenat si sa nu-i atinzi petalele, ca sa nu-l deteriorezi;

  • Sa-l pastrezi in cupola, pentru a-l proteja.

Comanda acum trandafir in cupola de sticla, la pret accesibil si bucura-te de un cadou extraordinar! Creeaza o amintire unica in sufletul persoanei dragi! Livrare in Bucuresti.

12
24
48
Sorteaza
In descrestere
in crestere
Anuleaza
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti