logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Trandafiri criogenați

Doresti sa-ti surprinzi iubita? Cauti un cadou ideal pentru o ocazie deosebita pentru o sarbatoare deosebita, dar esti plictisit de florile ordinare? Comanda acum trandafiri criogenati si surprinde-ti apropiatii. Aceste flori exclusive si originale vor fi cel mai frumos cadou!

Un trandafir criogenat reprezinta o planta care isi pastreaza forma, culoarea si prospetimea de la 3 pana la 25 de ani. Deci, acest trandafir neordinar nu se va ofili in decurs de o saptamana, ci va bucura ochii mamei, iubitei sau prietenei tale pe parcursul a mai multor ani. Oferind o asemenea surpriza, demonstrezi sentimentele puternice si seriozitatea intentiilor tale.

Pentru ca o iubesti atat de mult, alegi cel mai calitativ, durabil si frumos cadou! La sigur, ea-l va aprecia din tot sufletul si va ramane incantata de imaginea perfecta a florii, care nu se va schimba in timp.

Acesti trandafiri mai sunt numiti nemuritori, pentru ca depasesc orice limite temporale. Daca sunteti la mii de kilometri departare, creati o adevarata poveste! Depasiti chiar si distanta, pentru a-i spune persoanei dragi cat de mult o iubiti. Cumparati online trandafiri criogenati, iar echipa noastra va asigura livrarea in Bucuresti.

Comanda acum trandafiri de la Didi Flori, daca doresti sa oferi un cadou:

  • Elegant

  • Original

  • Nemuritor

Contacteaza-ne si te vom ajuta sa creezi un moment unic. Cele mai bune surprize din Romania le gasesti doar la noi!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București