Lumanare in Bucuresti

Lumanari – un element indispensabil pentru crearea unei atmosfere romantice. Nici o seara petrecuta in doi nu are acelasi sarm, daca lipsesc lumânarile. Descopera colectia noastra deosebita de lumânari simple si aromatizate, pentru orice eveniment!

In catalogul online de la DidiFlori veti descoperi cele mai interesante modele de lumanari, in diverse forme, culori si dimensiuni. Ele pot contine orice element decorativ, pe care dumneavoastra sau destinatarul il preferati. De asemenea, forma eleganta a multor dintre ele poarta o semnificatie aparte.

O singura lumanare poate schimba colosal de mult atmosfera si energia prezenta!

Fa o alegere corecta si comanda o lucrare exclusiva de la DidiFlori – cel mai bun magazin de lumanari online. In colectia data vei regasi lumânari potrivite pentru orice moment al vietii, in care doresti sa creezi o atmosfera placuta si relaxanta.

Esti departe de persoana draga si devine dificil sa organizati o cina romantica impreuna? Fa o comanda cadouri din cel mai bogat magazin de lumanari, iar echipa noastra il va livra rapid in Bucuresti. Savurati impreuna un moment formidabil, chiar si de la departare. Persoana draga va va simti prezenta chiar si de la mii de kilometri distanta.

Comanda acum un cadou din cel mai bun magazin de lumanare din Bucuresti si bucura persoana draga! Infrumuseteaza atmosfera din casa!

🎁 Ce trebuie să știți atunci când alegeți lumânări pentru un cadou ?

Pentru a da lumânări parfumate, este important să înțelegeți relativ bine preferințele unei persoane. Există mai multe caracteristici care merită atenție:

 

🪔 Compoziție:nu există material mai bun decât ceara de albine naturală sau ceara de soia și arome naturale, sunt sigure pentru sănătate;

🏮 Aspectul produsului:lumânările sunt un element interior universal. Culoarea neutră a sticlei și forma sa de design vor fi perfect combinate cu orice design interior;

🕯 Parfum:luați în considerare preferințele individuale ale unei persoane, precum și alte circumstanțe — condițiile muncii sale, hobby-urile, stilul de viață.

🤑 Cat costa Lumanari ?

În medie, astfel de Lumanari costă de la 119 RON

🚐 Cat costa livrarea Lumanari in Bucuresti ?

Livrare Lumanari in Bucuresti cost - 30 RON

🏆 TOP 5 Lumanari

Luminare"Stropitoare" - 122 RON

Lumanari electronice - 125 RON

Lumanare din scortisoara - 139 RON

Lumanare"Atingerea dragostei" – 119 RON

Luminare – 155 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti