Comanda buchete cu Orhidee online in Bucuresti

Doresti sa creezi o surpriza deosebita cu livrare la pret ieftine pentru persoana draga? Comanda un buchet de orhidee in Bucuresti si ea va ramâne intr-adevar surprinsa!

Orhideele raman a fi cele mai populare flori pentru orice ocazie, fie acestea aranjate in buchet sau cumparate la ghiveci. In ambele cazuri, aceste flori se privesc extraordinar. Descoperiti frumusetea lor, accesand catalogul nostru online si alegeti varianta care vi se potriveste cel mai mult. Floraria DidiFlori propune cel mai larg asortiment pe orhideeile in Bucuresti.

Ce semnificatie au orhideele?

  • Datorita simetriei lor, orhideele au fost intotdeauna asociate cu perfectiunea si armonia.

  • Anterior, conform unor legende japoneze, era considerat ca orhideele puteau fi gasite doar de luptatorii care dadeau dovada de vitejie pe teren. Deci, ele reprezinta inaccesibilitatea si unicitatea.

  • Orhideele semnifica frumusete. Cu multi ani in urma, in Marea Britanie acestea se ofereau doar celor mai frumoase femei.

Un buchet de orhidee poate fi oferit atat pentru a exprima dragostea puternica fata de o persoana, cat si simpla recunostinta sau admiratie. Cu atat mai mult, o orhidee oferita fara vreo ocazie speciala, intr-o zi posomorata de toamna sau intr-o zi calduroasa de vara, va reusi sa trezeasca zambetul persoanei apropiate.

Astazi orhideele se gasesc in mai multe culori si aranjamente. Deseori ele se combina cu alte flori colorate in buchet. Chiar si in asa cazuri, orhideele se evidentiaza prin forma ideala a florilor si eleganta particulara.

Specialistii in floraria Didi Flori asigura crearea unor buchete deosebite, cu orhidee proaspete. Aranjamentele create de acestia vor depasi orice asteptari.

Comanda online buchete de orhidee si creeaza cea mai frumoasa surpriza! Conacteaza-ne si te vom ajuta. Livrare rapida orhideei in Bucuresti.

🌺 Ce simbolizeaza orhidee ?

Dacă te uiți la literatura științifică, se pare că această plantă este un reprezentant al familiei orhideelor, aparține clasei de monocotiledoane și tipului de sparanghel. În limba rusă, familia care include această floare incredibil de luxoasă, recunoscută la nivel mondial ca aristocrat printre alte plante, este numită mai mult decât trivial — yat-ryhnikovye.

De fapt, traducerea numelui florii din greaca antică nu este, de asemenea, frumoasă —"orchis" înseamnă"ou", așa că a fost numită din cauza rizomilor rotunjiți. Dar în latină," orhideea"sună mult mai nobilă —"a coborât de la Dumnezeu".

Desigur, ambele nume au dreptul de a exista, dar ceea ce simbolizează orhideea în latină-și acest lucru nu este nici mai mult,nici mai puțin, dar"cea mai înaltă perfecțiune" - nu se potrivește deloc cu un simplu"ou".

🌈 Ce înseamnă culoarea unei orhidee într-un buchet ?

🤍 Orhedee alb este un simbol al creativității, îi ajută pe oameni să simtă în mod clar beneficiile și prejudiciile propriilor cuvinte și acțiuni. În plus, o floare albă este asociată cu concepte precum puritatea, inocența și sensibilitatea.

💗 Orhedee roz –  scopul său este de a umple viața unei persoane cu frumusețe, plăceri și de a scăpa de tot felul de probleme și necazuri.

💙 Orhedee albastre și albastru-specii rare de orhidee, obținute inițial prin selecția cultivatorilor de flori olandezi și americani, sunt personificarea spiritualității și contemplației.

💜 Orhedee mov este un simbol al îndumnezeirii, admirației și venerației.

🌍 Ce înseamnă o orhidee în diferite țări ?

🇻🇳 Vietnam

În țara de flori înflorite coincide cu celebrarea Anului Nou în conformitate cu calendarul lunar. Pentru Vietnamezi, este un simbol al căldurii, iubirii, reînnoirii. Aroma sa incredibilă se intoxică, provoacă pasiune și barbotare în sânge.

🇪🇺 Țări europene

Aici, orhideea este însăși inocența, un simbol al perfecțiunii și eleganței.

🇲🇽 Țările din America Latină

În multe țări, floarea acționează ca un simbol național. A fost folosit și continuă să fie folosit în ritualuri, pentru a face amulete și amulete.

🇲🇨 China

Chinezii asociază sensul principal al orhideei cu capacitatea sa de a dispersa forțele întunecate și de a le proteja.

🇬🇷 Grecia

Pentru greci, nu exista o plantă mai sacră decât o orhidee.

🏆 Preturi bun la orhidee !

Cosul"O zi de vara" - de la 486 RON

Compozitie"Atingere blanda" - de la 364 RON

Buchet de orhidee albe – de la 170 RON

Buchet din orhidee, trandafiri si crizanteme – 158 RON

Buchet"Amintiri placute" – de la 240 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Bucuresti