logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Seturi cadou

Surprinde persoana dragă cu un set cadou, potrivit pentru orice ocazie! Cumpără o compoziție cu mai multe surprize mici, plăcute și utile, aducând fericire în viața persoanei apropiate! Un asemenea cadou se va evidenția prin originalitate și va topi inima oricărui destinatar.

Un set cadou este o surpriză modernă, care se adaptează întotdeauna după preferințele destinatarului. El poate include orice tip de produse, precum produse de îngrijire, parfumuri sau dulciuri, băuturi, jucării.

Descoperă varietatea de seturi cadou din catalogul nostru online! Selectează varianta optimă și beneficiază de cele mai bune prețuri din România și cu siguranță, cel mai interesant și calitativ conținut! Fiecare produs are un ambalaj deosebit, care va încânta ochii din prima secundă.

În această categorie urmează să descoperiți seturi cadou pentru bărbați, seturi cadou pentru femei și seturi cadou pentru copii. Pentru fiecare destinatar există o surpriză specială, pe care o puteți alege după vârsta și interesele lui. Mai mult decât atât, acum aveți posibilitatea de a alege un produs care va fi nu doar frumos, dar și practic. În seturi cadou se includ lucruri utile pentru fiecare, acestea fiind cele mai deosebite cadouri care pot fi oferite de orice ocazie!

Comandă seturi cadou pentru bărbați, femei și copii, din florăria online Didi Flori! Calitatea înaltă este garantată! Livrare rapidă în București.

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
Cadou set "Seara într-un bar"
(0)
Cadou set "Seara într-un bar"
373 RON 0 RON
comanda
Fructe și vin în cutie de lemn
(0)
Fructe și vin în cutie de lemn
229 RON 0 RON
comanda
Vitamina Pleasure
(0)
Vitamina Pleasure
189 RON 0 RON
comanda
Cadou de Paște
(0)
Cadou de Paște
225 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București