Iris

Daca alegi o surpriza pentru o persoana eleganta si delicata, atunci florile de iris vor fi alegerea perfecta ! Ele vor cuceri prin frumusete si simplitate, iar gestul dumneavoastra se va imprima pentru mult timp in memoria destinatarului.

Desi le cunoastem mai mult drept flori de gradina, dupa ce infloresc –buchetele de irisi nu lasa indifernta nici o persoana. Nuantele lor intense atrag toate privirile si impresioneaza momentan.

Florile de iris au un aspect vizual splendid si isi pastreaza prospetimea mult timp. Acestea vor fi potrivite atât pentru ocaziile speciale, cât si pentru zilele ordinare. Prin intermediul lor vor fi transmise sentimente de dragoste si admiratie.

Ce simbolizeaza floarea de iris ?

  • Legatura strânsa intre doua persoane

  • Dragoste

  • Demnitate

In alte tari, aceasta floare capata semnificatii deosebite. De exemplu, in Franta ea este considerata drept floare a regalitatii, datorita formei sale unice. In China, irisul este asociat cu dansul si anotimpul de vara.

Cu siguranta, persoana care va primi un buchet de flori de iris se va simti apreciata, respectata si iubita.

Cauti flori iris, proaspete si calitative? Realizeaza o comanda online, direct din florarie! Didi Flori iti ofera o alegere larga de flori de iris, pe care o poti descoperi in catalogul nostru online. Specialistii calificati vor avea grija de fiecare floare din buchet, iar acesta va fi livrat in timp rapid, la domiciliul dumneavoastra.

Contacteaza-ne si primeste cele mai proaspete flori de iris ! Livravre in Bucuresti.

🌸 Ce simbolizeaza iris ?

Irisurile sunt flori foarte frumoase, mai ales în buchetele de cadouri și de nuntă, dar ne-am gândit vreodată la semnificația lor mai profundă? Irisul florii are o energie minunată de vindecare. Această floare fabuloasă ajută la dezvăluirea dorințelor și viselor subconștiente, la creșterea gradului de percepție și la stimularea creativității.

Irisurile au dat cuvântului"curcubeu" un nou înțeles mistic. Petalele lor colorate strălucesc ca pietrele prețioase. Iridescența nuanțelor poate fi văzută chiar și cu o ușoară briză.

🌈 Ce înseamnă culoarea irisului în buchet ?

Potrivit lui D. P. Oznobishin, autorul cărții"Selam sau limba florilor", irisurile spun literalmente:"de ce ai deranjat pacea inimii mele?». Înseamnă un sentiment nou. Cu toate acestea, în lumea modernă, umbra sa joacă un rol în interpretarea unui buchet de iris:

💜 Irisurile mov reprezintă înțelepciunea, intuiția, spiritualitatea unei persoane, precum și respectul pentru el.

🤍 Irisurile albi simbolizează puritatea și inocența. O floare poate fi plasată în capul patului copilului, astfel încât sufletul copilului să rămână luminos și fără cusur.

💙 Irisurile albastre înseamnă curaj, neînfricare și curaj.

💛 Irisurile galbene sunt prezentate pentru a exprima admirația.

Puteți spune o mulțime de legende și basme în care există irisuri. La unii, înseamnă bucurie, în altele-speranță, tristețe sau confort. Dar ni se pare că ceea ce este mai important decât semnificațiile istorice și mitologice este ceea ce înseamnă că ați pus personal în dar, cu ce intenții, gânduri și cuvinte îi dați.

📜 Fapte interesante despre irisi !

📌 Puțini oameni știu că" iris"înseamnă"curcubeu" în greacă.

📌 Conform legendelor, zeița Iris a coborât pe pământ pe un curcubeu.

📌 În plus, aceste flori magnifice sunt unul dintre principalele simboluri ale compasiunii Fecioarei Maria față de Hristos răstignit.

🏆 Buchet din Iris cu pret avantajos !

Buchet"Constelatie" – de la 312 RON

Buchet"Caleidoscop" - de la 276 RON

Buchet"Eleganta" – de la 209 RON

Buchet cu topper"La multi ani" – 265 RON

Buchet"Fantazie" – de la 186 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti