Flori in forma de inima in Bucuresti

Pentru cele mai romantice momente din viata dumneavoastra, am creat un aranjament de flori deosebit –inimi din flori. Cu siguranta, sotia, prietena sau iubita dumneavoastra va ramâne incântata de un asemenea cadou si se va simti apreciata si adorata din plin.

Inimi din flori –cadoul ideal, pentru ca:

  • Inima reprezinta cel mai evident simbol al dragostei necontenite si al pasiunii. Aceasta surpriza va demonstra cât de mult iubiti persoana draga, iar imaginea va vorbi de la sine. Nici un cuvânt nu va putea exprima la fel de bine sentimentele dumneavoastra, cum o va face o compozitie extraordinara de flori, sub forma de inima.

  • Forma de inima, insotita de cele mai elegante si romantice flori va impresiona din prima. Aceasta compozitie se va evidentia oricând, deoarece va fi o surpriza unica, irepetabila, pe care la sigur persoana dumneavoastra iubita nu a mai primit-o niciodata. Aceasta inima se va pastra mult timp in memoria si sufletul ei.

  • Aranjamentul dat poate fi compus din florile preferate ale iubitei dumneavoastra. Varietatea prezentata in catalogul nostru online va permite sa gasiti florile ei favorite, sub forma de inima, ceea ce va dubla fericirea si frumusetea momentului.

Buchete de flori in forma de inima –adevarate capodopere floristice, care se bucura de popularitate in special de sarbatorile de 14 Februarie, 24 Februarie, 8 Martie sau de ocaziile deosebite, precum cererea in casatorie, aniversarea casatoriei sau alte date romantice, importante pentru fiecare cuplu.

Alegeti corect surprizele romantice. Comandati aranjamente florale de la Didi Flori si veti beneficia de livrare in Bucuresti. Profesionistii din echipa noastra vor colecta cele mai ingrijite si proaspete inimi din flori, iar dumneavoastra veti profita de rezultatul impecabil –o compozitie perfecta, in bratele persoanei iubite.

💝 Caracteristici de a face un buchet în formă de inimă

Un aranjament de flori sub formă de inimă poate fi realizat în două moduri:
1. folosind flori obișnuite pe tulpini lungi, care sunt formate și asamblate astfel încât rezultatul să nu fie un cerc, ci o inimă;
2. folosind o cutie și un burete floral de o formă specială, în care se introduc flori cu tulpini scurte.
Pentru prima opțiune, trebuie să aveți abilitatea și abilitatea de a fixa florile într-un mod special. În primul rând, se formează un miez rotund al buchetului și apoi se adaugă flori care vor crea o formă de inimă. Dacă doriți să obțineți rezultatul perfect, este mai bine să îl încredințați unui florar experimentat. Deși cu un efort și având suficient timp rămas, puteți să o faceți singur. Trandafirii curcubeu arată deosebit de strălucitori și frumoși într – un astfel de buchet-compoziția va provoca cu siguranță un zâmbet de bucurie și încântare pe fața destinatarului.

🌈 Ce culori pot fi folosite pentru a face o inimă ?

Chiar și începătorii din domeniul florării înțeleg că nu toate florile pot fi folosite pentru a crea un buchet în formă de inimă. Tulpinile subțiri sau mugurii prea luxurianți vă vor împiedica să formați contururi clare. Prin urmare, alegerea culorilor ar trebui abordată în mod conștient.
Cel mai popular aranjament de flori, care este realizat într-o formă neobișnuită, este o inimă de trandafiri. Trandafirii sunt flori care, prin ele însele, pot spune multe despre sentimentele unui bărbat pentru o femeie. Și făcute sub forma unei inimi, nu vor lăsa nici o îndoială cu privire la dragostea și tandrețea pe care o experimentează oamenii. O gamă largă de compoziții în formă de inimă pot fi găsite pe site-ul de livrare a florilor.
În plus, inima poate fi făcută din astfel de flori:
🌺 1. asteri;
🌼 2. crizanteme;
🌸 3. eustoma;
🌷 4. orhidee.
Alegerea florilor potrivite, puteți fi siguri că rezultatul va fi stabil și atractiv, iar fata care va deveni fericitul proprietar al unui astfel de buchet își va aminti mult timp un cadou neobișnuit. Dacă utilizați un burete floral, florile vor sta mult timp și se vor încânta cu aspectul lor neobișnuit.

📋 Pentru a crea o inimă de trandafiri, se folosesc următoarele componente:

🎁 1. burete floral (piaflor);
🌊 2. apă;
💐 3. flori pentru compoziția principală;
☘ 4. flori sau plante verzi pentru decorare;
🎀 5. tulle, panglici de plasă și alte accesorii.

🏆 Alegerea clientilor nostri de la Inima din flori
timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti