logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Topper

Topper pentru tort sau buchet –o nouă tendință din lumea cadourilor! Un topper reprezintă o inscripție din lemn, utilizată la decorarea torturilor sau altor dulciuri. Aceasta este personalizată și creează un efect vizual spectaculos! Oare cine nu și-ar dori o inscripție deosebită pe desertul festiv, care poate fi păstrată îndelungat?

Comandă acum un cadou online și fii sigur că surpriza ta va fi una extraordinară! Decorează deliciile și obține un rezultat impecabil –un desert original, cu un mesaj personalizat! Descoperă acum modele unice de topper pentru tort la preț accesibil, din asortimentul larg prezentat în catalogul nostru. Acest produs se regăsește în diverse dimensiuni, culori și materiale. Selectează acum varianta care-ți place mai mult, iar echipa noastră o va livra la domiciliu! Livrare în București, în cel mai scurt timp.

Combină reușit frumusețea și durabilitatea! Astăzi poți păstra și reutiliza cea mai frumoasă parte a tortului tău –decorul, sub formă de topper. Nu ezita să faci o comandă pentru o persoană dragă sau chiar pentru tine! La orice eveniment, un desert însoțit de topper va cuceri privirile și inimile celor prezenți.

Optează pentru o alegere utilă și plăcută vizual! Trimite tortul tău însoțit de un topper, chiar și de la mii de kilometri distanță. Contactează-ne și specialiștii noștri te vor ajuta să faci cea mai bună alegere!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
 Buchet cu topper "La multi ani"
(0)
Buchet cu topper "La multi ani"
265 RON 0 RON
comanda
Buchet cu topper în cutie
(0)
Buchet cu topper în cutie
250 RON 0 RON
comanda
Lalele cu topper "Love"
(0)
Lalele cu topper "Love"
415 RON 0 RON
comanda
Topper "I love you"
(0)
Topper "I love you"
69 RON 0 RON
comanda
Topper "Happy new year"
(0)
Topper "Happy new year"
35 RON 0 RON
comanda
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București