Buchet miniroze in Bucuresti

Te-ai plictisit de varianta clasica a trandafirilor, dar doresti un buchet cu miniroze cu livrare ieftin buchet la fel de elegant? Minirozele sunt alegerea perfecta! Comanda online trandafiri pitici, cu livrare in Bucuresti si primeste o serie de emotii pozitive.

Minirozele reprezinta niste flori gingase, care pastreaza frumusetea trandafirilor clasici si transmit cu mai multa sensibilitate emotiile dumneavoastra. Buchetele de miniroze sunt firave si pure cu pret ieftin. Ele se ofera, la fel ca si trandafirii, cu orice ocazie si se regasesc in zeci de nuante.

Un buchet de miniroze va reusi sa surprinda prin rafinament si splendoare.

Prin intermediul lui, persoana dumneavoastra apropiata va primi un mesaj de recunostinta, admiratie, grija sau chiar iubire –in dependenta de culoarea si aranjamentul pe care-l veti alege. Ea va reusi sa resimta cele mai calde si plapânde emotii, acestea fiind la fel de pure ca si trandafirii miniaturali.

Specialistii din echipa Didi Flori aleg cu atentie fiecare miniroza, care va compune buchetul dumneavoastra. Buchetele noastre de miniroze sunt intotdeuna proaspete si aromate, iar curierii le livreaza in termenul stabilit. Accesând catalogul online, puteti beneficia de miniroze la cel mai bun pret, cu un asortiment bogat.

Un buchet proaspat de miniroze va trezi zâmbetul oricarei persoane, careia vrei sa-i faci ziua mai frumoasa. Datorita florariei online Didi Flori, vei reusi sa o faci in câteva secunde –cumpara miniroze, fara a iesi din casa, iar noi vom pregati buchetul si il vom livra.

Doresti sa surprinzi persoana draga cu un buchet gingas si romantic? Nu stii cum sa-ti manifesti recunostinta fata de cineva? Nu mai sta pe gânduri! Contacteaza-ne si comanda buchete de miniroze cu pret avantajos.

🌹 Despre Miniroze

Se încântă cu înflorire abundentă, de obicei de la 3 la 15 muguri sunt colectate pe o ramură și nu au mai mult de 30-40 de centimetri înălțime. O caracteristică distinctivă a trandafirilor pitici sunt inflorescențele care își păstrează culoarea pe întreaga perioadă de înflorire și, în ciuda dimensiunilor mici - de la 1,5 la 2 centimetri, au întotdeauna o aromă pronunțată.

📜 Cele mai neobishnuite fapte despre miniroze !

Primii trandafiri miniaturali din Europa au apărut în 1810, aceștia erau trandafiri de ceai pitic aduși din China. Dar când în 1918 Dr. Ruleta a adus un tufiș mic din Elveția. A reușit să o propage și a numit soiul Rosa Rouletti. La acea vreme, era singura varietate de trandafiri miniaturali. Și abia în 1936, crescătorul olandez Jean de Vink a traversat trandafirul de ruletă cu trandafirul polyanthus Gloria Mundi și a primit prima varietate brevetată de trandafiri miniaturali, numită Tom Thumb. În prezent, există aproximativ 5000 de soiuri din acest grup. Trandafirii mici au câștigat inima grădinarilor și florarilor, diversitatea lor le permite să fie utilizate pe scară largă în grădinile de grădinărit și decorarea interioară.

🥳 Pentru ce caz este potrivit miniroze ?

Buchetele de trandafiri singure sau compozițiile cu mai multe flori pot fi foarte frumoase, dar un tufiș de trandafir interior în miniatură cu lăstari verzi, frunze mici deschise și muguri înflorite este original și de neuitat.

Este mai bine să dai un buchet oamenilor necunoscuți. Un buchet mare de trandafiri de diferite nuanțe sau un coș întreg cu trandafiri și lisianthus este mai potrivit pentru un cunoscător al compozițiilor de flori luxuriante. Este spectaculos și luxos.

🏆 Ce buchete de miniroze au un pret avantajos ?

Buchet de flori"Sensibilitate" - de la 333 RON

Aranjament din miniroze in cutie – de la 315 RON

Buchet"Aurora" – de la 149 RON

Cos cu trandafiri rosii si roz – de la 175 RON

Buchet"Insorire" – de la 119 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti