logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Cadouri pentru adulți

Pentru persoanele cu care aveți relații foarte strânse și pe care doriți să le surprindeți cu un cadou absolut neordinar, haios și curajos –comandați cadouri pentru adulți! Această colecție include o serie de produse destinate categoriei 18+, care știe să aprecieze umorul și pervesitatea.

În ziua de azi oamenii au deprinderea de a oferi cadouri standarde, ordinare, care intră în norma cotidiană și se repetă de la eveniment la eveniment. Pentru cei dornici de non-conformism și diversitate, cadouri pentru adulți este alegerea perfectă! Nici un cadou nu poate fi mai original sau neașteptat decât un set de jocuri pentru adulți, oferit în cadou. Mai mult decât atât –dacă este însoțit de mesajul potrivit, surpriza va fi una incendiară!

Pe lângă cadouri, în categoria dată veți descoperi cele mai interesante și provocătoare jocuri pentru adulți. Acest mod hazliu de a petrece timpul va dezmorți orice atmosferă și va apropia participanții. Fiecare dintre ei va primi plăcere de la joc. La sigur, destinatarul nu va uita niciodată o asemenea surpriză. Asortimentul larg de cadouri pentru adulți include atât surprize pentru bărbați, cât și surprize pentru femei.

Fii curajos, alege o modalitate sigură de a uimi! Comandă jocuri și cadouri pentru adulți și surprinde-ți iubita sau prietenul! Magazinul online Didi Flori va realiza livrarea comenzii în București, în timpul stabilit, la adresa indicată.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Clopoțel pentru sex
(0)
Clopoțel pentru sex
96 RON 0 RON
comanda
-22 RON Ceas "Kamasutra"
(0)
Ceas "Kamasutra"
137 RON 159 RON
comanda
Jocul "Kiss me"
(0)
Jocul "Kiss me"
209 RON 0 RON
comanda
Jocul "Let's Fuck"
(0)
Jocul "Let's Fuck"
236 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București