logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Politica de confidențialitate

Prin accesarea și utilizarea site-ului de față, dumneavoastră acceptați în mod automat colectarea și administrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu legea 677/2001.

Astfel, portalul Didi Flori colectează date cu caracter personal, cu acordul voluntar al utilizatorilor, în următoarele scopuri:

  1. Înregistrarea cererii, procesarea și urmărirea comenzii.

  2. Soluționarea problemelor sau a neclarităților care țin particular de comanda dumneavoastră.

  3. Gestionarea anulărilor și returnărilor.

  4. Asigurarea accesului la serviciile noastre.

  5. Contactarea și notificarea clientului, în caz de necesitate.

  6. Informarea cu privire la oferte, promoții și noutăți.

  7. Considerarea comentariilor și recenziilor dumneavoastră.

  8. Stabilirea unor relații bune prestator –client.

  9. Îmbunătățirea calității serviciilor.

Important! Compania noastră nu stochează datele dumneavoastră bancare și nu le utilizează sub nici o formă. Plățile se desfășoară prin intermediul unui sistem securizat de achitare online. Fiecare tranzacție se efectuează în mod sigur.

Pe lângă datele indicate în formularul de înscriere sau comandă, portalul nostru colectează în mod involuntar anumite date, precum adresa IP, ora utilizării, browser-ul utilizat, localizarea, etc. Aceste date sunt utilizate exclusiv în scop statistic și pentru îmbunătățirea calității serviciilor.

Datele care se solicită în mod direct clientului, precum Nume, Prenume, Adresa E-mail sunt necesare pentru înregistrarea comenzii. La plasarea acesteia, noi utilizăm un sistem SSL pentru securizarea schimburilor de informații. Datele dumneavoastră se protejează prin intermediul unui număr mare de straturi de protecție și codificări, ceea ce evită orice acces neautorizat.

În ceea ce privește utilizarea Cookie-urilor de către site-ul nostru, acestea nu conțin informații personale de identificare. Utilizarea lor asigură utilizarea și afișarea corectă a site-ului. Astfel, pentru accesarea lui va fi necesar să le activați manual sau automat.

În magazinul online Didi Flori puteți să vă faceți cumpărăturile în siguranță, pentru că datele dumneavoastră sunt protejate într-un mod eficient.