Buchete din lalele cu livrare Bucuresti

Nimic nu poate fi mai placut decat buchet de flori lalele, primit de la persoana draga! Buchet de lalele cuceresc prin simplitatea si frumusetea lor in Bucuresti. Laleaua se caracterizeaza prin aroma deosebita si rafinament.

Lalele sunt unele din cele mai populare flori din lume! Ele se asociaza cu prospetimea primaverii, primele raze de soare si sentimentele frumoase pe care le avem. Aceste flori de primavara sunt de-a dreptul fenomenele si nici o persoana nu ar putea rezista in fata lor!

Astazi exista o multitudine de sorturi si culori de lalele cu deferite pret. Accesand catalogul nostru online, veti alege cu usurinta varianta potrivita dupa bugetul si preferintele dumneavoastra. In floraria online Didi Flori cu livrare avem buchete din lalele, tu pot comanda online buchete antr-o singura culoare – rosu, galben, roz, mov, etc., cat si buchete de lalele multicolore.

Ce semnifica un buchet de lalele batute?

Lalele pot avea semnificatii diferite, in dependenta de culoare. De exemplu, se considera ca lalelele rosii sunt un simbol al dragostei pure si pasiunii, pe cand cele mov marcheaza distinctia si nobletea. Cert este ca aceste flori vot transmite cele mai frumoase mesaje si sentimente.

Lalele se potrivesc cu orice ocazie si pot fi oferite oricarei persoane, indiferent de relatia care va leaga. Ele intotdeuna vor surprinde placut si vor aduce o nota de prospetime si culoare in viata destinatarului. Cu atat mai mult, pentru majoritatea persoanelor lalele sunt florile preferate si semnifica mult mai mult decat un simplu buchet.

Trimite buchet de flori cu fir lalele batute la pret accesibil, cu floraria online Didi Flori cu comanda online cu livrare in Bucuresti! Noi avem lalea de vanzare proaspete si ieftine oriunde in Bucuresti. Contacteaza-ne!

🌷 Ce simbolizeaza lalele ?

Lalelele sunt probabil cei mai străluciți și mai misterioși reprezentanți ai regatului de primăvară al florilor. În frumusețea lor exterioară, modestia fermecătoare, eleganța și sensibilitatea sunt combinate surprinzător. Nici o sosire a primăverii nu este completă fără lalele colorate, care fac o zi tulbure mai strălucitoare și mai fericită, umple vacanța cu bucurie și distracție.

Astăzi, lalele nu pot fi numite flori rare. Ele decorează paturi de flori, grădini de multe case, plăcute ochiului, ridicând starea de spirit. Dar cu câteva secole mai devreme, plantele fragile erau un simbol al bogăției, bunăstării materiale. Becurile erau foarte scumpe, așa că numai nobilimea europeană bogată a crescut un lux atât de rar.

Lalelele au fost extrem de populare în Olanda, unde au fost date averi pentru câteva becuri. Timpul și – a făcut propriile ajustări în istoria acestei flori uimitoare-astăzi este asociat cu dragoste, sinceritate, căldură și îngrijire. Cu toate acestea, mulți oameni nu știu cui puteți da lalele, buchete de ce culori vor fi potrivite pentru această ocazie. Vom încerca să o rezolvăm.

🌈 Ce inseamna culoarea lalelelor din buchet?

Există o mulțime de soiuri de lalele și fiecare culoare păstrează un mic secret. Pentru a exprima sentimentele dorite în limba florilor, nu este inutil să înveți simbolismul paletei curcubeului:

Lalele rosii. Pentru iubitori, acestea sunt florile pasiunii, încântării, confesiunilor fervente. Cu toate acestea, ele vor fi, de asemenea, potrivite ca un dar oficial care poate exprima respect, o dorință de bine și prosperitate;

🤍 Lalele albe. Aceasta este alegerea celor care doresc să arate sinceritatea și căldura sentimentelor lor. Le poți da nu numai iubitei tale prietene sau celei de-a doua jumătăți. Florile albe aduc fericire în dragoste. Aniversarea nunții, felicitări celor dragi – un motiv minunat pentru a da o astfel de dorință;

💗 Lalele roz. Tender, muguri pe jumătate deschise sunt asociate cu bucurie, tremurături, doar sentimente emergente. Aceste flori sunt prezentate la începutul unei relații cu obiectul atenției. Și le puteți cumpăra și pentru prieteni, colegi până la 8 Martie, prieteni cu ocazia nașterii unui copil;

💜 Lalele mov. Ei vă vor spune despre dorința unui bărbat de a cunoaște mai bine o fată. I se pare că este învăluită în mister. Vrea să rezolve ghicitorile sufletului ei.

💛 Lalele galbene. Mugurii însoriti, luminoși și saturați, sunt asociați cu sinceritatea, aduc bucurie, ridică starea de spirit. Părinții îi vor considera ca un semn de îngrijire, cei dragi - ca o manifestare a sentimentelor calde, a prietenilor-ca un compliment plăcut.

Dacă colectați un buchet de lalele multicolore, veți exprima o gamă unică de sentimente unei persoane dragi inimii dvs. cu o compoziție de lux. Principalul lucru este să o faci cu suflet și dragoste.

📜 Cele mai interesante fapte despre lalele !

📌 Există mai mult de 80 de tipuri de lalele din lume, care sunt împărțite în mai mult de 150 de soiuri de peste 3000 de soiuri.

📌 Primele lalele au apărut pe pământ, conform diferitelor estimări, de la 10 la 15 milioane de ani în urmă.

📌 Patria acestor flori este nordul Iranului și munții din Asia Centrală.

📌 In Evul Mediu în Europa, săracii foloseau bulbii acestor flori ca un înlocuitor ieftin pentru ceapa obișnuită.

📌 Cu câteva secole în urmă, dintre toate florile disponibile cumpărătorilor europeni, acestea erau cele mai scumpe.

🌎 Ce simbolizează lalea în diferite culturi ?

Orientul Mijlociu este considerat locul de naștere al florii. Arheologii au găsit primele imagini în secolul al XI-lea. Planta a combinat simplitatea formei și rafinamentul liniilor, modestia și o revoltă simultană de culori. Acest contrast a reprezentat ideile cheie ale filozofiei orientale. Floarea a devenit un simbol al spiritualității, armoniei și creșterii.

Mai târziu, imaginea sa apare pe stema dinastiei conducătoare din Imperiul Otoman. Interpretarea spirituală se estompează în fundal. În locul ei vine înțelegerea lalelei ca simbol al puterii.

Când bulbii de lalele sunt importați în Europa, în primul rând în Olanda, începe epoca maniei lalelelor. Olandezii cresc masiv flori de vânzare, costul lor este în afara scării și ajunge la dimensiuni incredibile. Prețul unei cepe este egal cu costul unei case. Valoarea lalelei se schimbă din nou. Acum simbolizează bogăția și luxul.

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti