logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Trandafiri criogenați în cutie

Un trandafir criogenat în cutie –o nouă tendința din lumea floristicii, creată special pentru a bucura persoanele dragi.

Un motiv din care persoanele ezită să aleagă trandafirii ordinari este faptul că aceștia, ca oricare alte flori, urmează să se ofilească. Chiar și cei mai rezistenți rămân fără petale, în decurs de câteva zile sau săptămâni. Pentru că este cea mai populară floare, a cărei eleganță și rafinament nu poate lăsă indiferentă nici o ființă, specialiștii au decis să-i ofere o caracteristică unică –durabilitatea și rezistența. Acum ai posibilitatea de a comanda trandafiri criogenați în cutie, care se vor menține de la 3 până la 25 de ani! Creează un moment frumos, oferă o floare nemuritoare persoanei dragi!

În catalogul nostru urmează să descoperiți o gamă largă de trandafiri criogenați în cutie, la preț accesibil. Au fost selectate diverse culori și dimensiuni, special pentru tine. Nu ezita, comandă trandafiri în cutie și beneficiază de livrare în București. Florile vor fi livrate în stare ideală, iar cu respectarea recomandărilor, acestea își vor menține forma și culoare până la 25 de ani! Doar imaginați-vă cum peste 20 de ani, alături de iubita dumneavoastră vă bucurați de o surpriză splendidă, care a fost făcută demult în trecut. Acest eveniment minunat se va asocia întotdeauna cu dragostea, sinceritatea și admirația pe care o oferiți necondiționat.

Cumpără trandafiri criogenați în cutie pentru mama, sora, prietena sau colega ta! Cei mai frumoși trandafiri criogenați din București. Livrare rapidă.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București