Buchet miniroze in Bucuresti

Te-ai plictisit de varianta clasica a trandafirilor, dar doresti un buchet cu miniroze cu livrare ieftin buchet la fel de elegant? Minirozele sunt alegerea perfecta! Comanda online trandafiri pitici, cu livrare in Bucuresti si primeste o serie de emotii pozitive.

Minirozele reprezinta niste flori gingase, care pastreaza frumusetea trandafirilor clasici si transmit cu mai multa sensibilitate emotiile dumneavoastra. Buchetele de miniroze sunt firave si pure cu pret ieftin. Ele se ofera, la fel ca si trandafirii, cu orice ocazie si se regasesc in zeci de nuante.

Un buchet de miniroze va reusi sa surprinda prin rafinament si splendoare.

Prin intermediul lui, persoana dumneavoastra apropiata va primi un mesaj de recunostinta, admiratie, grija sau chiar iubire –in dependenta de culoarea si aranjamentul pe care-l veti alege. Ea va reusi sa resimta cele mai calde si plapânde emotii, acestea fiind la fel de pure ca si trandafirii miniaturali.

Specialistii din echipa Didi Flori aleg cu atentie fiecare miniroza, care va compune buchetul dumneavoastra. Buchetele noastre de miniroze sunt intotdeuna proaspete si aromate, iar curierii le livreaza in termenul stabilit. Accesând catalogul online, puteti beneficia de miniroze la cel mai bun pret, cu un asortiment bogat.

Un buchet proaspat de miniroze va trezi zâmbetul oricarei persoane, careia vrei sa-i faci ziua mai frumoasa. Datorita florariei online Didi Flori, vei reusi sa o faci in câteva secunde –cumpara miniroze, fara a iesi din casa, iar noi vom pregati buchetul si il vom livra.

Doresti sa surprinzi persoana draga cu un buchet gingas si romantic? Nu stii cum sa-ti manifesti recunostinta fata de cineva? Nu mai sta pe gânduri! Contacteaza-ne si comanda buchete de miniroze cu pret avantajos.

🌹 Despre Miniroze

Se incanta cu inflorire abundenta, de obicei de la 3 la 15 muguri sunt colectate pe o ramura si nu au mai mult de 30-40 de centimetri inaltime. O caracteristica distinctiva a trandafirilor pitici sunt inflorescentele care isi pastreaza culoarea pe intreaga perioada de inflorire si, in ciuda dimensiunilor mici - de la 1,5 la 2 centimetri, au intotdeauna o aroma pronuntata.

📜 Cele mai neobishnuite fapte despre miniroze !

Primii trandafiri miniaturali din Europa au aparut in 1810, acestia erau trandafiri de ceai pitic adusi din China. Dar cand in 1918 Dr. Ruleta a adus un tufis mic din Elvetia. A reusit sa o propage si a numit soiul Rosa Rouletti. La acea vreme, era singura varietate de trandafiri miniaturali. Si abia in 1936, crescatorul olandez Jean de Vink a traversat trandafirul de ruleta cu trandafirul polyanthus Gloria Mundi si a primit prima varietate brevetata de trandafiri miniaturali, numita Tom Thumb. In prezent, exista aproximativ 5000 de soiuri din acest grup. Trandafirii mici au castigat inima gradinarilor si florarilor, diversitatea lor le permite sa fie utilizate pe scara larga in gradinile de gradinarit si decorarea interioara.

🥳 Pentru ce caz este potrivit miniroze ?

Buchetele de trandafiri singure sau compozitiile cu mai multe flori pot fi foarte frumoase, dar un tufis de trandafir interior in miniatura cu lastari verzi, frunze mici deschise si muguri inflorite este original si de neuitat.

Este mai bine sa dai un buchet oamenilor necunoscuti. Un buchet mare de trandafiri de diferite nuante sau un cos intreg cu trandafiri si lisianthus este mai potrivit pentru un cunoscator al compozitiilor de flori luxuriante. Este spectaculos si luxos.

🏆 Ce buchete de miniroze au un pret avantajos ?

Buchet de flori"Sensibilitate" - de la 333 RON

Aranjament din miniroze in cutie – de la 315 RON

Buchet"Aurora" – de la 149 RON

Cos cu trandafiri rosii si roz – de la 175 RON

Buchet"Insorire" – de la 119 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti