Buchet miniroze in Bucuresti

DiDi Flori este o echipă de maeștri florari și curieri florali profesioniști. În fiecare zi, livrăm o mulțime de buchete miniroze și coșuri cadouri, mesaje pentru mii de oameni din întreaga Românie. Ne străduim să ne menținem serviciile și produsele la cele mai înalte standarde de calitate. Avem în gama noastră de produse flori proaspăt tăiate din plantații proeminente, livrare flori și surprinze disponibile în București. Florarii noștri efectuează aranjarea fiecărui buchet individual la comandă și chiar înainte de livrare, implementăm toate procedurile, standartele și cerințelor stricte de calitate. Asigurăm livrarea buchetului de flori în aceeași zi pentru toate comenzile efectuate înainte de ora 15.00.

Buchetele de miniroze au un aspect rafinat și elegant. Aceste tipuri de buchete de flori miniroze au capacitatea de a pune în valoare rafinamentul celui căruia dăruiește, dar și atitudinea sa deosebită față de destinatar. Un buchet trandafiri miniroze este un buchet care poate fi considerat atât un cadou potrivit femeilor, dar și bărbaților.

Dacă, în cazul florăriilor fizice, florile tăiate așteaptă cu zilele până când sunt, în sfârșit, cumpărate, la florăria DiDi Flori vei comanda cele mai proaspete și vibrante flori. Noi păstrăm absolut toate buchetele de flori la rece pentru a prelungi viața acestora. Chiar dacă vrei alegi flori de o frumusețe exotică sau miniroze, livrarea este rapidă și personalizată.

Niciodată nu subestima importanța unei livrări direct la ușa destinatarului. De aceea, pentru un moment de mister, noi putem lăsa florile în prag, frumos împachetate pentru o reacție fantastică în momentul în care se va deschide ușa. Trebuie doar adaugi în coșul de cumpărături florile pe care le dorești, confirmi comanda, o achiți și nu-ți rămâne decât să te bucuri de livrarea gratuită în București. Dacă plasezi comanda până la ora 15, florile vor fi livrate în aceeași zi, în maximum 3 ore de la cumpărarea florilor. În plus, flori miniroze pot conține câteva rânduri pe o felicitare personalizată ce va sublinia mesajul pe care dorești să îl transmiți.

Florăria online DiDi Flori este deschisă 24/24 în orice zi a săptămânii și în zilele de weekend, așa că poți alege oricând cele mai frumoase flori. Comandă flori online la DiDi Flori și transmite bucuria mai departe!

? Despre Miniroze

Se incanta cu inflorire abundenta, de obicei de la 3 la 15 muguri sunt colectate pe o ramura si nu au mai mult de 30-40 de centimetri inaltime. O caracteristica distinctiva a trandafirilor pitici sunt inflorescentele care isi pastreaza culoarea pe intreaga perioada de inflorire si, in ciuda dimensiunilor mici - de la 1,5 la 2 centimetri, au intotdeauna o aroma pronuntata.

? Cele mai neobishnuite fapte despre miniroze !

Primii trandafiri miniaturali din Europa au aparut in 1810, acestia erau trandafiri de ceai pitic adusi din China. Dar cand in 1918 Dr. Ruleta a adus un tufis mic din Elvetia. A reusit sa o propage si a numit soiul Rosa Rouletti. La acea vreme, era singura varietate de trandafiri miniaturali. Si abia in 1936, crescatorul olandez Jean de Vink a traversat trandafirul de ruleta cu trandafirul polyanthus Gloria Mundi si a primit prima varietate brevetata de trandafiri miniaturali, numita Tom Thumb. In prezent, exista aproximativ 5000 de soiuri din acest grup. Trandafirii mici au castigat inima gradinarilor si florarilor, diversitatea lor le permite sa fie utilizate pe scara larga in gradinile de gradinarit si decorarea interioara.

? Pentru ce caz este potrivit miniroze ?

Buchetele de trandafiri singure sau compozitiile cu mai multe flori pot fi foarte frumoase, dar un tufis de trandafir interior in miniatura cu lastari verzi, frunze mici deschise si muguri inflorite este original si de neuitat.

Este mai bine sa dai un buchet oamenilor necunoscuti. Un buchet mare de trandafiri de diferite nuante sau un cos intreg cu trandafiri si lisianthus este mai potrivit pentru un cunoscator al compozitiilor de flori luxuriante. Este spectaculos si luxos.

? Ce buchete de miniroze au un pret avantajos ?

Buchet de flori"Sensibilitate" - de la 333 RON

Aranjament din miniroze in cutie – de la 315 RON

Buchet"Aurora" – de la 149 RON

Cos cu trandafiri rosii si roz – de la 175 RON

Buchet"Insorire" – de la 119 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti