Floare musetel in Bucuresti

Pe langa proprietatile sale medicamentoase, musetelul se dovedeste a fi o floare extraordinar de frumoasa, care va face deosebit un buchet. Daca te-ai plictisit de compozitiile ordinare, fii sigur ca un buchet de musetel va surprinde persoana draga, prin simplitatea si splendoarea sa! Combinatia calda de culori va lumina orice buchet.

Florile de romanita sunt apreciate de o multime de persoane, fiind printre cele mai populare flori salbatice. Imaginea lor simpla, dar senina si plina de afectiune trezeste un sentiment de echilibru, liniste si calm. Pe lânga gingasia si delicatetea florilor, acestea se caracterizeaza printr-un parfum proaspat si placut.

Filtre
Resetare
Pret
Сompus
Pentru cine
Pentru mama
Pentru bunica
Pentru bunelul
Pentru tata
Pentru iubit

Ce simbolizeaza o floare de musetel?

  • Puritatea

  • Inocenta

  • Loialitatea

  • Rabdarea

Astfel, buchetul de musetel este mesagerul perfect, care va reusi sa valorizeze inocenta si puritatea sentimentelor pe care le transmiteti. Aceste flori de câmp vor evidentia gestul neconditionat si dragostea, admiratia pe care o purtati fata de persoana draga. Cu atât mai mult, datorita rezistentei acestor flori, destinatarul va retrai indelungat cele mai frumoase emotii.

In catalogul nostru online veti descoperi o diversitate de buchete de romanita, la pret accesibil. Fiecare floare de musetel este selectata cu grija de catre profesionistii echipei, care garanteaza o imagine impecabila a compozitiei. Surpriza va fi livrata in cel mai scurt timp, in Bucuresti.

Nu mai sta pe gânduri, profita de alegerea larga de buchete de musetel de la Didi Flori. Comanda buchet de musetel si bucura persoana iubita!

? Ce simbolizeaza musetel ?

In epoca victoriana, castitatea era venerata, iar flirtul sincer era considerat o forma proasta. Prin urmare, a fost creat un sistem de mesaje cu ajutorul plantelor, care este inca folosit astazi. In limba florilor, musetelul inseamna simpatie reciproca.

Soarele miniatural este ambiguu, dar acesta este farmecul lor. Un buchet poate fi dat unei fetite, unei fete si chiar unei bunici pentru a umple camera cu aroma de pajisti si ierburi. Iti plac margaretele? Doriti sa le primiti ca dar?

? Cine si cand dau margarete ?

Avand in vedere semnificatia si simbolismul musetelelor, se recomanda sa le oferiti oamenilor apropiati si dragi care doresc sa-si exprime sentimentele de dragoste, prietenie, devotament, ingrijire, respect sau recunostinta.

Potrivit florarilor, aceasta floare uimitoare va fi potrivita in aproape orice situatie:

? daca vrei sa spui despre atitudinea ta reverentioasa si sentimentele emotionante ale sotului tau;

? pentru o declaratie de dragoste fata de o fata fara cuvinte inutile;

? daca doriti sa va legati soarta cu iubitul dvs., un buchet de musetele va fi o modalitate buna de a face o propunere de casatorie, deoarece trandafirii si lalelele vor indica doar o dorinta pasionala si o pofta carnala;

? multumesc profesorului tau preferat pentru indrumare si asistenta in invatare.

? Cele mai interesante fapte despre musetel !

? Acesta apartine familiei" Aster"sau"compus-colorat".

? Cel mai cunoscut tip este musetelul de farmacie, din care medicamentele si cosmeticele sunt fabricate in cantitati mari.

? Adeptii medicinii tibetane au folosit musetelul pentru a pregati un remediu miraculos pentru intinerire.

? Dupa distilarea florilor de musetel, se extrage ulei de musetel valoros. Acest ulei are o culoare albastra si este utilizat pentru colorarea produselor din portelan.

? Medicamentele pe baza de musetel sunt adesea prescrise pentru probleme cu tractul gastro-intestinal.

? Cele mai unteresante buchete cu flori musetel !

Buchet in umbrela"Teren de romanita" – de la 90 RON

Buchetul"Soarele in maini" – de la 98 RON

Buchet"25 de zambete" – de la 156 RON

Cos"Camp de musetel" — de la 169 RON

Cosul"La Anul Nou!" - 335 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti