Lumanare in Bucuresti

Lumanari – un element indispensabil pentru crearea unei atmosfere romantice. Nici o seara petrecuta in doi nu are acelasi sarm, daca lipsesc lumânarile. Descopera colectia noastra deosebita de lumânari simple si aromatizate, pentru orice eveniment!

In catalogul online de la DidiFlori veti descoperi cele mai interesante modele de lumanari, in diverse forme, culori si dimensiuni. Ele pot contine orice element decorativ, pe care dumneavoastra sau destinatarul il preferati. De asemenea, forma eleganta a multor dintre ele poarta o semnificatie aparte.

Filtre
Resetare
Pret
Pentru cine
Pentru mama
Pentru bunica
Pentru bunelul
Pentru tata
Pentru iubit

O singura lumanare poate schimba colosal de mult atmosfera si energia prezenta!

Fa o alegere corecta si comanda o lucrare exclusiva de la DidiFlori – cel mai bun magazin de lumanari online. In colectia data vei regasi lumânari potrivite pentru orice moment al vietii, in care doresti sa creezi o atmosfera placuta si relaxanta.

Esti departe de persoana draga si devine dificil sa organizati o cina romantica impreuna? Fa o comanda cadouri din cel mai bogat magazin de lumanari, iar echipa noastra il va livra rapid in Bucuresti. Savurati impreuna un moment formidabil, chiar si de la departare. Persoana draga va va simti prezenta chiar si de la mii de kilometri distanta.

Comanda acum un cadou din cel mai bun magazin de lumanare din Bucuresti si bucura persoana draga! Infrumuseteaza atmosfera din casa!

🕯️ Ce trebuie sa stiti atunci cand alegeti lumanari pentru un cadou 🕯️

Pentru a da lumanari parfumate, este important sa intelegeti relativ bine preferintele unei persoane. Exista mai multe caracteristici care merita atentie:

🕯️ Compozitie:nu exista material mai bun decat ceara de albine naturala sau ceara de soia si arome naturale, sunt sigure pentru sanatate;

🕯️ Aspectul produsului:lumanarile sunt un element interior universal. Culoarea neutra a sticlei si forma sa de design vor fi perfect combinate cu orice design interior;

🕯️ Parfum:luati in considerare preferintele individuale ale unei persoane, precum si alte circumstante — conditiile muncii sale, hobby-urile, stilul de viata.

💰 Cat costa Lumanari 💰

In medie, astfel de Lumanari costa de la 119 RON

💰 Cat costa livrarea Lumanari in Bucuresti 💰

Livrare Lumanari in Bucuresti cost - 30 RON

🕯️ TOP 5 Lumanari

Luminare"Stropitoare" - 122 RON

Lumanari electronice - 125 RON

Lumanare din scortisoara - 139 RON

Lumanare"Atingerea dragostei" – 119 RON

Luminare – 155 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti