Floare musetel in Bucuresti

Pe langa proprietatile sale medicamentoase, musetelul se dovedeste a fi o floare extraordinar de frumoasa, care va face deosebit un buchet. Daca te-ai plictisit de compozitiile ordinare, fii sigur ca un buchet de musetel va surprinde persoana draga, prin simplitatea si splendoarea sa! Combinatia calda de culori va lumina orice buchet.

Florile de romanita sunt apreciate de o multime de persoane, fiind printre cele mai populare flori salbatice. Imaginea lor simpla, dar senina si plina de afectiune trezeste un sentiment de echilibru, liniste si calm. Pe lânga gingasia si delicatetea florilor, acestea se caracterizeaza printr-un parfum proaspat si placut.

Ce simbolizeaza o floare de musetel?

  • Puritatea

  • Inocenta

  • Loialitatea

  • Rabdarea

Astfel, buchetul de musetel este mesagerul perfect, care va reusi sa valorizeze inocenta si puritatea sentimentelor pe care le transmiteti. Aceste flori de câmp vor evidentia gestul neconditionat si dragostea, admiratia pe care o purtati fata de persoana draga. Cu atât mai mult, datorita rezistentei acestor flori, destinatarul va retrai indelungat cele mai frumoase emotii.

In catalogul nostru online veti descoperi o diversitate de buchete de romanita, la pret accesibil. Fiecare floare de musetel este selectata cu grija de catre profesionistii echipei, care garanteaza o imagine impecabila a compozitiei. Surpriza va fi livrata in cel mai scurt timp, in Bucuresti.

Nu mai sta pe gânduri, profita de alegerea larga de buchete de musetel de la Didi Flori. Comanda buchet de musetel si bucura persoana iubita!

🌼 Ce simbolizeaza musetel ?

În epoca victoriană, castitatea era venerată, iar flirtul sincer era considerat o formă proastă. Prin urmare, a fost creat un sistem de mesaje cu ajutorul plantelor, care este încă folosit astăzi. În limba florilor, musetelul înseamnă simpatie reciprocă.

Soarele miniatural este ambiguu, dar acesta este farmecul lor. Un buchet poate fi dat unei fetițe, unei fete și chiar unei bunici pentru a umple camera cu aroma de pajiști și ierburi. Îți plac margaretele? Doriți să le primiți ca dar?

🥳 Cine și când dau margarete ?

Având în vedere semnificația și simbolismul musetelelor, se recomandă să le oferiți oamenilor apropiați și dragi care doresc să-și exprime sentimentele de dragoste, prietenie, devotament, îngrijire, respect sau recunoștință.

Potrivit florarilor, această floare uimitoare va fi potrivită în aproape orice situație:

🎁 dacă vrei să spui despre atitudinea ta reverențioasă și sentimentele emoționante ale soțului tău;

🎁 pentru o declarație de dragoste față de o fată fără cuvinte inutile;

🎁 dacă doriți să vă legați soarta cu iubitul dvs., un buchet de musetele va fi o modalitate bună de a face o propunere de căsătorie, deoarece trandafirii și lalelele vor indica doar o dorință pasională și o poftă carnală;

🎁 mulțumesc profesorului tău preferat pentru îndrumare și asistență în învățare.

📜 Cele mai interesante fapte despre musetel !

📌 Acesta aparține familiei" Aster"sau"compus-colorat".

📌 Cel mai cunoscut tip este musetelul de farmacie, din care medicamentele și cosmeticele sunt fabricate în cantități mari.

📌 Adepții medicinii tibetane au folosit musetelul pentru a pregăti un remediu miraculos pentru întinerire.

📌 După distilarea florilor de mușețel, se extrage ulei de mușețel valoros. Acest ulei are o culoare albastră și este utilizat pentru colorarea produselor din porțelan.

📌 Medicamentele pe bază de mușețel sunt adesea prescrise pentru probleme cu tractul gastro-intestinal.

🏆 Cele mai unteresante buchete cu flori musetel !

Buchet in umbrela"Teren de romanita" – de la 90 RON

Buchetul"Soarele in maini" – de la 98 RON

Buchet"25 de zambete" – de la 156 RON

Cos"Camp de musetel" — de la 169 RON

Cosul"La Anul Nou!" - 335 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti