logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Trandafiri albi

Cauți un cadou deosebit pentru persoana dragă? Alege trandafirii albi –cele mai delicate flori, care vor fi pe placul oricărei persoane. Această combinație de noblețe și rafinament va reuși să surprindă. Imaginea fină a trandafirilor albi va transmite cele mai sincere sentimente.

Ce simbolizează trandafirul alb?

Trandafirul alb este un simbol al purității și inocenței. El reușește să cuprindă eleganța și gingășia într-un tot întreg. Cel mai des el este asociat cu liniștea, pacea și modestia, demnitatea. Persoana care primește un asemenea cadou se simte într-adevăr apreciată și iubită, cu toată sinceritatea pe care o transmite această culoare pură.

Cu siguranță, nimeni nu va rezista în fața unor trandafiri albi în buchet, care vor trezi un zâmbet instantaneu și niște emoții plăcute, durabile.

Florarii noștri cu experiență cunosc cum să valorizeze frumusețea și timiditatea acestor flori, creând buchete splendide de trandafiri albi. În catalogul online veți putea descoperi o serie de aranjamente și buchete de trandafiri albi, care au fost create cu mult suflet, de către specialiștii noștri. În florăria Didi Flori veți găsi doar flori proaspete, de calitate înaltă. Noi asigurăm livrarea de trandafiri albi, în termenul stabilit, la domiciliul dumneavoastră. Tratăm cu grijă fiecare comandă și preferință.

Cumpără online trandafiri la preț accesibil, cu livrare în București. Florăria Didi Flori garantează calitate înaltă și emoții pozitive. Suprinde-ți persoana dragă! Contactează-ne și te vom ajuta!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București