logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Lumânări

Lumânări –un element indispensabil pentru crearea unei atmosfere romantice. Nici o seară petrecută în doi nu are același șarm, dacă lipsesc lumânările. Descoperă colecția noastră deosebită de lumânări simple și aromatizate, pentru orice eveniment!

În catalogul online de la Didi Flori veți descoperi cele mai interesante modele de lumânări, în diverse forme, culori și dimensiuni. Ele pot conține orice element decorativ, pe care dumneavoastră sau destinatarul îl preferați. De asemenea, forma elegantă a multor dintre ele poartă o semnificație aparte.

O singură lumânare poate schimba colosal de mult atmosfera și energia prezentă! Fă o alegere corectă și comandă o lucrare exclusivă de la Didi Flori –cel mai bun magazin de lumânări online. În colecția dată vei regăsi lumânări potrivite pentru orice moment al vieții, în care dorești să creezi o atmosferă plăcută și relaxantă.

Ești departe de persoana dragă și devine dificil să organizați o cină romantică împreună? Fă o comandă din cel mai bogat magazin de lumânări, iar echipa noastră îl va livra rapid în București. Savurați împreună un moment formidabil, chiar și de la depărtare. Persoana dragă vă va simți prezența chiar și de la mii de kilometri distanță.

Comandă acum un cadou din cel mai bun magazin de lumânări din București și bucură persoana dragă! Înfrumusețează atmosfera din casă!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
-70 RON Lumânări electronice
(0)
Lumânări electronice
125 RON 195 RON
comanda
Lumînare "Stropitoare"
(0)
Lumînare "Stropitoare"
122 RON 0 RON
comanda
Lumânare din scorțișoară
(0)
Lumânare din scorțișoară
139 RON 0 RON
comanda
Lumânare "Atingerea dragostei"
(0)
Lumânare "Atingerea dragostei"
119 RON 0 RON
comanda
Lumînare
(0)
Lumînare
155 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București