logo
Orașul de livrare:
București
(+40) 312-297-495
Livrare în aceeași zi înainte de orele 15:00
100% Cumpărături Sigure
livrare flori sigura

Trandafiri multicolori

Un buchet de trandafiri multicolori va reuși să trezească emoții pozitive în sufletul persoanei dragi! Ce poate fi mai surprinzător decât un buchet de trandafiri în culori vii, însoțit de gândurile calde transmise de persoana apropiată?! Cumpără online un buchet de trandafiri multicolori și vei crea o surpriză deosebită.

Specialiștii noștri au ales minuțios cele mai reușite combinații de culori, pe care le puteți vedea în catalogul online. Noi ținem cont de necesitățile clienților și din acest motiv am selectat cu atenție un asortiment larg de buchete de trandafiri multicolori propuși spre vânzare.

De ce trandafirii multicolori?

Pentru că transmit cele mai calde emoții! Eleganța și frumusețea acestor flori, în combinație cu diversitatea de culori exprimă recunoștință, admirație, dragoste, sinceritate... și orice alt sentiment frumos transmis de fiecare trandafir în parte, de fiecare culoare care își are propria semnificație. Într-un întreg, trandafirii multicolori emană o energie caldă și dinamică, indică fericire și căldură.

Roșu, galben, alb, roz, albastru, portocaliu –nimic nu poate fi mai viu decât niște buchete de trandafiri multicolori.

Florăria online Didi Flori asigură livrarea de buchete de trandafiri multicolori în București. Florile sunt întotdeuna proaspete, iar imaginea lor reală depășesc orice așteptări. Curierii noștri vor avea grijă să livreze florile în stare perfectă și să trezească zâmbetul pe fața destinatarului.

Comandă acum un buchet de trandafiri online de la Didi Flori! Contactează-ne și te vom ajuta să alegi!

12
24
48
Sortează
По убыванию
По возрастанию
Сбросить
clock
order in the next 14 Hours 39 Minutes for delivery Tommorow
timpul
Livrăm flori și cadouri zilnic 24/24
Livrare anonimă,
Livrare anonimă,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
în costume clasice
Livrare rapidă
Livrare rapidă
în decurs de 2 ore în București