Iris

Daca alegi o surpriza pentru o persoana eleganta si delicata, atunci florile de iris vor fi alegerea perfecta ! Ele vor cuceri prin frumusete si simplitate, iar gestul dumneavoastra se va imprima pentru mult timp in memoria destinatarului.

Desi le cunoastem mai mult drept flori de gradina, dupa ce infloresc –buchetele de irisi nu lasa indifernta nici o persoana. Nuantele lor intense atrag toate privirile si impresioneaza momentan.

Florile de iris au un aspect vizual splendid si isi pastreaza prospetimea mult timp. Acestea vor fi potrivite atât pentru ocaziile speciale, cât si pentru zilele ordinare. Prin intermediul lor vor fi transmise sentimente de dragoste si admiratie.

Filtre
Resetare
Pret
Сompus
Pentru cine
Pentru mama
Pentru bunica
Pentru bunelul
Pentru tata
Pentru iubit

Ce simbolizeaza floarea de iris ?

  • Legatura strânsa intre doua persoane

  • Dragoste

  • Demnitate

In alte tari, aceasta floare capata semnificatii deosebite. De exemplu, in Franta ea este considerata drept floare a regalitatii, datorita formei sale unice. In China, irisul este asociat cu dansul si anotimpul de vara.

Cu siguranta, persoana care va primi un buchet de flori de iris se va simti apreciata, respectata si iubita.

Cauti flori iris, proaspete si calitative? Realizeaza o comanda online, direct din florarie! Didi Flori iti ofera o alegere larga de flori de iris, pe care o poti descoperi in catalogul nostru online. Specialistii calificati vor avea grija de fiecare floare din buchet, iar acesta va fi livrat in timp rapid, la domiciliul dumneavoastra.

Contacteaza-ne si primeste cele mai proaspete flori de iris ! Livravre in Bucuresti.

? Ce simbolizeaza iris ?

Irisurile sunt flori foarte frumoase, mai ales in buchetele de cadouri si de nunta, dar ne-am gandit vreodata la semnificatia lor mai profunda? Irisul florii are o energie minunata de vindecare. Aceasta floare fabuloasa ajuta la dezvaluirea dorintelor si viselor subconstiente, la cresterea gradului de perceptie si la stimularea creativitatii.

Irisurile au dat cuvantului"curcubeu" un nou inteles mistic. Petalele lor colorate stralucesc ca pietrele pretioase. Iridescenta nuantelor poate fi vazuta chiar si cu o usoara briza.

? Ce inseamna culoarea irisului in buchet ?

Potrivit lui D. P. Oznobishin, autorul cartii"Selam sau limba florilor", irisurile spun literalmente:"de ce ai deranjat pacea inimii mele?». Inseamna un sentiment nou. Cu toate acestea, in lumea moderna, umbra sa joaca un rol in interpretarea unui buchet de iris:

? Irisurile mov reprezinta intelepciunea, intuitia, spiritualitatea unei persoane, precum si respectul pentru el.

Irisurile albi simbolizeaza puritatea si inocenta. O floare poate fi plasata in capul patului copilului, astfel incat sufletul copilului sa ramana luminos si fara cusur.

? Irisurile albastre inseamna curaj, neinfricare si curaj.

? Irisurile galbene sunt prezentate pentru a exprima admiratia.

Puteti spune o multime de legende si basme in care exista irisuri. La unii, inseamna bucurie, in altele-speranta, tristete sau confort. Dar ni se pare ca ceea ce este mai important decat semnificatiile istorice si mitologice este ceea ce inseamna ca ati pus personal in dar, cu ce intentii, ganduri si cuvinte ii dati.

? Fapte interesante despre irisi !

? Putini oameni stiu ca" iris"inseamna"curcubeu" in greaca.

? Conform legendelor, zeita Iris a coborat pe pamant pe un curcubeu.

? In plus, aceste flori magnifice sunt unul dintre principalele simboluri ale compasiunii Fecioarei Maria fata de Hristos rastignit.

? Buchet din Iris cu pret avantajos !

Buchet"Constelatie" – de la 312 RON

Buchet"Caleidoscop" - de la 276 RON

Buchet"Eleganta" – de la 209 RON

Buchet cu topper"La multi ani" – 265 RON

Buchet"Fantazie" – de la 186 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti