DECOREAZĂ CASA CU FRUMOASELE ORHIDEI IN BUCURESTI!

Flori orhidee ​​vă permit să vă decoreze frumos interiorul și să îi ofere culoare casei voastre. Ele aduc, de asemenea, puțină verdeață și miros proaspăt surprinzător. În magazinul online Didi Flori veți găsi o gamă variată de buchete de orhidee - diferite soiuri, dimensiuni și culori. Această specie este admirată nu numai de adevărații cunoscători ale plantelor de interior. Orhideea este grozavă ca decor în casă și ca cadou persoanei dragi.

Orhidee floare oferă frumusețe și farmec de neuitat, încât este imposibil să nu te îndrăgostești de aceste flori uimitoare. Având în vedere acest lucru, am pregătit o categorie plină de creații frumoase formate din orhidei roz, albe, galbene, albastre și multe altele. Există o veche legendă că orhidee naturala a apărut din fragmentele unui curcubeu spulberat, de aici și provin aceste culori deosebite. 

Puteți cumpara orhidee de toate tipurile și originile. Majoritatea speciilor au rădăcini aeriene care le permit să trăiască pe trunchiurile copacilor. Puteți găsi, de asemenea, litofite - acestea sunt capabile să trăiască pe pietre sau sol. Flori orhideie sunt uimitoare și durează mult timp. Depinde de fiecare tip, dar florile celor mai cunoscute încântă până la trei luni. 

Flori orhidee pret ​​atrag și ele atenția, deoarece la Didi Flori veți găsi cele mai convenabile costuri. Când cumpărați orhidee online, interesați-vă cât de des trebuie să o udați și dacă îi place o locație însorită sau umbrită. Ghivecele sunt, de asemenea, un cadou grozav pentru cei dragi. Verificați catalogul nostru și cumpara orhidee online care să creeze o atmosferă de confort în orice interior.

În magazinul nostru puteți alege cu ușurință surpriza pentru sărbătoarea ce se apropie, în funcție de parametrii de care aveți nevoie. Un sistem convenabil de filtrare vă va permite să vă ușurați căutările și să economisiți timpul. Puteți găsi rapid diverse cosuri cadouri sau cosuri cu fructe cadou, precum și alte tipuri, de exemplu, set ceai cadou și diverse cadouri pentru bautorii de ceai. 

Încă din trecut, orhideele erau asociate cu eleganța, exclusivitatea, luxul și, mai ales, frumusețea. Astăzi sunt printre cele mai importante flori decorative din lume. Datorită aspectului său, orhidee floare se va potrivi perfect în spațiile minimaliste. Va adăuga o notă de prospețime și culoare. Nuanța strălucitoare și saturată a petalelor sale va oferi interiorului o estetică deosebită. 

O colecție de mai multe orhidei, într-o varietate de culori, este un adevărat răsfăț pentru ochi. Chiar și cei mai mari sceptici încep să strălucească și să zâmbească când văd aceste flori. Puteți cumpăra orhidee ieftine online la un preț accesibil tuturor din catalogul magazinului nostru. Planta livrată are o rată de supraviețuire excelentă (cu condiția să urmați toate recomandările și instrucțiunile). Pentru a decora casa cu plante de apartament extraordinare sau să surprindeți frumos pe cei apropiați, trebuie doar să plasați o comandă. Restul procedurilor le facem noi! 

? Ce simbolizeaza orhidee ?

Daca te uiti la literatura stiintifica, se pare ca aceasta planta este un reprezentant al familiei orhideelor, apartine clasei de monocotiledoane si tipului de sparanghel. 

De fapt, traducerea numelui florii din greaca antica nu este, de asemenea, frumoasa —"orchis" inseamna"ou", asa ca a fost numita din cauza rizomilor rotunjiti. Dar in latina," orhideea"suna mult mai nobila —"a coborat de la Dumnezeu".

Desigur, ambele nume au dreptul de a exista, dar ceea ce simbolizeaza orhideea in latina-si acest lucru nu este nici mai mult,nici mai putin, dar"cea mai inalta perfectiune" - nu se potriveste deloc cu un simplu"ou".

? Ce inseamna culoarea unei orhidee intr-un buchet ?

? Orhidee alb este un simbol al creativitatii, ii ajuta pe oameni sa simta in mod clar beneficiile si prejudiciile propriilor cuvinte si actiuni. In plus, o floare alba este asociata cu concepte precum puritatea, inocenta si sensibilitatea.

? Orhidee roz –  scopul sau este de a umple viata unei persoane cu frumusete, placeri si de a scapa de tot felul de probleme si necazuri.

? Orhidee albastre si albastru-specii rare de orhidee, obtinute initial prin selectia cultivatorilor de flori olandezi si americani, sunt personificarea spiritualitatii si contemplatiei.

? Orhidee mov este un simbol al indumnezeirii, admiratiei si veneratiei.

? Ce inseamna o orhidee in diferite tari ?

?? Vietnam

In tara de flori inflorite coincide cu celebrarea Anului Nou in conformitate cu calendarul lunar. Pentru Vietnamezi, este un simbol al caldurii, iubirii, reinnoirii. Aroma sa incredibila se intoxica, provoaca pasiune si barbotare in sange.

?? Tari europene

Aici, orhideea este insasi inocenta, un simbol al perfectiunii si elegantei.

?? Tarile din America Latina

In multe tari, floarea actioneaza ca un simbol national. A fost folosit si continua sa fie folosit in ritualuri, pentru a face amulete si amulete.

?? China

Chinezii asociaza sensul principal al orhideei cu capacitatea sa de a dispersa fortele intunecate si de a le proteja.

?? Grecia

Pentru greci, nu exista o planta mai sacra decat o orhidee.

? Preturi bun la orhidee !

Cosul"O zi de vara" - de la 486 RON

Compozitie"Atingere blanda" - de la 364 RON

Buchet de orhidee albe – de la 170 RON

Buchet din orhidee, trandafiri si crizanteme – 158 RON

Buchet"Amintiri placute" – de la 240 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti