logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Inima din flori

Pentru cele mai romantice momente din viața dumneavoastră, am creat un aranjament de flori deosebit –inimi din flori. Cu siguranță, soția, prietena sau iubita dumneavoastră va rămâne încântată de un asemenea cadou și se va simți apreciată și adorată din plin.

Inimi din flori –cadoul ideal, pentru că:

  • Inima reprezintă cel mai evident simbol al dragostei necontenite și al pasiunii. Această surpriză va demonstra cât de mult iubiți persoana dragă, iar imaginea va vorbi de la sine. Nici un cuvânt nu va putea exprima la fel de bine sentimentele dumneavoastră, cum o va face o compoziție extraordinară de flori, sub formă de inimă.

  • Forma de inimă, însoțită de cele mai elegante și romantice flori va impresiona din prima. Această compoziție se va evidenția oricând, deoarece va fi o surpriză unică, irepetabilă, pe care la sigur persoana dumneavoastră iubită nu a mai primit-o niciodată. Această inimă se va păstra mult timp în memoria și sufletul ei.

  • Aranjamentul dat poate fi compus din florile preferate ale iubitei dumneavoastră. Varietatea prezentată în catalogul nostru online va permite să găsiți florile ei favorite, sub formă de inimă, ceea ce va dubla fericirea și frumusețea momentului.

Buchete de flori în formă de inimă –adevărate capodopere floristice, care se bucură de popularitate în special de sărbătorile de 14 Februarie, 24 Februarie, 8 Martie sau de ocaziile deosebite, precum cererea în căsătorie, aniversarea căsătoriei sau alte date romantice, importante pentru fiecare cuplu.

Alegeți corect surprizele romantice. Comandați aranjamente florale de la Didi Flori și veți beneficia de livrare în București. Profesioniștii din echipa noastră vor colecta cele mai îngrijite și proaspete inimi din flori, iar dumneavoastră veți profita de rezultatul impecabil –o compoziție perfectă, în brațele persoanei iubite.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București