Flori in forma de inima in Bucuresti

Pentru cele mai romantice momente din viata dumneavoastra, am creat un aranjament de flori deosebit –flori in forma de inima. Cu siguranta, sotia, prietena sau iubita dumneavoastra va ramâne incântata de un asemenea cadou si se va simti apreciata si adorata din plin.

Filtre
Resetare
Pret
Сompus
Pentru cine
Pentru mama
Pentru bunica
Pentru bunelul
Pentru tata
Pentru iubit

Inima de flori –cadoul ideal, pentru ca:

  • Inima cu flori reprezinta cel mai evident simbol al dragostei necontenite si al pasiunii. Aceasta surpriza va demonstra cât de mult iubiti persoana draga, iar imaginea va vorbi de la sine. Nici un cuvânt nu va putea exprima la fel de bine sentimentele dumneavoastra, cum o va face o compozitie extraordinara de flori, sub forma de inima.

  • Buchet de flori in forma de inima, insotita de cele mai elegante si romantice flori va impresiona din prima. Aceasta compozitie se va evidentia oricând, deoarece va fi o surpriza unica, irepetabila, pe care la sigur persoana dumneavoastra iubita nu a mai primit-o niciodata. Aceasta inima se va pastra mult timp in memoria si sufletul ei.

  • Aranjamentul dat poate fi compus din florile preferate ale iubitei dumneavoastra. Varietatea prezentata in catalogul nostru online va permite sa gasiti florile ei favorite, buchete de flori inima, ceea ce va dubla fericirea si frumusetea momentului.

Buchete de flori in forma de inima –adevarate capodopere floristice, care se bucura de popularitate in special de sarbatorile de 14 Februarie, 24 Februarie, 8 Martie sau de ocaziile deosebite, precum cererea in casatorie, aniversarea casatoriei sau alte date romantice, importante pentru fiecare cuplu.

Alegeti corect surprizele romantice. Comandati aranjamente florale de la Didi Flori si veti beneficia de livrare in Bucuresti. Profesionistii din echipa noastra vor colecta cele mai ingrijite si proaspete inimi din flori, iar dumneavoastra veti profita de rezultatul impecabil –o compozitie perfecta, in bratele persoanei iubite.

? Caracteristici de a face un buchet in forma de inima

Un aranjament de flori sub forma de inima poate fi realizat in doua moduri:
1. folosind flori obisnuite pe tulpini lungi, care sunt formate si asamblate astfel incat rezultatul sa nu fie un cerc, ci o inima;
2. folosind o cutie si un burete floral de o forma speciala, in care se introduc flori cu tulpini scurte.
Pentru prima optiune, trebuie sa aveti abilitatea si abilitatea de a fixa florile intr-un mod special. In primul rand, se formeaza un miez rotund al buchetului si apoi se adauga flori care vor crea o forma de inima. Daca doriti sa obtineti rezultatul perfect, este mai bine sa il incredintati unui florar experimentat. Desi cu un efort si avand suficient timp ramas, puteti sa o faceti singur. Trandafirii curcubeu arata deosebit de stralucitori si frumosi intr – un astfel de buchet-compozitia va provoca cu siguranta un zambet de bucurie si incantare pe fata destinatarului.

? Ce culori pot fi folosite pentru a face o inima ?

Chiar si incepatorii din domeniul florarii inteleg ca nu toate florile pot fi folosite pentru a crea un buchet in forma de inima. Tulpinile subtiri sau mugurii prea luxurianti va vor impiedica sa formati contururi clare. Prin urmare, alegerea culorilor ar trebui abordata in mod constient.
Cel mai popular aranjament de flori, care este realizat intr-o forma neobisnuita, este o inima de trandafiri. Trandafirii sunt flori care, prin ele insele, pot spune multe despre sentimentele unui barbat pentru o femeie. Si facute sub forma unei inimi, nu vor lasa nici o indoiala cu privire la dragostea si tandretea pe care o experimenteaza oamenii. O gama larga de compozitii in forma de inima pot fi gasite pe site-ul de livrare a florilor.
In plus, inima poate fi facuta din astfel de flori:
? 1. asteri;
? 2. crizanteme;
? 3. eustoma;
? 4. orhidee.
Alegerea florilor potrivite, puteti fi siguri ca rezultatul va fi stabil si atractiv, iar fata care va deveni fericitul proprietar al unui astfel de buchet isi va aminti mult timp un cadou neobisnuit. Daca utilizati un burete floral, florile vor sta mult timp si se vor incanta cu aspectul lor neobisnuit.

? Pentru a crea o inima de trandafiri, se folosesc urmatoarele componente:

? 1. burete floral (piaflor);
? 2. apa;
? 3. flori pentru compozitia principala;
☘ 4. flori sau plante verzi pentru decorare;
? 5. tulle, panglici de plasa si alte accesorii.

? Alegerea clientilor nostri de la Inima din flori
timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti