Iris mov

Irisii mov sunt un miracol al naturii. Culoarea lor intensa si forma ideala vor atrage orice persoana.

Din cele mai vechi timpuri, aceste flori sunt considerate drept mesagerul perfect pentru exprimarea sentimentelor de dragoste. Insa, culoarea mov are o semnificatie aparte.

Ce semnifica irisii mov?

  • Intelepciune

  • Complimente

Aceste buchete de flori vor exprima admiratia si recunostinta pe care o avem fata de o persoana. Ele vor transmite cele mai dulci si frumoase complimente. Acestora li se va adauga o nota de duiosie si sinceritate, prin intermediul unui buchet de iris mov.

Florile de iris mov pot fi oferite cu diverse ocazii, precum un eveniment marcant din viata persoanei dragi, atingerea unor realizari sau din simpla dorinta de a sopti niste cuvinte dulci, insotite de o confirmare demna. Cu siguranta, destinatarul va aprecia gestul dumneavoastra si se va bucura mult timp de buchetul primit.

In mod special, buchetele de flori de iris vor impresiona persoanele a caror culoare preferata este mov sau care au deja o atractie deosebita fata de aceste flori –irisul mov fiind o varianta clasica.

In floraria online Didi Flori veti gasi cel mai larg asortiment buchete de flori. Florile proaspete se vor combina perfect cu ambalajul ales si compozitia creata de catre specialistii nostri calificati. Curierii nostri vor livra comanda dumneavoastra in cel mai scurt timp, direct la domiciliu.

Doresti sa creezi o surpriza ideala? Contacteaza-ne si te vom ajuta!

Didi Flori asigura calitatea inalta si livrarea in Bucuresti.

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti