logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Modalități de plată

În magazinul online Didi Flori, comanda se achită prin metoda convenabilă clientului. Pentru că ținem cont de confortul și timpul dumneavoastră, vă propunem următoarele modalități de plată:

  • Card bancar

  • Transfer bancar

  • Paypal

  • Servicii de transfer bănesc

Plata prin card bancar

Realizează o comandă pe site-ul nostru și selectează metoda de plată prin card bancar. Achitarea se va desfășura rapid și în siguranță, cu ajutorul datelor dumneavoastră. Completați cu atenție informațiile solicitate, iar dacă aveți nevoie de ajutor –contactați-ne și vă vom răspunde la toate întrebările!

Plata prin transfer bancar

Un transfer bancar poate fi realizat atât online, prin intermediul Internet Banking-ului, cât și direct de la bancă. Cu siguranță, pentru efectuarea acestei operațiuni ai nevoie de un cont bancar. Pentru a ne confirma achitarea, păstrează datele și chitanțele transferului. Vom avea nevoie de ele pentru a procesa comanda în continuare. Contactează-ne, dacă ai nevoie de informații suplimentare!

Achitare Paypal

Paypal este o metodă de plată populară și sigură, prin care poți achita comanda de la Didi Flori! Această metodă de plată este una foarte simplă, deoarece tot de ce ai nevoie este un card bancar și o adresă e-mail. Banii vor fi expediați momentan, după ce vei accepta tranzacția de pe contul tău Paypal.

Servicii de transfer bănesc

Comanda din magazinul nostru online de flori și cadouri poate fi achitată și prin intermediul serviciilor de transfer bănesc, precum Western Union. Pentru a face un transfer Western Union veți avea nevoie de un document de identitate și bine înțeles, de suma necesară pentru achitare. Noi vom oferi toate datele necesare pentru transfer, iar dumneavoastră vă rămâne doar să mergeți la cel mai apropiat punct Western Union și să achitați. Vă rugăm să păstrați toate datele și chitanțele de plată.

Pentru detalii suplimentare, contactează-ne și te vom ajuta să achiți rapid și ușor comanda dorită!